Kutluay Selçuk 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Arkadaşlar merhaba, Bu Koronolu günlerde,Doların Euronun Altının Petrolün birbirine karıştığı zamanlarda bizde risk alıp bir Sıfır araç işine girdik. Malümünüz Korono virüs sebebiyle Avrupada çoğu araç fabrikası üretime ara verdi,siparişler iptal oldu,limanlar kapandı,ithalar ihracat durdu derken bâzı bizim gibi araba düşkünü ülkelerde fırsatlar oluşmaya başladı. Benim lansman öncesinden beri herzaman aklımda olan bu araç için yılbaşından beri girişimde bulunsamda galericilerde fırsat bulupta kapora verip bu araçtan ayırtamamıştım,öyleki bayilere gittiğimde yüzüme bakmıyorlar,kapora bile almıyorlardı,hatta telefon bırakayım arayın dediğimde açık açık valla ararız desem yalan olur,arayamayız,siz ara ara gelin sorun dediler. Neyse gene ben Peugeot internet sitesini kurcalıyorum,fiyatları falan, birgün bi baktım fırsat araçları fiyat listesi yazıyor,2008,3008,508de kampanya var.hepsinin sonunda dynamic diye bir şey eklemişler,neymiş anlamadım. Neyse ertesi gün gittim,Ankara Göral,3008 allure dynamic 1.2 eat8 soracam,206 tl yazıyor nette. Ne bu arabalar,dynamic mevzusu? Efendim işte,limanlar kapandı,iskandinav ülkeleri bu arabaları kabul etmemiş,bunlar yetim kaldı,PSA Türkiyede buraya yönlendirdi bunları, E niye dynamic yazıyor bunlarda? Çünkü arabaların hepsi özel sipariş,biri diğerini tutumuyor,hepsinde farklı bir paket var. E iyimiş,ayarla bakalım bana bi 3008 dolusundan,araçta güvenlik plus bilmem nesi,navigasyon,anahtarsız çalıştırma,otonom cik cik falan herşey var,led far yok orda bi hesapladılar araç 215 bin tl,ama bizim mecburi aksesuarlarımız var,paspas,krom basamak,seramik,elektrikli bagaj,eksoz ucu fındık fıstık 225 bin tl...istemiyorum diye bilirisiniz,ama biz bunun parasını alacağız diye söylediler. Araba piyasaya göre bayağı dolu 225 e bile mantıklı...ama benim ve eşimin en büyük takıntısı sunroof,ben her seferinde sunroof var mı diye soruyorum,yav var,evet var,olmaz mı,SUV araç bu,sunroof suz SUV mu olur,siyah tavan yazıyor diyip duruyor bizim ST,kız zaten 6 ay önce işe başlamış,eli ayağı dolaşıyo banada güven vermedi, bak emin misin imza atacaz,git kodu modu var mı bi sor dedim, en sonunda gitti sordu,sunroof yokmuş...,gelecek hiç bir 3008 de sunroof yokmuş,soğuk ülkede yaşayanlar sunroof sevmezmiş,Allahtan klimayı çıkartamamışlar....ulan 1 saattir oyaladın beni,neyse benim kafada 2008 var ama hiç umut yok,kalktım gidiyorum yav ekrana bak bi 2008 var mı?yok mok derken, aa burda bi 2008 gözüküyor,turuncu,şase numarı şu şu,özellikleri bu bu,gerçi yazıyor özellikler ama bizim ST anlamıyor,tavan siyah değil falan diyor ama tamda bilmiyor,neyse burda 212 bin tl yazıyor dedi,biraz konturpiyeye geldi,bunda aksesuar falan zorunlu yazmıyormuş dedi,tamam dedim imza attık kapora verdim,çıktım(7 nisan 2020) neyse Donanımhaber de milletin bu 2008 lerden haberi yokmuş,bir sürü 2008 geliyor,çeşit çeşit,pejonun internet sitesinde yok,gözükmüyor,yavaş yavaş millet duruma uyanmaya başladı, Şase numarasından aracın özelliklerini kontrol ettiğimiz bir site bulduk,ordan ben şase numarasını girdim,araç ST nin dediğinden daha dolu çıktı,Nappa deri,Otonom sürüş falan çıktı. Dedim bunlar beni arar,ekstra para ister,bi hafta sonra aradı,işte arabada böyle böyle özellikler çıktı,kusura bakmayında,8 bin tl daha vermeniz lazım,yoksa iptal edecez,dedim tamam gönderiyorum dedim gönderdim,o zamanda euro 6.40 küsür falan,diyorum zam yapacakmısınız,yok yapmayacaz,PSA Türkiye fabrikaya araçların parasını ödedi,zam olmaz. neyse bizim 2008 whatsap gurubun kuruldu,herkes iletişim halinde,gemi takibinden tut,taşıyan gemiden adam bulduk ordan araçların resmi geldi,gümrük te limana kadar adam bulduk oradanda resim falan acayip bir teşkilat kuruldu.Biz araçların durumunu ST lerden daha iyi biliyoruz. Araç 7 mayısta Ankaraya geldi,bayiden çağırdılar gelin bakın,bir sıkıntı yoksa faturayı keselim dediler,baktım araca bir şey yok,8 mayısta teslim aldım. Şuan karaborsası en yüksek araçlardan diyebilirim,bizde virüsü böyle fırsata çevirmiş olduk 28 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Güle güle kullanın kazasız belasız binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Hayırlı olsun. SOS butonu zaten direkt aracın yurtdışı olduğunu gösteriyor. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 2008 mi 2018 mi 2008 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Vay arkadaş. Adam 25 yıl sonrası yapmış arabayı 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Çok güzel araç. İyi günlerde kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Hayırlı olsun. 2008'leri ilk lansmandan beri bende takip ediyorum. Tüm tanıtım ve test sürüşlerini izledim. Ulaşabildiğim tüm kaynaklara ulaşıp her türlü bilgiye sahip olmaya çalıştım. Benim aklımda da GT Line vardı. Ancak araçların çoğunun galeriler tarafından satın alınması, bireysel kullanıcıların mağdur olması ve ortada araba olmaması bir adım geri çekilmeme neden olmuştu. Sonra bu Dynamic donanımlı araçlar geldi. 3 hafta önce (pazartesi günü) benzinli 1.2 manuel Active Dynamic araç için Aydın'daki Peugeot bayini aradım. Ellerinde teslime hazır 2 adet araç olduğunu, birinin turuncu diğerinin gri renk olduğunu ve fiyatlarının da 155 bin ve 158 bin TL olduğunu soylediler. Hemen geliyorum diyip arabayı almak için bayinin yolunu tuttum. 18 dakikada bayideydim. Tabi umduğum gibi olmadı. 18 dakikada 2 arabayı da satmışlar! Önce kısa bir şok falan derken satış görevlisi Perşembe yada cuma günü gelecek araçların olduğunu söyledi ve en geç cuma günü beni arayacağını söyledi. Tabi arayan soran olmadı. Ertesi pazartesi yine ben aradım. Aracın fiyatının arttığını ve 168 bin TL olduğunu, istersem hemen gelecek araçlardan ayırabileceğini, çabuk karar vermem gerektiğini çünkü rakamın yakın zamanda 175 bin TL olacağını söyledi. Bu arada teslim tarihi yok. Araçlar ne zaman gelirse o zaman teslim edecekler. En sonunda canım iyiden iyiye sıkıldı. Hem olanlardan dolayı, hemde ekonomide önümüzü göremediğimiz için Peugeot 2008'i askıya aldım. 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 güzel hikaye,güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 valla nefis. bunun 1.2 düz vites olanı da çok iyi bir seçim gibi duruyor fiyatı ile. yakından görmüştüm çok iyi görünüyor özellikle 3008 vs den sonra. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. 2008'leri ilk lansmandan beri bende takip ediyorum. Tüm tanıtım ve test sürüşlerini izledim. Ulaşabildiğim tüm kaynaklara ulaşıp her türlü bilgiye sahip olmaya çalıştım. Benim aklımda da GT Line vardı. Ancak araçların çoğunun galeriler tarafından satın alınması, bireysel kullanıcıların mağdur olması ve ortada araba olmaması bir adım geri çekilmeme neden olmuştu. Sonra bu Dynamic donanımlı araçlar geldi. 3 hafta önce (pazartesi günü) benzinli 1.2 manuel Active Dynamic araç için Aydın'daki Peugeot bayini aradım. Ellerinde teslime hazır 2 adet araç olduğunu, birinin turuncu diğerinin gri renk olduğunu ve fiyatlarının da 155 bin ve 158 bin TL olduğunu soylediler. Hemen geliyorum diyip arabayı almak için bayinin yolunu tuttum. 18 dakikada bayideydim. Tabi umduğum gibi olmadı. 18 dakikada 2 arabayı da satmışlar! Önce kısa bir şok falan derken satış görevlisi Perşembe yada cuma günü gelecek araçların olduğunu söyledi ve en geç cuma günü beni arayacağını söyledi. Tabi arayan soran olmadı. Ertesi pazartesi yine ben aradım. Aracın fiyatının arttığını ve 168 bin TL olduğunu, istersem hemen gelecek araçlardan ayırabileceğini, çabuk karar vermem gerektiğini çünkü rakamın yakın zamanda 175 bin TL olacağını söyledi. Bu arada teslim tarihi yok. Araçlar ne zaman gelirse o zaman teslim edecekler. En sonunda canım iyiden iyiye sıkıldı. Hem olanlardan dolayı, hemde ekonomide önümüzü göremediğimiz için Peugeot 2008'i askıya aldım. 1.2 109 hp berlingo ya biniyorum 3 aydır. o konfigürasyonda bile gayet yeterli iken bu araçta çok daha iyi olacağını düşünüyorum. 155 bin tl fırsat araçları ile sınırlı idi, bitmesi normal. yinede 168 bin tl bile bence bu araba için uygun. yada aynı parayı dizel bir berlingo yada riftere verebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Dogan Arsiray yazdı: valla nefis. bunun 1.2 düz vites olanı da çok iyi bir seçim gibi duruyor fiyatı ile. yakından görmüştüm çok iyi görünüyor özellikle 3008 vs den sonra. 1.2 109 hp berlingo ya biniyorum 3 aydır. o konfigürasyonda bile gayet yeterli iken bu araçta çok daha iyi olacağını düşünüyorum. 155 bin tl fırsat araçları ile sınırlı idi, bitmesi normal. yinede 168 bin tl bile bence bu araba için uygun. yada aynı parayı dizel bir berlingo yada riftere verebilirsiniz. Gerçekten fırsat araçları. 155 bin TL den öncede yanlış hatırlamıyorsam 147 bin TL civarında sattılar. Dizel düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 18 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: valla nefis. bunun 1.2 düz vites olanı da çok iyi bir seçim gibi duruyor fiyatı ile. yakından görmüştüm çok iyi görünüyor özellikle 3008 vs den sonra. 1.2 109 hp berlingo ya biniyorum 3 aydır. o konfigürasyonda bile gayet yeterli iken bu araçta çok daha iyi olacağını düşünüyorum. 155 bin tl fırsat araçları ile sınırlı idi, bitmesi normal. yinede 168 bin tl bile bence bu araba için uygun. yada aynı parayı dizel bir berlingo yada riftere verebilirsiniz. Bu araçlar avrupa ülkeleri için üretildiği için o en baz dınanımlı 155 bin ₺ başlayan araçlarda bile üst düzey güvenlik donanımları var. Araçların jantı kapaklı falan ama,hepsinde SOS,şerit takip,aktif güvenlik freni,carplay,ısıtmalı koltuk,trafik işaretleri okuma,hız sabitleyici,6 hava yastığı falan var. 1.2 130 hp lerde aktif çift taraflı eksoz var,üstelik 230 torku ile 1200 kg aracı çok keyifli hızlandırıyor. 18 Mayıs 2020 tarihinde Kutluay Selçuk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Kutluay Selçuk yazdı: Bu araçlar avrupa ülkeleri için üretildiği için o en baz dınanımlı 155 bin ₺ başlayan araçlarda bile üst düzey güvenlik donanımları var. Araçların jantı kapaklı falan ama,hepsinde SOS,şerit takip,aktif güvenlik freni,carplay,ısıtmalı koltuk,trafik işaretleri okuma,hız sabitleyici,6 hava yastığı falan var. 1.2 130 hp lerde aktif çift taraflı eksoz var,üstelik 230 torku ile 1200 kg aracı çok keyifli hızlandırıyor. Mevzu beni o kadar yordu ki, araç özelliklerine ve detaylara girmedim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Hayırlı olsun maaşallah. Renk de ayrı bir güzel. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Maşallah dizayn nefis. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 18 Mayıs 2020 Paylaş 18 Mayıs 2020 Metin Taşcı yazdı: cok kötü olmuş 1.2puretech otomatik almak istesek sıfır fiyatı nedir, biliyor musunuz ? 200 bin TL civarinda. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Hayırlı olsun, 3008 yerine tercih edilecek bi araç bence. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Film tadina bir hikaye olmus. Hayorlu ugurlu olsun. Maaşallah. S.O.S tusunun saginda peugeot amblemli bir tuş daha var. O ne tusu acaba? 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 19 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2020 Ali Gürbüz yazdı: Film tadina bir hikaye olmus. Hayorlu ugurlu olsun. Maaşallah. S.O.S tusunun saginda peugeot amblemli bir tuş daha var. O ne tusu acaba? o tuş arıza durumda 2 sn basılı tutuluyormuş,acil servis içinmiş 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Hayırlı olsun aracınız? Bu ara böyle sürprizler çıkabiliyor. Arkadaş Opel Corsa aldı 128 binliraya baz donanım essential için anlaştı. Gelen araba yurt dışı essential modeli . Buranın elegance donanımına eşit özelliklerle geldi. Farkta alınmadı . 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 (düzenlendi) Hayırlı olsun, hale bak, adamlara ne arabalar gidiyor biz ise alacağız diye uğraşıyoruz, adamların boşu bizim dolumuz gibi, fiyatlar uçuk eee 3. sınıf sayıldığımızdan böyle bu işler, hatalı kim peki tabiki biziz..... YENİ SUV 2008 ALLURE DYNAMIC 1.2 PureTech 130hp EAT8 Benzin 8-İleri Tam Otomatik 206.900 TL 19 Mayıs 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Hayirli olsun, guzel denk gelmis. Arac dolu dolu super. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts