Metin Uzunoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Ha bir de her sene bu son oruç ayın olabilir diye diye 83'ten beri tutuyom. 83 derken 1883 değil şaapmayın. açıklamaya ne hacet MÖ.83 demek istemiştin herkes anladı zaten. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Noel dayının kızak gibiydi Sen kızak dedin, o kazık anlamıştır, gelir kızar şimdi bize. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Paris Antlaşması imzalanırken seni de çağırdılar mı Abi? Dua kitabı satmaya gitmiştim ben İlkay Başaran yazdı: Evet, motorla gidiyordu da hatta düştüğü için yetişemedi. Ayağıma tezek yapıştı kaydım. İlkay Başaran yazdı: Noel dayının kızak gibiydi Noel dayının kızıynan tanıştım. Yüce isa aşkına dedim! 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Dua kitabı satmaya gitmiştim ben Ayağıma tezek yapıştı kaydım. Noel dayının kızıynan tanıştım. Yüce isa aşkına dedim! Mesneviden de ders aldınmıydı tamam bu iş Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet abinin dua kitabi satmaya gitmistim demesi ile Adanali elemanin 5 kere hacca gittim aha dayiya sor demesi gozumun onunde belirdi video. 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts