İçeriğe Yönlendir

Fiesta Sinyal Kolu

Mehmet İnci

Recommended Posts

Mehmet İnci

2001 fiesta flair Arkadaşlar sağ veya sola sinyal verirken uzun far açiyor. Selyektör yaparken de uzun far da kaliyor. Bunun tamiri var mi yok sa komple değişilmesi mi gerekiyor ? Bir de silecek su fiskiyesi ön ve arka nerden bulabilirim ?Yardimci olursaniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet İnci yazdı:

2001 fiesta flair Arkadaşlar sağ veya sola sinyal verirken uzun far açiyor. Selyektör yaparken de uzun far da kaliyor. Bunun tamiri var mi yok sa komple değişilmesi mi gerekiyor ? Bir de silecek su fiskiyesi ön ve arka nerden bulabilirim ?Yardimci olursaniz sevinirim.

Oncelikle yagsiz kontak sprey deneyin. Belki hallolur.

Yorum bağlantısı
Mehmet İnci
Coşku Mert yazdı:

tamiri mümkün ama ciddi sabır gerekir :) 

daha önce açmiştim içini biraz toz pislik var dı temizledim ama sıkıntı geçmemişti..bu kadar detayli düşünmemiştim ben çok iyi oldu bu deneyeceğim çok teşekkürler..yanlız mekanik parçalarin gresslerini temizledikten sonra tekrar gress sürdünüz mü ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

tabii ki, konuda yazmistim gresleri yeniledim diye [emoji106]

daha önce açmiştim içini biraz toz pislik var dı temizledim ama sıkıntı geçmemişti..bu kadar detayli düşünmemiştim ben çok iyi oldu bu deneyeceğim çok teşekkürler..yanlız mekanik parçalarin gresslerini temizledikten sonra tekrar gress sürdünüz mü ?
Yorum bağlantısı
Mehmet İnci
Coşku Mert yazdı:

tabii ki, konuda yazmistim gresleri yeniledim diye emoji106.png

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...