Köksal Yılmaz 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Ömer Çayırtepe yazdı: Elo'yu dün akşamdan beri baya araştırdım.. Gerçek 150watt benim işimi rahatlıkla görecek, zaten yüksek watt isteyen bir cihazı aküden çalıştırmak istemem. Elo'dan siparişi verdim. Herkese teşekkürler. Eloya bir oy da benden gelsin(alınmış gerçi iyi de olmuş), kaç kere şase yaptırdım kulübede bozulmadı, sigortası yandı kendisine bişey olmadı. Memnun kalırsınız. Ben 22 inç tv de çalıştırdım şarjlarla aynı zamanda sıkıntı olmadı. Kafanız rahat kullanabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Tahir Ak yazdı: 1000w inverter aldım gg den markasını unuttum sarı kutuda. sorunsuz çalışıyor. bu tür ürünleri watt büyük almak mantıklı yeri gelir matkap çalıştırırsın 180 TL civarıydı Tam değil. çünkü büyük olanların kendi çektiği akım da sözkonusu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Tam değil. çünkü büyük olanların kendi çektiği akım da sözkonusu. Unuttum bak. Evet sükunet akımı yüksek Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Ben bimden aldım baya ucuza, notebook u ve telefonu şarj ediyor, sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Elo 150 watt kafi. arka koltuğun ordaki çakmaklık iptal edilip yada yanına monte edilip sürekli bağlantıda olduğu zaman 5v Ve 220 v kullanılmasa bile aküden alım çeker mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: arka koltuğun ordaki çakmaklık iptal edilip yada yanına monte edilip sürekli bağlantıda olduğu zaman 5v Ve 220 v kullanılmasa bile aküden alım çeker mi? yanına bi swiç koyarsın. resimleri at buraya içinde yer olabilir. Trimi söküp içine koyabilirsin tabi. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Çeker. çıkışında herhangi bir elektronik cihaz bağlı olmasa dahi, (azda olsa) bağlı olduğu sistemden güç harcar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 arka koltuğun ordaki çakmaklık iptal edilip yada yanına monte edilip sürekli bağlantıda olduğu zaman 5v Ve 220 v kullanılmasa bile aküden alım çeker mi?Kontak ile aktif olacak şekilde bağlanır. Sorun olmaz. Elo sanırım 100ma çekiyor uyku anında. Bendekini ölçeyim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts