Samet YILMAZ 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Merhabalar herkese Foruma yeni katildim, Yurtdisinda ikametgah ediyorum ve Turkiye ye geldigimde aracimin bakimlarini yaptirmak istiyorum. Internetten biraz arastirdim ama genelde getir hallederiz tarzi yerler buldum. Acaba amerikan araclari hakkinda bilgisi olan ve dodge/chrysler servisi yapan, gercekten tavsiye edeceginiz biryer varsa ve paylasirsaniz cok mutlu olurum. Tesekkurler. 2017 Dodge Challenger sxt plus 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Jeep garage Davut ve Uğur usta.. Bostancıda yerleri. Ülkede onların üstüne esnaf ve usta yok. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Perşembe oradaydık işlerini iyi biliyorlar ama sabah erken gitmek lazım her zaman çok kalabalik oluyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 fena araba, egzos da değişim yaptınız mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Samet YILMAZ yazdı: 2017 Dodge Challenger sxt plus Servisi buldunuz nasıl olsa.. Arabam bölümünde tanıyalım aracınızı Yorum bağlantısı
Samet YILMAZ 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: fena araba, egzos da değişim yaptınız mı? Arac stok durumda herhangi birsey yapmadim. Turkiye ye gelince yaptiricam kismetse. Mehmet Ozyurek yazdı: Servisi buldunuz nasıl olsa.. Arabam bölümünde tanıyalım aracınızı Yarin paylasirim. tabiiki. Servet Aydın yazdı: Jeep garage Davut ve Uğur usta.. Bostancıda yerleri. Ülkede onların üstüne esnaf ve usta yok. harika oldu cok tesekkurler kesinlikle gidicem. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 bagaja yedek parçanızı atın .arabaya ait deyince ses etmezler. 1 Yorum bağlantısı
Samet YILMAZ 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: bagaja yedek parçanızı atın .arabaya ait deyince ses etmezler. Dedim ama aldilar emanete koydular malasef. Bazilari cok prensipli. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: bagaja yedek parçanızı atın .arabaya ait deyince ses etmezler. ne varsa yedekli getirmek lazım. burası fena artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Samet YILMAZ yazdı: Dedim ama aldilar emanete koydular malasef. Bazilari cok prensipli. fazlaca şansızlık olmuş Yorum bağlantısı
Samet YILMAZ 19 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2020 Çağlar Bayur yazdı: fazlaca şansızlık olmuş Hamzebeyli sinirkapisinda duruyormudur hala acaba benim filtre partukiler 420d araca aitti , Bari ihtiyaci olan birine verirdim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Samet YILMAZ yazdı: Hamzebeyli sinirkapisinda duruyormudur hala acaba benim filtre partukiler 420d araca aitti , Bari ihtiyaci olan birine verirdim el kondu ise ihale ile satılır Yorum bağlantısı
Recommended Posts