Mehmet AKBEY 8 Kasım 2020 Yazar Paylaş 8 Kasım 2020 Aynen hemfikiriz. Diger türlüsü apaçilige gidiyor 😊 bunu mutlaka uygulayacam. Zaten farın icini acacagim halka neon takacagim mercek etrafina youtube da gordum hos oluyor. Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 (düzenlendi) hic gerek yok orijinalligi bozmaya nacizane.. bahsettiginiz neonu sis farina bi cerceve niyetine takabilirsiniz, goz almayacak cinsten. Carre ve Dj jant konusunda sevdigim markalar. Su iki gorsel oldukca yakisacaktir. Alttaki birebir uyumlu diye dusunuyorum yine teyit etmekte fayda var. 5 bijonlu 16 ile aradasinda 3cm var.. 8 Kasım 2020 tarihinde Furkan Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 4 Ocak 2021 Yazar Paylaş 4 Ocak 2021 (düzenlendi) 4 Ocak 2021 tarihinde Mehmet AKBEY tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 4 Ocak 2021 Yazar Paylaş 4 Ocak 2021 (düzenlendi) https://hizliresim.com/vME1g9 Bitmez diyordum bitti 8 aylık süper bir serüvendi şiddetle tavsiye ediyorum. 4 Ocak 2021 tarihinde Mehmet AKBEY tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 4 Ocak 2021 Yazar Paylaş 4 Ocak 2021 Furkan Sumer yazdı: off cok iyi.. gule gule binin 🧿 Size de hayırlı kazasız sürüşler olsun insallah. 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 Allah kaza bela göstermesin kaymak gibi olmuş araba eline sağlık. Boya koruma tarzı birşey yaparak boyayı korumanı tavsiye ederim sen de öyle yaparsın diye tahmin ediyorum gerçi. Renk acayip yakışmış [emoji1319] https://hizliresim.com/vME1g9 Bitmez diyordum bitti 8 aylık süper bir serüvendi şiddetle tavsiye ediyorum. Simli mi boya bana mı öyle geldi. Değilse eğer keşke boyaya birazcık atsaymışsın. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 Jant deneme aracinizin birebir rengini secip, hangi jantin yakisacagini en iyi bu sekilde gorebilirsiniz. İnstagramdan ‘her lastik’ ve ‘topcuotomotivjantlastik’ sayfalarini ziyaret etmenizi oneririm. Oldukca guzel jant modelleri aklinizi celebilir.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 4 Ocak 2021 Yazar Paylaş 4 Ocak 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Allah kaza bela göstermesin kaymak gibi olmuş araba eline sağlık. Boya koruma tarzı birşey yaparak boyayı korumanı tavsiye ederim sen de öyle yaparsın diye tahmin ediyorum gerçi. Renk acayip yakışmış Simli mi boya bana mı öyle geldi. Değilse eğer keşke boyaya birazcık atsaymışsın. Teşekkür ederim Allah kimsenin tekerine taş değirmesin. Sedefli metalik boya. Istege göre koymuyorlar hocam element. Kodun gerektirdiği ölçülerde kullaniliyor her sey. Şu an zaten kapalı garajda bu yüzden yaza doğru bi seramik kaplama yapacağım. Furkan Sumer yazdı: Jant deneme aracinizin birebir rengini secip, hangi jantin yakisacagini en iyi bu sekilde gorebilirsiniz. İnstagramdan ‘her lastik’ ve ‘topcuotomotivjantlastik’ sayfalarini ziyaret etmenizi oneririm. Oldukca guzel jant modelleri aklinizi celebilir.. Geçen gün böyle bir uygulama hayal ediyordum. Yok yaa yoktur öyle bir sey dedim sildim attım aklımdan. Geri dönüşüm kutumdan çalışmayan uygulamayı geri yükleyip açtın bildiğin 😁👌 süper oldu bu. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 kullanisli bir link daha var ismi aklima gelirse eklerim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 4 Ocak 2021 Yazar Paylaş 4 Ocak 2021 Furkan Sumer yazdı: kullanisli bir link daha var ismi aklima gelirse eklerim.. Çok iyi olur. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 (düzenlendi) instagramda ‘her lastik’ dedigim ‘akcasayarjantlastik’ miş.. Jant sitesi bayagi bi jant modeli var burada 4 Ocak 2021 tarihinde Furkan Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 Teşekkür ederim Allah kimsenin tekerine taş değirmesin. Sedefli metalik boya. Istege göre koymuyorlar hocam element. Kodun gerektirdiği ölçülerde kullaniliyor her sey. Şu an zaten kapalı garajda bu yüzden yaza doğru bi seramik kaplama yapacağım. Ben boyaya karıştırdıklarını duymuştum ondan dedim. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 4 Ocak 2021 Paylaş 4 Ocak 2021 hayırlı olsun, çok güzel olmuş. siyah plastikler için bir planınız var mı? privilege'lerdeki gibi gri renk yakışır sanki: bu dynamique gerçi ama güzel bir örnek Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Elleriniz sağlık çok şık olmuş. Renk çok güzel. Emek ayrı güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 Aydın Sert yazdı: Elleriniz sağlık çok şık olmuş. Renk çok güzel. Emek ayrı güzel. Teşekkür ederim. Hepsi güzel yorumunuzla birlesince daha da guzel oldu 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 Umut Taşlı yazdı: hayırlı olsun, çok güzel olmuş. siyah plastikler için bir planınız var mı? privilege'lerdeki gibi gri renk yakışır sanki: bu dynamique gerçi ama güzel bir örnek Griydi siyaha çevirdim hocam 😁 boya çok tonlu olduğu için bir koyu sabit renk iyi olur diye düşündüm ben. Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Mehmet AKBEY yazdı: Teşekkür ederim Allah kimsenin tekerine taş değirmesin. Sedefli metalik boya. Istege göre koymuyorlar hocam element. Kodun gerektirdiği ölçülerde kullaniliyor her sey. Şu an zaten kapalı garajda bu yüzden yaza doğru bi seramik kaplama yapacağım. Ben boyaya karıştırdıklarını duymuştum ondan dedim. Karıştırılıyor elbette hocam. Ama gerektiği miktarda ve ayarda. Mesela bu okyanus mavisi adında bir renk. Dolayısıyla koyu lacivertten açık yeşile kadar bir ton aralığı var güneşin vuruş açısına göre değişebilen. Atıyorum biraz daha fazla sedef koymak belki açık yeşil tonunu yok edebilir. Biraz daha fazla metal aşırı parlama yapıp koyu lacivert tonunu yok edebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts