İçeriğe Yönlendir

Araç için 220V Inverter

Ömer Çayırtepe

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
Ömer Çayırtepe yazdı:

Elo'yu dün akşamdan beri baya araştırdım.. Gerçek 150watt benim işimi rahatlıkla görecek, zaten yüksek watt isteyen bir cihazı aküden çalıştırmak istemem. Elo'dan siparişi verdim. Herkese teşekkürler.

Eloya bir oy da benden gelsin(alınmış gerçi iyi de olmuş), kaç kere şase yaptırdım kulübede bozulmadı, sigortası yandı kendisine bişey olmadı. Memnun kalırsınız. Ben 22 inç tv de çalıştırdım şarjlarla aynı zamanda sıkıntı olmadı. Kafanız rahat kullanabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tahir Ak yazdı:

1000w inverter aldım gg den markasını unuttum sarı kutuda. sorunsuz çalışıyor. bu tür ürünleri watt büyük almak mantıklı yeri gelir matkap çalıştırırsın 180 TL civarıydı

Tam değil. çünkü büyük olanların kendi çektiği akım da sözkonusu. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Tam değil. çünkü büyük olanların kendi çektiği akım da sözkonusu. 

Unuttum bak. Evet sükunet akımı yüksek
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Ben bimden aldım baya ucuza, notebook u ve telefonu şarj ediyor, sıkıntı yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Servet Aydın yazdı:

Elo 150 watt kafi.

arka koltuğun ordaki çakmaklık iptal edilip yada yanına monte edilip sürekli bağlantıda olduğu zaman  5v Ve 220 v kullanılmasa bile aküden alım çeker mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Uzunoğlu yazdı:

arka koltuğun ordaki çakmaklık iptal edilip yada yanına monte edilip sürekli bağlantıda olduğu zaman  5v Ve 220 v kullanılmasa bile aküden alım çeker mi?

yanına bi swiç koyarsın. 

resimleri at buraya içinde yer olabilir. Trimi söküp içine koyabilirsin tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Çeker. çıkışında herhangi bir elektronik cihaz bağlı olmasa dahi, (azda olsa) bağlı olduğu sistemden güç harcar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kontak ile aktif olacak şekilde bağlanır. Sorun olmaz. Elo sanırım 100ma çekiyor uyku anında. Bendekini ölçeyim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...