İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Klima Kontrol Paneli

Cihat Korkmaz

Recommended Posts

Cihat Korkmaz

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yaklaşık 6 ay önce 2002 mondeo trend 2.0 benzinli araç aldım aracın klima kontrol panelinde soyulmalar var ve soğutmaya alan kısım döndürüldüğünde biraz boşa dönüyor bende değişmek istedim ama bulamadım aynısını dijital olanı alsam acaba uyumlu olur mu aynı modelde ghia serisinde dijital klima var trendlerde Manuel klima var dijital uyuyorsa taktırmak istiyorum deneyimli arkadaş varsa yardımcı olabilir misiniz acaba teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Sıcak soğuk karışımı yapan kısım da değişmesi gerekiyor genelde dijitale çevirme işlerinde.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Yusuf Davaz yazdı:

bu linkdeki motorlu sensörün amacı nedir. bende sensör ses yapmaya başladı. temizledim ama ses geçmedi. içinde bir fan var. zırıltı yapıyor.

İc hava sicakligini olcuyor

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Cihat Korkmaz yazdı:

Hocam hep İngilizce yazıyor anlamadım ama dijital klima çıkma alsam götürsem resimlere bakan elektrikçi yapar mı? 

Sadece paneli alıp gidecekseniz;

Sizdeki fan otomatik değil. Fan hızını çeviren bir tekerlek var. Eğer paneli dijitale çevirirseniz artık o tekerleğe ulaşamazsınız dolayısı ile fan hızı sabit kalır. Fan hızı sabit kalsın fanla işim yok diyorsanız o şekilde kullanabilirsiniz. Bu dökuman öyle anlatıyor ama ben kendim alıp yapmadım. Fanı orta bir yere alıp bırakırsınız. Ama sonra bir daha fan hızıyla oynayamazsınız.

Yorum bağlantısı
Cihat Korkmaz

O zaman bizimkinden çıkma bulup takalım abi fan hızı aynı olması iyi değil kısmak arttırmak icap eder çünkü teşekkürler yardımcı olduğun için 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...