Metin Uzunoğlu 18 Mart Paylaş 18 Mart Servet Aydın yazdı: Ha bir de her sene bu son oruç ayın olabilir diye diye 83'ten beri tutuyom. 83 derken 1883 değil şaapmayın. açıklamaya ne hacet MÖ.83 demek istemiştin herkes anladı zaten. 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Mart Paylaş 18 Mart İlkay Başaran yazdı: Noel dayının kızak gibiydi Sen kızak dedin, o kazık anlamıştır, gelir kızar şimdi bize. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart Paylaş 18 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Paris Antlaşması imzalanırken seni de çağırdılar mı Abi? Dua kitabı satmaya gitmiştim ben İlkay Başaran yazdı: Evet, motorla gidiyordu da hatta düştüğü için yetişemedi. Ayağıma tezek yapıştı kaydım. İlkay Başaran yazdı: Noel dayının kızak gibiydi Noel dayının kızıynan tanıştım. Yüce isa aşkına dedim! 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Mart Paylaş 18 Mart Servet Aydın yazdı: Dua kitabı satmaya gitmiştim ben Ayağıma tezek yapıştı kaydım. Noel dayının kızıynan tanıştım. Yüce isa aşkına dedim! Mesneviden de ders aldınmıydı tamam bu iş Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Mart Paylaş 18 Mart Servet abinin dua kitabi satmaya gitmistim demesi ile Adanali elemanin 5 kere hacca gittim aha dayiya sor demesi gozumun onunde belirdi video. 😂 3 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Yumurta ve tost uzun süre görüşmeyelim kardeşim. 🤣 6 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 Mart Paylaş 19 Mart Mercimek çorbasi haslanmis yumurta börek gözleme muz en az 20 gün sonra gorusuruz. Allah kabul etsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts