Furkan Sumer 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 (düzenlendi) Opsiyonlar Metalik renk: 848₺ Panoramik cam tavan: 4520₺ 21 Temmuz 2020 tarihinde Furkan Sumer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Opsiyon listesine bakmayın siz. Araca eklenen opsiyonlar daha fazla oluyor bayiye gelen ve bu opsiyonlar %60 vergi dilimine sokuyor. O 197 bin olan araç sanırım 240 lara geliyor. Skoda forumundan bu bilgi. Soranlar vardı fiyatını. Araç B suv olarak güzel olmuş, ben beğendim. Segment beklentilerinin üzerinde donanımı var bence. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 aynen, 230 konuşuluyordu baz olarak. 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 21 Temmuz 2020 Paylaş 21 Temmuz 2020 Bu skodaların isimleri bir bana mı garip geliyor. Karoq, kodiaq, kamiq 😂 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Kürşad Özpamuk yazdı: Bu skodaların isimleri bir bana mı garip geliyor. Karoq, kodiaq, kamiq 😂 Kodiaq kutup bölgesinde yaşayan bir ayı türü, karoq ise bir kabile dilinden alınmış isim, araba ve ok kelimelerinin birleşimi. Kamiq i bilemedim:) 4 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Cem Işık yazdı: Kodiaq kutup bölgesinde yaşayan bir ayı türü, karoq ise bir kabile dilinden alınmış isim, araba ve ok kelimelerinin birleşimi. Kamiq i bilemedim:) bence kamiq de kodiaq ın yavrusudur abi 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Kürşad Özpamuk yazdı: Bu skodaların isimleri bir bana mı garip geliyor. Karoq, kodiaq, kamiq 😂 aynen Skoda ya bu paralar verilir mi ? Gerçi ülkedeki vergi ile aldığımız hiç bir araba o paraları etmez Cem Işık yazdı: Kodiaq kutup bölgesinde yaşayan bir ayı türü, karoq ise bir kabile dilinden alınmış isim, araba ve ok kelimelerinin birleşimi. Kamiq i bilemedim:) güzel bilgiler Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 hemen stoğa 1 adet alıp serdar beye opsiyonlamalıyımki sonradan kar edebileyim. 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Murat Öngür yazdı: aynen Skoda ya bu paralar verilir mi ? Gerçi ülkedeki vergi ile aldığımız hiç bir araba o paraları etmez güzel bilgiler Çok güzel araçlar yapıyorlar.İmkan olsa kodiaq alırdım.7 kişilik olanlarından.Yalıtım,konfor,ses,performans,güvenlik daha neler neler. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Son yıllarda skoda özellikle K ile başlayıp Q ile biten isim prensibini benimsemiş durumda o yüzden garip garip isimler çıkıyor. Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Daha bir yıl olmamıştır bayide kodiaq görebildim. Görebildim diyorum görmez olaydım. O nasıl guzel birseydir o me heybettir. 1.5 benzinli otomatik 207 bin lira idi. Ondan sonra üretilen küçük arabalarını sevemedim bir türlü. Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Cem Dilmen yazdı: Son yıllarda skoda özellikle K ile başlayıp Q ile biten isim prensibini benimsemiş durumda o yüzden garip garip isimler çıkıyor. çok komiq bir durum bence. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 dur bakalım bir süre sonra ötv de birşeyler olabilir sanki, tabii firmalar zam yapmaz ve hükümet buna izin vermezse.... Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: dur bakalım bir süre sonra ötv de birşeyler olabilir sanki, tabii firmalar zam yapmaz ve hükümet buna izin vermezse.... İkinci eli de etkiler mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 yıl olmuş ikibinlerinüstü, hala boyada metalik farkı gibi komiq şeylerin sürdürülmesini anlamıyorum. 6 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 22 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2020 Çağlar Bayur yazdı: komiq şeyler vaay kimler gelmişş.. senin icin kayip ilani vermislerdi baska konuda abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Temmuz 2020 Paylaş 22 Temmuz 2020 Kürşad Özpamuk yazdı: İkinci eli de etkiler mi? evet, zaten bu gidişle indirim olmasada etkilenecek gibi.... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Furkan Sumer yazdı: Bu çocuğun ne konuştuğunu anlamakta epey zorlanıyorum.. Diğer bir eleman daha var o da hemen hemen aynı. Özellikle mi yapıyorlar nedir. Çok uluslu bir kanalın Türkiye temsilcisi olarak daha özenli olsalar keşke Yorum bağlantısı
Recommended Posts