İçeriğe Yönlendir

Araç Renk Değişimi

Mehmet AKBEY

Recommended Posts

Mehmet AKBEY
Alpay Sumer yazdı:

goremiyoruz.

Deniyorum hocam görebilmeniz için iş o kadar uzun sürdü ki fotoğraf yüklemeyi unutmuşum 😁

NRPlYW.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY

1hH9rB.jpg

hmyhVJ.jpg

Sanırım şimdi oldu 😁 arabanın boyası henüz yeni bitti dün çıkardık fırından. Mahalle sakinlerinin zımpara tozu şikayetleri sonucu aracın yapımına başka bir yerde devam ettim. Ama hayırlısı buymuş çok iyi insanlarla tanıştım profesyonel yardımda da bulundular çok şey öğrendim ve çok eğlendim. Şimdi işin daha da eğlenceli kısmı var sırada geri toplamak 😁

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Fedai Özoğlu yazdı:

Konuyu yeni gördüm, harika gözüküyor.

Yaklaşık 4 ay önce açmıştım konuyu. Şikayetler filan olunca olumsuz bir de fikirler tabi ki etkili oldu 3 ay branda çekili kaldı. Konu da eskilerde kaldı tabi o yüzden göremediniz. 

Ben de çok beğendim boyayı. Markadan dolayı bir şeyler bekliyordum ama bu kadarını ben de beklemiyordum doğrusu. Her baktığın açıda farklı bir mavi tonu görüyorsun hatta yeşil 😊 hepinize tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: çok güzel olmuş

Çok daha güzel güzellikler seni bulsun insallah abi 😊

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Mehmet AKBEY yazdı:

Eline, emeğine sağlık. Güzel olmuş.

Azmin zaferi.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Emeğinize sağlık, son halini de görseydik keşke...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Cihat Küçükay yazdı:

Emeğinize sağlık, son halini de görseydik keşke...

Son hali biraz uzun sürecek gibi. Sökülmüşken sendromuna girdim 😁. Sökülmüşken icine komple ses ısı izolasyonu yapim diyorum. Yine sökülmüsken iç döşemelerin rengini değiştirim diyorum eskiyen trim parcaları boyayim... 😁 yaklaşık bi 3 ayı var gibi. Ama yine de son halini de atarım tabi ki.

Ersin Gökdemir yazdı:

Eline, emeğine sağlık. Güzel olmuş.

Azmin zaferi.

Çok teşekkür ederim. Aynen yolu bitirmekten çok yola çıkmanın önemli olduğunu öğrendim. Varamasam da yolunda ölürüm düşüncesini tanıdım 😊

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet AKBEY yazdı:

Sökülmüşken sendromuna girdim

çekirdek paketi açılır, 1-2 derken son tuz kalana kadar durulamaz...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Çağlar Bayur yazdı:

çekirdek paketi açılır, 1-2 derken son tuz kalana kadar durulamaz...

Ama şimdi abi taban halisi tavan halisi koltuklar sökülmüş kapılar cam krikoları camlar her şey sökülü 1000 tl verip paketimizi büyük boy yapmayalım mı 😁 malzemelere baktım yalıtım artı kumaşlar 1000 civarı tutuyor e bana da yeni bir maceranın kapıları açılıyor bakalım döşemecilik maceram nasıl geçecek 😁

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

arabayi, rengini bi gorelim once. fotografsiz bayagi merak uyandiriyor 😊

Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Furkan Sumer yazdı:

arabayi, rengini bi gorelim once. fotografsiz bayagi merak uyandiriyor 😊

Yukarda görünmüyor mu atmıştım fotoğraf

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

cok uzak.. 😕

yakindan gorelim, detaylara bakalim.. 

gercegi soylemek gerekirse pek sicak degildim bu isin guzel bi sekilde sonuclanacagindan. iki farkli ton goruyorum. normal gunes altinda goruntusu elbette cok guzeldir suphesiz. megane 2 kirmizi cizgim, hele bir de el emegiyle boyanmis, elektrik mavi sedan gorunce 😍

elinize saglik..

kaporta rengi oldukca marjinal olmus. essiz benzersiz bi rengi araca uydurup, yakistirmissiniz. sonuc oldukca tatmin edici gorunuyor. ic trimde de zevkinize gore, maviyle kontrast bir renk uydurabilirsiniz sanirim? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Furkan Sumer yazdı:

cok uzak.. 😕

yakindan gorelim, detaylara bakalim.. 

gercegi soylemek gerekirse pek sicak degildim bu isin guzel bi sekilde sonuclanacagindan. iki farkli ton goruyorum. normal gunes altinda goruntusu elbette cok guzeldir suphesiz. megane 2 kirmizi cizgim, hele bir de el emegiyle boyanmis, elektrik mavi sedan gorunce 😍

elinize saglik..

kaporta rengi oldukca marjinal olmus. essiz benzersiz bi rengi araca uydurup, yakistirmissiniz. sonuc oldukca tatmin edici gorunuyor. ic trimde de zevkinize gore, maviyle kontrast bir renk uydurabilirsiniz sanirim? 

Güzel düşüncelerin kadar güzel olsun hayatın 😊 detaylı resim atarım sen görmek iste hatta yükleyebilirsem video atarım.

Iki farklı değil 3 farklı renk aslında yeşil mavi ve laciverte dönüyor ışığı alış şekline göre. Ilk gün oturup 4 saat izledim ve şu cümleyi kurdum " sen böyle ben her sana baktığımda farklı bir güzellik yaşatacaksan bana bu hayat çok güzel oldu yaaa "  anlayacağınız sonuçtan ben de çok memnunum 😊 

Iç mekanı siyah agirlikli dusunuyorum. Koltuklarin buyuk bir alani siyah kucuk parcali kisimlarini da cok kapatmasin iceriyi diye bordo tonu bir seyler dusunuyorum. Bordo on planda olmayacak sekilde siyah bordo deyim. Bilmiyorum ama nasil olacagini cok kestiremiyorum.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet AKBEY yazdı:

Bordo on planda olmayacak sekilde siyah bordo deyim

renk zevk meselesidir ama içeriyi çok karartmaz mı?

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

tesekkur ederim dusunceleriniz icin :) bol bol gorsellerle destekleyelim, ummadik fikirler cikabilir.. 

arac bu haliyle uzun sure albenisini devam ettirir. keyifli surusler dilerim simdiden.

Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Çağlar Bayur yazdı:

renk zevk meselesidir ama içeriyi çok karartmaz mı?

Aynen işte bu yuzden emin olamiyorum. Siyah biraz sportiflik katacaktik ama sedan bir megane 2 icin fazla ileri gitmis olurus heralde 😁 bej mi kalsa diyorum ici aslında maviyle de çok gıcık olmaz.

Furkan Sumer yazdı:

tesekkur ederim dusunceleriniz icin :) bol bol gorsellerle destekleyelim, ummadik fikirler cikabilir.. 

arac bu haliyle uzun sure albenisini devam ettirir. keyifli surusler dilerim simdiden.

Kardeşime özel video geldi 😁😁😁

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

eyvallah 😂

on numara olmus. karartilmis on farlar, 5 kollu kalin bi celik jant cok guzel gosterir..

Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY
Furkan Sumer yazdı:

eyvallah 😂

on numara olmus. karartilmis on farlar, 5 kollu kalin bi celik jant cok guzel gosterir..

Megane 2 nin orjinal 5 genis kollu jantini dusunuyorum. Megane 2 ye cok yakisiyor o jant yahu 

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

extreme donanimin jantindan bahsediyorsaniz gayet guzel jant. faz 1’in 6 kollusu da guzel olur ama degisiklik yapip kalin 5 kollu yapmak daha şık durur bence.

ornek buldukca paylasirim.. 

boylelikle hem spor durur hem agir.

Yorum bağlantısı
Mehmet AKBEY

Ornek atarsaniz çok sevinirim. Farin sadece icini karartmayi dusunuyorum boyayla. Dis cama film korkutuyor beni 

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

makyajli megane’larda kullanilan bi karartmadan bahsediyorum. farin icinin karartilmasi. diger turlu karartmalara, renklerdirmelere ben de karsiyim. 

xqpmDG.jpg

3CuLFj.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...