İçeriğe Yönlendir

Sürekli Sigorta atması

Fatih Akbaş

Recommended Posts

Fatih Akbaş

Merhaba 203 kasa mercedesin hareketli koltuğunun sürekli arka sam beynindeki sigortası atıyor sigortayı takıyorum taktığım zaman 1-2 saat çalışıyor sonra sigortası atıyor bi arabanın içindeki kutuda sigortası var bide bağajdaki kutusunda sebebi ne olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

soketi kısa devre yapıyor olabilir mi . yada amper i dogru mu düşük se motor zorlanınca atiyordur

Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş
soketi kısa devre yapıyor olabilir mi . yada amper i dogru mu düşük se motor zorlanınca atiyordur

Abi kitapcığında yazanı takıyorum soket kısa devre olsa ilk kullanmada atmazmı

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Durduk yere atıyor ise kısa devre var demektir. Çalışma anında atıyor ise ya fazla akım ya hatalı sigorta ya da hareket nedeniyle kablo sistemi kısa devre oluyor demektir

Yorum bağlantısı
Muhammed Orak

bence zorlamayın kısa devre var büyük ihtimalle, multimetre var ise kendiniz Bi bakın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

zamanında koltuk soketleri ile oynarken attırmıştım ben bı iki kez.gevsek vs ise yada kablo da ezik varsa kısa devre yapıyor olabilir haraket edince

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş
Durduk yere atıyor ise kısa devre var demektir. Çalışma anında atıyor ise ya fazla akım ya hatalı sigorta ya da hareket nedeniyle kablo sistemi kısa devre oluyor demektir

Abi multimetrenin kısadevre fonksiyonuyla bakıyorum bişey yok sigortayı takıyorum koltuğu iki yönlü en sona ve en başa getiriyorum geliyor 1-2 saat sonra bakıyorum sigorta atmış sam beynindeki bir arıza sigorta attırırmı

Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş
Sigorta kaç amper? Bir yöntem ile arıza kolayca bulunur

30

Su giriyor o beyne.

Girmiyor abi bagajın su kaçağıyla uğraştım biraz fitil filan yeni sürekli beynin olduğu kısmında ıslaklık varmı diye kontrol ediyorum yani bu problemin olduğu zamanlar kuruydu eskiden girmişse bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

H4 veya h7 12volt 100w ampül al. İki ucuna Kablo bağla ve uçlarına sigorta yuvasına girecek pin ayarla. Genelde erkek soketi az traşlayınca girer. Sigorta yerine lambayı bağla ve kabloları koltuğu vs oynat yerinden. Olası kısa devre anında lamba yanacak. Bu şekilde kolayca hatayı bulursun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş
H4 veya h7 12volt 100w ampül al. İki ucuna Kablo bağla ve uçlarına sigorta yuvasına girecek pin ayarla. Genelde erkek soketi az traşlayınca girer. Sigorta yerine lambayı bağla ve kabloları koltuğu vs oynat yerinden. Olası kısa devre anında lamba yanacak. Bu şekilde kolayca hatayı bulursun

Tamam abi teşükkür ettim

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Fatih Akbaş yazdı:

Merhaba 203 kasa mercedesin hareketli koltuğunun sürekli arka sam beynindeki sigortası atıyor sigortayı takıyorum taktığım zaman 1-2 saat çalışıyor sonra sigortası atıyor bi arabanın içindeki kutuda sigortası var bide bağajdaki kutusunda sebebi ne olabilir

Hani atan sigorta yoktu :) kabloda bir yerlerde ezik vardır. Ne olunca attığına dikkat et. Koltuğun soketlerini çıkart bir zaman takip et atma olacak mı ?Koltuktan mı tesisattan mı belli olsun

tarihinde Mehmet Yıldız 1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş
Hani atan sigorta yoktu [emoji4] kabloda bir yerlerde ezik vardır. Ne olunca attığına dikkat et. Koltuğun soketlerini çıkart bir zaman takip et atma olacak mı ?Koltuktan mı tesisattan mı belli olsun

Abi sorma arka samdada varmış bunun sigortası [emoji3] bikere daha yapmıştı söktüm temizledim çalıştıydı gene aynısı dedim herhalde senle konuştuktan sonra çalışmadı gece 2 de çözdüm mevzuyu Servet abinin dediğini yaptım bişey görünmüyor bende sıfır sigorta aldım şuan bişey yok bakalım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...