Mesut Eyibil 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Kutluay Selçuk yazdı: Arkadaşlar merhaba, Öncelikle hayırlı olsun aracın sürüş dinamikleri hakkında da bilgğ verirmisiniz bende ciddi olarak düşünüyorum ama fiyatlar çok pahalı 250binlerden bahsediyorlar 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 19 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2020 Aracı sokağa çıkma yasağından dolayı pek kullanamadım,daha 100 km bile olmadı. Ama ilk gözlemlerim eksi aracım Tiguan la karşılaştırırsak ilk reaksiyonlarına göre bu araç SUV dan ziyade hatchback kasanın yerden yüksek hali gibi. yani sanki bir golf sürüyormuşsunuz gibi hissettiriyor ama ışıklarda durduğunuzda diğer yanınızdaki araçlar aşağınızda kalıyor gibi. sürüş pozisyonu daha sportif olduğu için keyif veriyor. Tiguan koltukları tabandan daha yükseltilmişti,hatta altında çekmece falan vardı,biraz ticari araç kullanıyomuşum gibi hissediyordum,bu öyle değil,sanki bmw 116i direksiyonunda gibisin. Evet,fiyatların hiç dengesi yok,bayiler arasında bile 10-20 bin ₺ fark var,2. El al satçılarda 239 a da satan var 290 a da,çok dengesiz. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Peugeot Türkiye bazen böyle güzel sürprizler yapıyor. Geçmiş yıllarda yine ihraç edilen bir ülke ile sıkıntı çıkınca, 308 Classic Edition/Plus modelini Türkiye'ye getirip satmıştı uygun fiyata 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Güzel kampanya denk gelmiş güle güle kullanın. 2016da 2008imi aynen böyle bir kampanyadan almıştım. Sınırlı sayıda classic edition ismiyle Allureye yakın sürpriz donanım paletleriyle gelmişti. Beyaz ve cam tavanlı ararken Kütahyadan bulup almıştık. Bayramın 2.günü bayi bayi aradık gezdik tam karaborsaydı o zaman da ama değdi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Harika bir araç.. güle güle kullanın.. Bence doğru bir iş yapmışsınız.. @Cem Dilmen Hocam duydun mu ? 508 varmış.. Kampanyalıymış.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Mayıs 2020 Paylaş 19 Mayıs 2020 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Canlısını ilk gördüğümde bu ney demiştim. Ön tasarım çok çekici. Renk çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Mayıs 2020 Paylaş 20 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Harika bir araç.. güle güle kullanın.. Bene doğru bir iş yapmışsınız.. @Cem Dilmen Hocam duydun mu ? 508 varmış.. Kampanyalıymış.. Abi baktım evet. Dizel ve orta donanım bir araç. Ben benzinli arıyorum o yüzden bana uymadı. 1 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 20 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2020 Cem Dilmen yazdı: Abi baktım evet. Dizel ve orta donanım bir araç. Ben benzinli arıyorum o yüzden bana uymadı. 508 in 1.6 thp modelleride var,Allure donanımları gayet yeterli donanımı var,ACC,Led far ve elektrikli bagaj standart. Stok durumları çok değişken,bazı bayiler yok derken bazı bayilerin showroom unda 3-4 tane var. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 20 Mayıs 2020 Paylaş 20 Mayıs 2020 maşallah kazasız belasız cezasız Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Mayıs 2020 Paylaş 20 Mayıs 2020 (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Peugeot Türkiye bazen böyle güzel sürprizler yapıyor. Geçmiş yıllarda yine ihraç edilen bir ülke ile sıkıntı çıkınca, 308 Classic Edition/Plus modelini Türkiye'ye getirip satmıştı uygun fiyata Çok dolu araçlardı ve fiyatı donanımına göre gayet uygundu. Çok kısa zamanda tükendi. @Kutluay Selçuk aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız temennisiyle.. Renk ve donanım çok iyi. Bence griden daha ilgi çekici bir renk. 20 Mayıs 2020 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mayıs 2020 Paylaş 20 Mayıs 2020 SUV,MPV çok tarzım olmasa bile 2008, 3008 çok harika bir çizgiye ve iç tasarıma sahip. Çok beğeniyorum. Güzel fırsat olmuş Allah sağlıkla kazasız, belasız, cezasız ve arızasız kullamayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 20 Mayıs 2020 Paylaş 20 Mayıs 2020 Güle güle kullanın, maşallah güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 21 Mayıs 2020 Paylaş 21 Mayıs 2020 Kutluay Selçuk yazdı: 508 in 1.6 thp modelleride var,Allure donanımları gayet yeterli donanımı var,ACC,Led far ve elektrikli bagaj standart. Stok durumları çok değişken,bazı bayiler yok derken bazı bayilerin showroom unda 3-4 tane var. Kutluay Bey ben mi göremedim acaba . Link var mıdır acaba ? Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 21 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2020 (düzenlendi) Cem Dilmen yazdı: Kutluay Bey ben mi göremedim acaba . Link var mıdır acaba ? Cem bey,benim ST mail atmıştı bana,fırsat araçlarının donanımları hakkında 508 hakkında; https://drive.google.com/open?id=1y6zAT3KEh5MQE8zI5rfetWEvDGhauPDt (excel tablosu) 21 Mayıs 2020 tarihinde Kutluay Selçuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts