Mehmet Delen 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar bir sorum olacaktı, karbüratörlü benzinli araçlarıh çalışma sistemi nasıl acaba, yani hem gazda hem benzinde direk çalışmaları gerekmiyormu, bu gün bir araca baktım gaza alıp marş yaptım çalıştı, ama benzine alıp marş yapıyorum çalışmıyor sorun ne olabilir acaba, sahibi diyorki bunlar ilk gazda çalıştıracan sonra kendin benzine alacan mantıksız geldi biraz 11 Mayıs 2020 tarihinde Mehmet Delen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Karbüratöre benzin gelmiyordur gelmemiştir. depodaki pompa mefta olmuştur vs. Araç nedir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 11 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Karbüratöre benzin gelmiyordur gelmemiştir. depodaki pompa mefta olmuştur vs. Araç nedir Araç 2000 model uno abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 normali: üretilen sistemi olan benzinde marş yapar motor çalışır, motor sınınca siz bir düğmeye basarsınız ve lpg ye geçer. satıcı sdizi kazıklamaya çalışmış, numarasını engelleyin 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 normal eski sistemde gaz pedalına belli deviri geçecek şekilde basınca geçecek şekilde yarı otomatik olabiliyordu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Benzin otomatigi varsa LPG ye direk geçer de benzine geçmesi için biraz devirli bekkiyeceksiniz gaz da. Gaza alırken de önce hattaki benzinin bitmesini bekliyeceksiniz. LPG anahtarı l 0 ll şeklinde değil mi. Geçişlerde 1 den 2 ye direk geçilmez 0 da biraz beklenir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Gazda çalışıp benzinde çalışmama sebebi, benzin pompasının bozulması veya genellikle olanı kalburatördeki memelerin kurum bağlaması tıkanması veya ayarlarının lpg ye göre yapıldığı için benzinde boğulması yada fakirde kalması vs. sebeplerdir. Benzin geliyorsa, ayarına bakılacak. ayar tutmuyorsa karburatöre bakım yapılacak.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Mehmet Delen yazdı: Arkadaşlar bir sorum olacaktı, karbüratörlü benzinli araçlarıh çalışma sistemi nasıl acaba, yani hem gazda hem benzinde direk çalışmaları gerekmiyormu, Hayır. En son stop ettiğin yakıt ile sonraki marşı yaparsın. Benzinde stop ettiysen sonraki mars benzinle. Lpg de ise lpg 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Karbüratörlü araç sahipleri genellikle benzin kullanmaz sürekli lpg ile çalıştığı için araçların benzin pompasında hortumlarda Karbüratörde zamanla sıkıntılar olur buda başınızı ağrıtır benim dört yıl önce 78 mode Renault12 aracım vardı rutin bakımları nı kendim yapardım benzinde de lpgde de tek marşta çalışırdı ona Keza 98 tipo vardı oda aynı şekildeydi benzinde de lpgde de tek marşta çalışırdı bakımlı araç için benzin yada lpg farketmez ikisindede çalışır Yorum bağlantısı
Recommended Posts