Fatih Akbaş 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 Merhaba 203 kasa mercedesin hareketli koltuğunun sürekli arka sam beynindeki sigortası atıyor sigortayı takıyorum taktığım zaman 1-2 saat çalışıyor sonra sigortası atıyor bi arabanın içindeki kutuda sigortası var bide bağajdaki kutusunda sebebi ne olabilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 soketi kısa devre yapıyor olabilir mi . yada amper i dogru mu düşük se motor zorlanınca atiyordur Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 30 Haziran 2020 Yazar Paylaş 30 Haziran 2020 soketi kısa devre yapıyor olabilir mi . yada amper i dogru mu düşük se motor zorlanınca atiyordurAbi kitapcığında yazanı takıyorum soket kısa devre olsa ilk kullanmada atmazmıTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 Durduk yere atıyor ise kısa devre var demektir. Çalışma anında atıyor ise ya fazla akım ya hatalı sigorta ya da hareket nedeniyle kablo sistemi kısa devre oluyor demektir Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 bence zorlamayın kısa devre var büyük ihtimalle, multimetre var ise kendiniz Bi bakın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 zamanında koltuk soketleri ile oynarken attırmıştım ben bı iki kez.gevsek vs ise yada kablo da ezik varsa kısa devre yapıyor olabilir haraket edince 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 Sigorta kaç amper? Bir yöntem ile arıza kolayca bulunur Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 30 Haziran 2020 Yazar Paylaş 30 Haziran 2020 Durduk yere atıyor ise kısa devre var demektir. Çalışma anında atıyor ise ya fazla akım ya hatalı sigorta ya da hareket nedeniyle kablo sistemi kısa devre oluyor demektir Abi multimetrenin kısadevre fonksiyonuyla bakıyorum bişey yok sigortayı takıyorum koltuğu iki yönlü en sona ve en başa getiriyorum geliyor 1-2 saat sonra bakıyorum sigorta atmış sam beynindeki bir arıza sigorta attırırmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 30 Haziran 2020 Yazar Paylaş 30 Haziran 2020 Sigorta kaç amper? Bir yöntem ile arıza kolayca bulunur 30 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSu giriyor o beyne. Girmiyor abi bagajın su kaçağıyla uğraştım biraz fitil filan yeni sürekli beynin olduğu kısmında ıslaklık varmı diye kontrol ediyorum yani bu problemin olduğu zamanlar kuruydu eskiden girmişse bilemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran 2020 Paylaş 30 Haziran 2020 H4 veya h7 12volt 100w ampül al. İki ucuna Kablo bağla ve uçlarına sigorta yuvasına girecek pin ayarla. Genelde erkek soketi az traşlayınca girer. Sigorta yerine lambayı bağla ve kabloları koltuğu vs oynat yerinden. Olası kısa devre anında lamba yanacak. Bu şekilde kolayca hatayı bulursun 2 Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 30 Haziran 2020 Yazar Paylaş 30 Haziran 2020 H4 veya h7 12volt 100w ampül al. İki ucuna Kablo bağla ve uçlarına sigorta yuvasına girecek pin ayarla. Genelde erkek soketi az traşlayınca girer. Sigorta yerine lambayı bağla ve kabloları koltuğu vs oynat yerinden. Olası kısa devre anında lamba yanacak. Bu şekilde kolayca hatayı bulursun Tamam abi teşükkür ettimTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Temmuz 2020 Paylaş 1 Temmuz 2020 (düzenlendi) Fatih Akbaş yazdı: Merhaba 203 kasa mercedesin hareketli koltuğunun sürekli arka sam beynindeki sigortası atıyor sigortayı takıyorum taktığım zaman 1-2 saat çalışıyor sonra sigortası atıyor bi arabanın içindeki kutuda sigortası var bide bağajdaki kutusunda sebebi ne olabilir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hani atan sigorta yoktu kabloda bir yerlerde ezik vardır. Ne olunca attığına dikkat et. Koltuğun soketlerini çıkart bir zaman takip et atma olacak mı ?Koltuktan mı tesisattan mı belli olsun 1 Temmuz 2020 tarihinde Mehmet Yıldız 1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 5 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2020 Hani atan sigorta yoktu [emoji4] kabloda bir yerlerde ezik vardır. Ne olunca attığına dikkat et. Koltuğun soketlerini çıkart bir zaman takip et atma olacak mı ?Koltuktan mı tesisattan mı belli olsunAbi sorma arka samdada varmış bunun sigortası [emoji3] bikere daha yapmıştı söktüm temizledim çalıştıydı gene aynısı dedim herhalde senle konuştuktan sonra çalışmadı gece 2 de çözdüm mevzuyu Servet abinin dediğini yaptım bişey görünmüyor bende sıfır sigorta aldım şuan bişey yok bakalımTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts