Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Würth veya Liqui Moly gibi markaların silindir bloğundaki çatlakları tamir edip, sızıntıları engellediğini iddia ettikleri ürünleri kullanan var mı? acaba bunların faydası olur mu? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Silindir bloğunda çatlak var ise bunu kimyasallar ile düzeltmeye çalışmazdım ben. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Düşüncem geçici çözüm gibi olur maalesefki Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Silindir bloğunda çatlak var ise bunu kimyasallar ile düzeltmeye çalışmazdım ben. Sinan Akgöl yazdı: Düşüncem geçici çözüm gibi olur maalesefki Çatlak yok ama contada sızıntı olduğundan şüpheleniyorum. sağ olun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 bu tarz şeyleri asla kullanma, ancak motor ölene kadar az daha dayansın yada yolda kalmayım idare etsin dersen o zaman kullan.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Sühan Bozdağ yazdı: Çatlak yok ama contada sızıntı olduğundan şüpheleniyorum. sağ olun. su kaçağına karşı olan ürünler işe yaramıyor. sadece yağ kaçağı gideren ürünler sürekli kullanıldığında işe yarıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 hepsi güzel tıkar haberiniz olsun... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 içinde bir tür kauçuk olan, evdeki kalorifer sistemindeki kaçakları tıkayan malzemeler gerçekten de işe yarıyor ve kaçak yapan yerleri tamamen kapatabiliyor. ne yazıkki, dar geçişleri de tıkıyor hava kabarcıkları ile karşılaşınca. o nedenle, kısa vadede radyatör ve devirdaim tıkanması olacaktır. Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: su kaçağına karşı olan ürünler işe yaramıyor. sadece yağ kaçağı gideren ürünler sürekli kullanıldığında işe yarıyor. Ali Cihangiroğlu yazdı: bu tarz şeyleri asla kullanma, ancak motor ölene kadar az daha dayansın yada yolda kalmayım idare etsin dersen o zaman kullan.... motor gitti gidiyor. burada usta bulamıyorum usta olan yere de gidemiyorum. aslında aradığım, motorun suya yaptığı kompresyonu geçici bir sürede olsa engelleyecek bir şeyler. supaplardan biri şıkır şıkır ses yapıyor, hararet göstergesi daha çeyrekken radyatör ve yedek su kabı fokurduyor, şanzımandan azıcık yağ sızdırıyor gibi değişik problemlerim var. 3 Haziran 2020 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Ooo senin motor bitkisel hayata girmek üzre, o zaman kullan gitsin sana biraz zaman kazandırır enazından... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 motorun doğru düzgün onarılması lazım. eninde sonunda yolda kalırsınız. belki başka bir motor bloğu takmayı düşünebilirsiniz yasal prosedür izin veriyorsa. daha modern bir benzinli motor mesela. Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Dogan Arsiray yazdı: motorun doğru düzgün onarılması lazım. eninde sonunda yolda kalırsınız. belki başka bir motor bloğu takmayı düşünebilirsiniz yasal prosedür izin veriyorsa. daha modern bir benzinli motor mesela. kapak contası ve supap değişse yeterli olmaz mı? yeni bir motor takmak bayağı uğraştırıyor diyorlar. sadece blok değişimi için yasal mevzuat var mıdır? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Conta değiştikten sonra kapak da taşlamaya gitmeli. Yoksa bi şey elde edemezsiniz. Ayrıca contada sorun varsa, blok tıkayıcı contaya ne yapsın? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Sühan Bozdağ yazdı: kapak contası ve supap değişse yeterli olmaz mı? yeni bir motor takmak bayağı uğraştırıyor diyorlar. sadece blok değişimi için yasal mevzuat var mıdır? Bildiğim kadarıya motor no blokta yazıyor. Blokta değişirse bildirmek gerekebilir. Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Conta değiştikten sonra kapak da taşlamaya gitmeli. Yoksa bi şey elde edemezsiniz. Ayrıca contada sorun varsa, blok tıkayıcı contaya ne yapsın? benim araçta motor soğukken çalıştırdığımda bir problem yok. kapağı açtığımda böyle fokurdamıyor. beş- on dakika dolaşıp gelince radyatör tıslamaya başlıyor ve su da oldukça ısınıyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Bence yanlış müdahele yaparsınız. Aracı çekici ile İstanbul'da ulaştırabileceğiniz usta yok mu? Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Bence yanlış müdahele yaparsınız. Aracı çekici ile İstanbul'da ulaştırabileceğiniz usta yok mu? yanlış müdahaleden kastınız , kapak conta değişimi ve taşlama mı ? son çare olarak çekiciye yükleyip daihatsu yetkili servisine göndereceğim gibi zaten... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2020 Paylaş 3 Haziran 2020 Sühan Bozdağ yazdı: kapak conta değişimi ve taşlama mı Yok, blok tıkayıcı. Ayrıca tek başına kapak taşlamanın yetip yetmeyeceğini de ustanın görmesi lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 3 Haziran 2020 Yazar Paylaş 3 Haziran 2020 Sani Gerşon yazdı: Yok, blok tıkayıcı. Ayrıca tek başına kapak taşlamanın yetip yetmeyeceğini de ustanın görmesi lazım. 👍 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Haziran 2020 Paylaş 4 Haziran 2020 blok deyince blok çatlak anlıyorum. belki sadece conta bitiktir. zor iş değil. 1 tam günde hallolur. yeterki parçası bulunsun. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2020 Paylaş 4 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Bildiğim kadarıya motor no blokta yazıyor. Blokta değişirse bildirmek gerekebilir. Motor no okunamadı devam ett Bizim jeeplerde direk okunamadı deyip geçiyorlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 Haziran 2020 Paylaş 4 Haziran 2020 Sami Demirpaz yazdı: Motor no okunamadı devam ett Bizim jeeplerde direk okunamadı deyip geçiyorlar. Bendeki şansla daha okunamadı kısmına gelemeden motor değiştirirken sanayiye change araba mı yapıyorsunuz diye helikopterle gelirler. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2020 Paylaş 4 Haziran 2020 Sinan Akgöl yazdı: Bendeki şansla daha okunamadı kısmına gelemeden motor değiştirirken sanayiye change araba mı yapıyorsunuz diye helikopterle gelirler. ters kelepçe cuma gecesi nezarete 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 4 Haziran 2020 Paylaş 4 Haziran 2020 Cok eski bir aracınız için sıfır motor bulubamiyor blok falan da yok o zaman başka bir araba için üretilmiş bir motor takmanın yasal yolu var mi? Var olduğunu düşünme nedenim youtube de 90 model reno 5 lere güncel motor swaplayan kanallar falan var yasal olduğunu söylüyorlar ama sormak istedim Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 4 Haziran 2020 Yazar Paylaş 4 Haziran 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Cok eski bir aracınız için sıfır motor bulubamiyor blok falan da yok o zaman başka bir araba için üretilmiş bir motor takmanın yasal yolu var mi? Var olduğunu düşünme nedenim youtube de 90 model reno 5 lere güncel motor swaplayan kanallar falan var yasal olduğunu söylüyorlar ama sormak istedim eskiden olabiliyormuş. 10 yıl kadar önce mevzuat değişmiş galiba ve farklı araç motoru takmak yasaklanmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts