Serdar Kurt 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Herkese iyi günler.Focus 2.5 aracımın vites topuzu oldukça eskidi.Değiştirmek istiyorum ama internette okuduklarıma göre yapamadım.Ayrıntılı bir şekilde sadece topuzu değiştirmenin yolunu açıklayabilecek var mı.Saat yönünün tersine çevirmeme rağmen topuz gevşiyor fakat çıkmıyor.Topuzu çıkarmak için körüğü de sökmek zorunlu mu.Körük sağlam onu değiştirmek istemiyorum.Aydınlatırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Böyle değil mi. ? Gördüğüm kadarıyla vites başı ve topuz birleşik. Yorum bağlantısı
Serdar Kurt 9 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2020 Evet bu videoyu izledim komple değiştiriyor mehmet bey.Ben de komple sökmeyi başardım ama körüğü topuzdan ayiramadim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Bilen vardır illaki.. Focuscular bi toplansın bakalım. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 1 ay önce değiştirdim. torpidoya kare şekilde bağlanan yeri çıkarttıktan sonra topuz kısmını saat yönünün tersine çevirerek çıkartıyorsunuz. hiç sökülmediyse epey sert oluyor. birde 40-50 tur dönüyor. ben sökerken heralde yanlış yapıyorum diye düşünmüştüm. topuzda çıktıktan sonra topuzun altına döşemeyi sabityelen yuvarlak halka var onu sökeceksiniz tırnaklı. yeniyi takarken sondan başa olacak şekilde toplayacaksınız. kolay gelsin . Yorum bağlantısı
Serdar Kurt 9 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2020 Verdiğiniz bilgiler için tesekkurler Yorum bağlantısı
Recommended Posts