Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-lpgli-temiz-aile-araci-798983715/detay Bı araçlar da 1.6 bı kaç versiyon vardı sanki. Farkı bariz nereden anlıyoruz. LPG de subab vs sıkıntısı olan vsr mıydı. Su yağlı sistem LPG işini sevmedim ama Opel kendi de taktı sanki bunları garantili diye bayilerde. Hız sabitleyici vs takma işi dizellerde kolaydı bunda da öyle mi Bakılması gereken yerleri nedir. İlan bazında göze carpan sıkıntı vs ne görüyorsunuz fiyat olarak baktım sw handikabi dışında çok absürt değil gibi. Ki sw ve rengi ilgimi çekti diyelim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-signum-3.0-cdti-manual-731954579/detay 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Bunlarda 3 tane motor var a16xer z16let z16zep Galiba en güncel olanı a16xer, ama diğerlerini hiç tanımıyorum. a16xer 2014 dahi üretiliyordu. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-lpgli-temiz-aile-araci-798983715/detay Bı araçlar da 1.6 bı kaç versiyon vardı sanki. Farkı bariz nereden anlıyoruz. LPG de subab vs sıkıntısı olan vsr mıydı. Su yağlı sistem LPG işini sevmedim ama Opel kendi de taktı sanki bunları garantili diye bayilerde. Hız sabitleyici vs takma işi dizellerde kolaydı bunda da öyle mi Bakılması gereken yerleri nedir. İlan bazında göze carpan sıkıntı vs ne görüyorsunuz [emoji4] fiyat olarak baktım sw handikabi dışında çok absürt değil gibi. Ki sw ve rengi ilgimi çekti diyelim [emoji4]Memlekette sw olunca fiyat 10-15 lira düşüyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Selim Bilgin yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-signum-3.0-cdti-manual-731954579/detay Telli oğullari bu biz yeşil vadide anlaşamadık 😛 Ali Darbaz yazdı: Bunlarda 3 tane motor var a16xer z16let z16zep Galiba en güncel olanı a16xer, ama diğerlerini hiç tanımıyorum. a16xer 2014 dahi üretiliyordu. 105 lik mi bu bana o lazım 105 lik ise LPG de subab yeme hikayesi var mı bu yağlamali iş bı kısmında o yüzden yapılıyordu çünkü Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Telli oğullari bu biz yeşil vadide anlaşamadık 😛 Marjinal seviyoruz. Ama Opel değil Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Fatih Evcin yazdı: Mustafa Tüfekçi yazdı: Memlekette sw olunca fiyat 10-15 lira düşüyor. Bundan önce baktığım araç https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mursel-oto-2004-focus-sw-st-sunroof-recaro-isitma-ful-plusful-hatasz-788116573/detay Yani piyasa arabası baktığım yok Sw fantezisi yapıyom. Araç yakında ve alıcı olan heveslendi. Eşi de surecekmis otomatik arıyormuş. Golü eşten yemezsek tabi . Ama baktığım araçlar da sw nin yakıştığını bunlar var kutu gibi tasarımdan Selim Bilgin yazdı: Marjinal seviyoruz. Ama Opel değil Astra yine elle tutulur. Ama o kadar marjinal değiliz yada o fiyata diyelim 😛 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Şase no olsa bakılırda , bu şekilde zor biraz. En azından kaput motor resmi olaydı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 https://www.automobile-catalog.com/car/2006/2526035/opel_astra_caravan_1_6_twinport.html Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 İlandaki aracın göğüs kaplanmış olabilir mi? Airbag yazısı bozulmuş gibi, birde direksiyon havayastığı ile göğüsün dokusu farklı gibi geldi. Ayrıca aracın sağ önden de bir sıkıntısı var, çamurluk uçları ile birleşim yerleri tutmuyor gibi. Ön tampon bariz boyanmış ama renk olmamış, sağ ve sol far uyumsuz, soldan kazası var ama sağ farı daha yeni Bunun traversi, şase uçları vs çok iyi baktırmak lazım Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 1,6 Twinport 105 hp kullandım, BRC LPG taktırdıktan sonra 1 yıl içinde bir kez bobin, bir kez de oksijen sensörü gitti. Bunların masrafı zaten tasarruf bırakmıyor. Ben LPG'den memnun kalmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Çok dandik araba, hiç bir tokluk yok. Elini attığın yer elinde kalıyor neredeyse, kapıma koymam. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Benim sevmediğim direksiyon ekseninin yamuk olması Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Çok dandik araba, hiç bir tokluk yok. Elini attığın yer elinde kalıyor neredeyse, kapıma koymam. Muhip bey Bu kasayi nerdeyse 3 yildir kullaniyorum. Cok fazla marka ve model aracla hasir nesir durumdayim. bazi Ust segment ve cogu yeni model araclardan daha kaliteli ic malzemeye sahip. Uzun yolda viraj keyfi ve frenaj acisindan en keyiflisi. Zevkler gorecelidir tabiki. Ama elini atsan elinde kalir kismi neresi icin gecerli merak ettim acikcasi🤔 --------------------------------------------------- Aracin eksilerinden bahsedecek olursak; Arac tipik atmosferik olmasi nedeniyle yakit fazla. Ayrica 1400 kg civarlarinda olmasi nedeniyle ilk kalkis biraz agir. Ama harektten sonra oturakli ve keyifli yolculugu var. uzun yolda direksiyonun sertlik derecesi nedeniyle Yormuyor. sehirici renault grubuna gore direksiyon biraz daha agir sayilabilir.Landirenzo markasi opel ile en uyumlu sayilan marka. Bir donem servisler yeni araclara servislerinde bu yaglamali sistem adi verilen genelde evo serisini montajlayip garanti bozmadan satis yapiyoardi. ki benim aracimda bunlardan biri. Duzgun afr ayariyla benzinden farksiz kullanabilirsiniz. Arac kapi toklugu guzeldir. ic mekani ust kasasi olan j den daha genis ve havadardir. ki bu sw oldugundan bunun daha bir keyifli olacagini dusunmekteyim. En saglam virajda dahi seridinden kopmuyor. limitleri kabul edilebilir seviyede... Subap yakma bobin vs konusuna gelirsek yanlis lpg montaji sknucu bobine asiri yuk biniyor. Ve ariza durumlarinin fazlaligi goze carpmakta. Duzgun montaj yapilmissa her aracta olabilecek kadar normal bir durum. Subap olayi her arac kadar. Abartilacak bir durum yok. Yakit: Sehirici kullanim ve trafik sartlarina gore degsiecektir. ama ortalama 7 denilebilir. uzun yolda 4.5- 5.5 degerlerinde dolasir. kasis cukur vs konusunda arac sert bir yapida. En baba cukurdan gecerken dahi arac dagilmiyor..( Cok yumusak sayilabilecek araclarla dahi ayni yolda daha rahatsiz oldugumu dusunuyorum) Direksiyon egriligi konusu dogrudur. aracin uretiminde araca kavisli bir kokpit tasarimi vermeye calismislar. Alisinca sorun olmuyor. lastikleri 205 55 16 rahatca bulabilirsiniz. Genel yan parca gm grubu... Az pahali sayilabilir diger modellere gore.. ama kaliteye gore her turden parca bulunuyir.. Model paket kavram kargasasi bu kasada cok fazla enjoy, essentia,cosmo, elegance, Classsic, 111. yil.. var da var yani... Hangi aracin full oldugunu fabrikasi bile bilmiyor olabilir🤭 Ama enjoy, cosmo elegance.. diye uzar gider.. hiz sabitleyici takilabiliyor. opcom ile aktif edebilirsiniz. birde musur takilacaktir.. Simdilik bu kadar yeterli. takildiginiz yer olursa dilim dondukce yardim ederim. Sadece motoru atmosferik diye kismi memnuniyetsizligim var. Yoksa cok kez Arac degistirmeye karar verdim.(model yukseltmek amackli) Her test icin bindigim aractan sinra arabami daha cok severek geri geldim. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 (düzenlendi) Bu araç en son seçeneginiz olsun çünkü motorları pek randımanlı degil aynı motorlar chevrolet cruze lardada var belki 50 aracın silindir kapağını sökmüşümdür sibop meselesinden kapaģı yaparsın bu sefer başlar yağ yakmaya basar kartere kompresörü vanusları arıza yapar.Bu aracda yaşı ve km si gereği bu arızalara meyilli velhasıl tercih etmeyin derim.2008 2009 otomatik 100 hp lik focuslara bakın birde isterseniz. 2 Mayıs 2020 tarihinde Mustafa Ayıkoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Saygın Can Oğuz yazdı: 1,6 Twinport 105 hp kullandım, BRC LPG taktırdıktan sonra 1 yıl içinde bir kez bobin, bir kez de oksijen sensörü gitti. Bunların masrafı zaten tasarruf bırakmıyor. Ben LPG'den memnun kalmadım. Kat öncesi mi sonrası mi oksijen sensörü bozulan ? @Alpay Sumer Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Ali Gök yazdı: sw araba çok çirkin Long kasa siyah :∆ sw gibi sw Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kat öncesi mi sonrası mi oksijen sensörü bozulan Onu tam hatırlayamadım, ne desem yalan 🙂 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Çok dandik araba, hiç bir tokluk yok. Elini attığın yer elinde kalıyor neredeyse, kapıma koymam. Opel Astra dan bahsediyorsunuz? Opelin en uzun süre üretimini yaptığı kasadan? Bence siz çok bitik arabaya denk gelmişsiniz. Ben bu kasadan kullandım bahsettiğiniz gibi bir durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Ben 2 aydir ofroad yapiyorum astrayla daha elimde kalan bir tarafi olmadi 😂 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 İç mekan epey kaliteli ama saklama alanı sıfır, cep telefonu koyacak yer bile yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Yol bilgisayarınin oraya Corsa da tam oturuyordu telefon telden navi açıp Corsa kullandım bı kere :∆ Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 İç mekan epey kaliteli ama saklama alanı sıfır, cep telefonu koyacak yer bile yok. Evet o sorunu vardı. Ben özellikle ön konsolunu begeniyorum. En dolusunda bilgi ekranı daha güzel. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Iyide telefon klima petegine miknatisla asiyoruz butun araclarda en verimlinyer orasi olur genelde navigasyon lazim degilse kapi tutamaci ideal telefonluk 1 kutu kola iceceginde cek saga yak ona yer yok iste Yorum bağlantısı
Recommended Posts