Fatih Evcin 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Iyide telefon klima petegine miknatisla asiyoruz butun araclarda en verimlinyer orasi olur genelde navigasyon lazim degilse kapi tutamaci ideal telefonluk 1 kutu kola iceceginde cek saga yak ona yer yok isteBen kullandığım zamanlar mıknatıs yok idi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Galiba en güncel olanı a16xer, ama diğerlerini hiç tanımıyorum. a16xer 2014 dahi üretiliyordu. A16xer Euro 5. Fatih Evcin yazdı: Evren Erakçora yazdı: İç mekan epey kaliteli ama saklama alanı sıfır, cep telefonu koyacak yer bile yok. En dolusunda bilgi ekranı daha güzel. Ekran tipleri Aracimda gid olan var. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Her şey tamam ama direksiyonun simidinin koltuğa göre yamuk olmasını çok kötü. Eski bmwlerde görmüştüm bir de öyle. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Evren Erakçora yazdı: Her şey tamam ama direksiyonun simidinin koltuğa göre yamuk olmasını çok kötü. Eski bmwlerde görmüştüm bir de öyle. Aracimi aldigimda ilk yoruma direksiyonu yazmistiniz. 🤗 Kokpite farkli tasarim yapmislar ama alisinca normal geliyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Alpay Sumer yazdı: Aracimi aldigimda ilk yoruma direksiyonu yazmistiniz. 🤗 Kokpite farkli tasarim yapmislar ama alisinca normal geliyor. Kasa sağlam ve güvenli hissi veriyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Evren Erakçora yazdı: Kasa sağlam ve güvenli hissi veriyor. Hakkaten oyle. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Evren Erakçora yazdı: Her şey tamam ama direksiyonun simidinin koltuğa göre yamuk olmasını çok kötü. Eski bmwlerde görmüştüm bir de öyle. Fiestanın direksiyonu da doğuştan yamukluğa sahiptir. Merkezi konumun sadece birkaç milim solunda duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Direksiyonu yamuk ne demek ya 4 aydir hergun biniyorum siz yazana kadar aklima bile gelmedi oyle bise Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Direksiyon üst ve uzak ayarda sürücü koltuğuna göre eğik , simidin sol tarafı sağ tarafa göre daha uzak sürücüye, direksiyon mili içeriye doğru uzanıyor yani. Belki direksiyon alçak ve yakın ayarda fark edilmiyor olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts