Bulent Toklu 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Merhaba arkadaslar bundan 1 yil kadar once aracla ilerlerken ama su eksilttigi icin motor kitledi bir cekici ile ustaya goturdum araci bakti ve motor kitledigini pistonlarindan segamntina motor bloguna kadar hersey degisti ve tutar olarak 10 bin lira gibi bir fiyat cikardi bende aceleye getirdim sanirim ve yaptirdim ve 5 yil garanti verdi. Araci kullanirkrn arada bir yag kacsgi oldugunu farkettim ve gotrdum ustaya birseyler yapip yag sorunu cozdu ama yine eksiltmeler basladi ve asil sorun suan su gecenlerde arkadasima araci verdim ufak bir kaza sonucu sag carmuluktan bir araca capmis maliyeti ustlendi neyse ustaya gotururken otobandayken arabadan yag kokusu geldigini ve su eksilttigini soyledi soru sordujgumda sicaklik derecesi 90 ni gecmedigini ama arabanin hararrt yaptigini soyledi ustayi aradim ve bir deneme yaparak ust kapak contasini yine yaktigini ogrendim ve cekici ile yine cektirdim araci garantili oldugu icin ustaya yonlendirdim aracin ust kapagini acip kapakciya gonderdi taslamasi icin ve garanti kapsaminda olsugu icin sordugum soru su oldu garanti kapsaminda olmasi gerekiyor dedim ama adam kullanixi hatasi dedi bende sinirle baska bir ustaya gonderdim ne garsnti kaldi nede baska birsey yine cebimiz den olduk simdi baska ustada suan tahminen 5 bin lira gibi bir ucret cikardi ama devamida olabilir dedi motor blogu gomlegi kapak enjektor vs malzemelerle ilgi suan aracim yeniden rektefiye olucsk ve aracdan sogudum sizce araci yine rektefiye yaptirsam.yine ayni sorunla karsilasir miyim suan hararetin neyden kaynakladingida belli degil bana bu konu hakkinda yardimci olur musunuz nasil ilerlemem gerektigini cidden bilmiyorum bazi arkadaslarim yeni motor yapalim siyor ama bunun isletmesi var daha sonra satarken sorun yasar miyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 maalesef öyle bir garanti resmen yok, lafta olur sadece. sürüş denemesi ile conta yanığı tespiti de yok. siz daha ehil iyi bir yer bulun öneclikle. 1 Yorum bağlantısı
Bulent Toklu 26 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2020 Cidden ne yapmam gerektigini bilmiyor yeniden motor yaptirsam yine ayni sorunla karsilasabilirim.bu tamen ustanin isciligiyle ilgili sanirim araci yaptirip satisini yapmak istiyorum ve kimseninde hakkina girmek istemiyor bir ustaya gotursem adam kapagi degistirse araba 2 ay sonra patladiginda yeni sahibin hakkina girmek istrmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 bence öncelikle sağlıklı teşhis yaptırın başka bir yerde Yorum bağlantısı
Alpay Köse 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Bencede iyi bir yerde yaptırırsanız sorun yaşamazsınız.aklima gelen araçtaki yağ soğutucunun patlamış olabilir yağı suya karıştırır basınçla yedek depodan atar bu esnada koku yapar.keşke önce silindir kompresyon testi yaptırıp sonrasında yağ soğutucu yu kontrol ettirerek baslasaydiniz Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Araba hararet yapmadan nasıl conta yakmış enteresan. Gösterge de bir hata olmasın? Conta yanmasıyla uzun süre kullanıldıysa motor içine kadar sorunlar iner ancak normal bir conta yanığı olduysa sadece o kadar masraf çıkmaması lazım.. Sağlam bir ustaya göstermek lazım.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Mayıs 2020 Paylaş 26 Mayıs 2020 Maliyeti benzer olur sandık motor alıp ruhsata işletin sonra isterseniz satarsınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts