Erdem Karataş 15 Haziran 2020 Paylaş 15 Haziran 2020 Merhaba arkadaşlar. İlk defa kendi aracımı alacağım. Seçim olarak transporter de karar kıldım. 2004 ve 2008 arası modellere bakıyorum. Aracı hep şahsi hemde iş için kullanacağım. Ama karşımda 2 seçenek var. 1 tanesi 1.9 tdi diğeri 2.5 tdi. İnternette biraz bakınca iki hakkında da bir sürü yorum var. Sizce tercihim ne olmalı. İlk aracım olcağı için yanlış seçim yapmak istemiyorum. Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Erdem Karataş 15 Haziran 2020 Yazar Paylaş 15 Haziran 2020 2 yada 3 gün içinde almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Haziran 2020 Paylaş 16 Haziran 2020 Erdem Karataş yazdı: 2 yada 3 gün içinde almayı düşünüyorum. 1,9 tdi 105 ps alacaksın (temiz olmak kaydıyla garajda unutulmus tanıdıgın bırınden 2,5 tdi 130 ps de alınır) ama önce kullanıcısı hor kullanmamıs olmalı aracı makıneye baglat arıza kodlarına baktır almadan önce akisleri kontrol ettir yag pompası patlatmısmı kontrol ettır , turbo enjektör kontrol ettir boya kaporta ikinci planda kalsın Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 16 Haziran 2020 Paylaş 16 Haziran 2020 2.5 5 silindir t5 den uzak durun derim. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 16 Haziran 2020 Paylaş 16 Haziran 2020 Youtube üzerinden yayın yapan bir arkadaş var. Ben abonesiyim, bilgisi yaklaşımı tam profesyonel. Volkswagen yetkili serviste çalışmış ve işinde oldukça bilgili. Sitesini ve videolarını inceleyin. Bazı modelleri önerirken bazılarından uzak durulması gerektiğini belirtiyor. Daha iyisi almak istediğiniz araçı canlı yayın yaparken kendisine direk olarak ta sorabilirsiniz. Aşağıda örnek bir videosu nu ekliyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Karataş 16 Haziran 2020 Yazar Paylaş 16 Haziran 2020 Yardımlarınız için çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts