İçeriğe Yönlendir

Transporter 1.9 TDI mi 2.5 TDI mi?

Erdem Karataş

Recommended Posts

Erdem Karataş

Merhaba arkadaşlar. İlk defa kendi aracımı alacağım. Seçim olarak transporter de karar kıldım. 2004 ve 2008 arası modellere bakıyorum. Aracı hep şahsi hemde iş için kullanacağım. Ama karşımda 2 seçenek var. 1 tanesi 1.9 tdi diğeri 2.5 tdi. İnternette biraz bakınca iki hakkında da bir sürü yorum var. Sizce tercihim ne olmalı. İlk aracım olcağı için yanlış seçim yapmak istemiyorum. Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Erdem Karataş yazdı:

2 yada 3 gün içinde almayı düşünüyorum.

1,9 tdi 105 ps alacaksın   (temiz olmak  kaydıyla garajda unutulmus  tanıdıgın bırınden 2,5 tdi  130 ps de alınır)  ama önce kullanıcısı hor kullanmamıs  olmalı aracı makıneye baglat arıza kodlarına baktır almadan önce akisleri kontrol ettir yag pompası patlatmısmı kontrol ettır , turbo enjektör kontrol ettir  boya kaporta ikinci planda kalsın 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Youtube üzerinden yayın yapan bir arkadaş var. Ben abonesiyim, bilgisi yaklaşımı tam profesyonel. Volkswagen yetkili serviste çalışmış ve işinde oldukça bilgili. Sitesini ve videolarını inceleyin. Bazı modelleri önerirken bazılarından uzak durulması gerektiğini belirtiyor. Daha iyisi almak istediğiniz araçı canlı yayın yaparken kendisine direk olarak ta sorabilirsiniz.  Aşağıda örnek bir videosu nu ekliyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...