Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Ha bir de her sene bu son oruç ayın olabilir diye diye 83'ten beri tutuyom. 83 derken 1883 değil şaapmayın. açıklamaya ne hacet MÖ.83 demek istemiştin herkes anladı zaten. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Noel dayının kızak gibiydi Sen kızak dedin, o kazık anlamıştır, gelir kızar şimdi bize. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Paris Antlaşması imzalanırken seni de çağırdılar mı Abi? Dua kitabı satmaya gitmiştim ben İlkay Başaran yazdı: Evet, motorla gidiyordu da hatta düştüğü için yetişemedi. Ayağıma tezek yapıştı kaydım. İlkay Başaran yazdı: Noel dayının kızak gibiydi Noel dayının kızıynan tanıştım. Yüce isa aşkına dedim! 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Dua kitabı satmaya gitmiştim ben Ayağıma tezek yapıştı kaydım. Noel dayının kızıynan tanıştım. Yüce isa aşkına dedim! Mesneviden de ders aldınmıydı tamam bu iş Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Servet abinin dua kitabi satmaya gitmistim demesi ile Adanali elemanin 5 kere hacca gittim aha dayiya sor demesi gozumun onunde belirdi video. 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts