Murat Öngür 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Merhaba orta karar yedek parça dükkanı açmak kaça maal olur kira hariç . Örnek ford yedek parçacısı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 500-800 gibi stok yapılmalı. 250-350 gibi de keş sermayede beklerse iyi olur Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 sizin için parçacı arkadaşıma sordum hemde ford. 700-800 bin ile açarsın dedi. gerisi ıvır zıvır en az 200 bin daha olacak. ama kesinlikle yapılacak iş değil dedi. yani milletimizin bildiği parçacılar çok kazanıyor mantığı geçerli değil demek istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: sizin için parçacı arkadaşıma sordum hemde ford. 700-800 bin ile açarsın dedi. gerisi ıvır zıvır en az 200 bin daha olacak. ama kesinlikle yapılacak iş değil dedi. yani milletimizin bildiği parçacılar çok kazanıyor mantığı geçerli değil demek istiyor. Vayyy vayy o nasıl paralar öyle hayal Çağlar Bayur yazdı: 500-800 gibi stok yapılmalı. 250-350 gibi de keş sermayede beklerse iyi olur bu fiyatlara hayal abi arkadaş sormuştu 100 bin yeter mi diye de belliki yetmez Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Murat Öngür yazdı: Vayyy vayy o nasıl paralar öyle hayal dostum eski parçacılardan bizim arkadaşımız. yeni baba mesleği bir yerde. şuan aklım olsa yapmam diyor. hiçbirşey eskisi gibi değil ve herşey pahalı olunca artık onlarda zorlanmaya başladılar. eski güvenilir parçacılar yok artık. herşeyin sahtesi var çünkü Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2020 Ümit Türk yazdı: dostum eski parçacılardan bizim arkadaşımız. yeni baba mesleği bir yerde. şuan aklım olsa yapmam diyor. hiçbirşey eskisi gibi değil ve herşey pahalı olunca artık onlarda zorlanmaya başladılar. eski güvenilir parçacılar yok artık. herşeyin sahtesi var çünkü aynen artık sadece parçacıda değil ki gününüzde her şeyin sahtesi var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Murat Öngür yazdı: Vayyy vayy o nasıl paralar öyle hayal bu fiyatlara hayal abi arkadaş sormuştu 100 bin yeter mi diye de belliki yetmez orta kara dendiği için rakam az, yoksa tam dükkan denirse 1500-2000 olmalı. 100 gibi rakama çay ocağı açılır parçacı yanına. 4 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Yedek parça değilde filtreci gibi bişey daha az maliyetli olur sanırım Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2020 Kürşad Özpamuk yazdı: Yedek parça değilde filtreci gibi bişey daha az maliyetli olur sanırım aynen ama yedek parçacıda trafik daha yoğun olur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Facebook gruplarına abone olup evde oturarak parca satmak daha kolay ve masrafsız değilmi. N11 gittigidiyor miss Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Ayrıca sanayi sitelerinde dükkan almak çok tuzlu. Mesela Kayseride trilyonlar konuşuluyor genel olarak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Ali Darbaz yazdı: Facebook gruplarına abone olup evde oturarak parca satmak daha kolay ve masrafsız değilmi. N11 gittigidiyor miss 800 lük yatırım maliyeti onun için zaten. satılan ürünleri önceden rafa koymak gerekiyor, dükkan stopaj vs maliyeti hariç Kürşad Özpamuk yazdı: Ayrıca sanayi sitelerinde dükkan almak çok tuzlu. Mesela Kayseride trilyonlar konuşuluyor genel olarak. dükkan maliyeti zaten yok henüz ilk rakamlarda 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Çağlar Bayur yazdı: 500-800 gibi stok yapılmalı. 250-350 gibi de keş sermayede beklerse iyi olur Çünkü.. o kısım veresiyeye takılacak Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Parçacılar halen daha iyi kazanıyorlar emin olabilirsiniz.Sektörün içinde olduğum için çok iyi biliyorum bide ne kadar çok çesit o kadar cok iş ve kar. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çünkü.. o kısım veresiyeye takılacak Veresiye çoğu yerde kalktı. İlk veresiye için de öncelikle güven ilişkisi olmadığından bir miktar ön ödeme/avans alıyor parçacılar. Cari hesabı 1 ay geciktirir ödemezsen parçacı gelip pos cihazı ile kapında bekliyor bir şekilde gelen müşteriden çekiyor parayı almadan gitmiyor ve sonrasında sana mal vermiyor artık. Ankara’da durum bu şekilde maalesef. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Veresiye çoğu yerde kalktı. İlk veresiye için de öncelikle güven ilişkisi olmadığından bir miktar ön ödeme/avans alıyor parçacılar. Cari hesabı 1 ay geciktirir ödemezsen parçacı gelip pos cihazı ile kapında bekliyor bir şekilde gelen müşteriden çekiyor parayı almadan gitmiyor ve sonrasında sana mal vermiyor artık. Ankara’da durum bu şekilde maalesef.Hım. Bakım yaptırdım. Kredi kartı ile ödedim benim tamirciye. Ekstreye bakıyorum. Yağcı görünüyor. [emoji28] 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 Temmuz 2020 Paylaş 23 Temmuz 2020 Aslında sermaye işin kolay tarafı. Hangi ürünleri alacaksınız nereden alacaksınız, doğru fiyattan alabilecek misiniz bunları becermek zor. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 Arkadaşım Bursa'da 10 sene yedek parçacıda çalıştı, 11. sene inegöl'e parçacı açtı aynı markadan. Şu anda durumu çok iyi, zamanlama tam denk geldi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 Orta karar parçacı her yerde var. Açılacaksa biraz farkı olsun. Her yerde bulunmayan parçalar olsun. İnternetten satış mutlaka olmalı. Ford’un bir çok parçası başka markalara da oluyor. Onların oem kodları bulunmalı, ford parçalarla eşleştirilmeli. Üzerine düşüşürse neden iş yapmasın.. ama sıradan parçacı açıp müşteri gelirse diye beklerseniz her zaman risk taşıyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 İnternetten satış muhakkak olmalı hatta hangi markanın parça satışı yapılacak ise o aracın yurtdışı aksesuarları vs takip edilip onlar da stokta bulundurulmalı az da olsa. Yakın zamanda ufak tefek 2 parça siparişi verdim internetten, biri Adana'dan, diğeri Gaziantepten geldi. İnternet satışı olmasa aklıma gelmez Antepten parça aramak :) 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Temmuz 2020 Paylaş 24 Temmuz 2020 Artık parçayı al dükkana koy, müşteri bekle devri geçti. Ben cebimde bu kadar para olsa bu zamanda yedek parça işine girmezdim. Market işi bile online satışa dönüşüyor. 600 bin tl lik parçayı dükkana koyacağına 100 bin tl yazılım ve anlaşmalara para harca , parçaları sayfana koy sat. Çok giden malzemeleri toplu alır( yağ, filtre vs) kampanyalı fiyat yaparsın. Hatta gider tamircileri dolaşıp sık kulandıkları parçaları araştırıp, toplu bir sipariş geçip onların tedarikçisi olursun. Hem de son kullanıcı ile uğraşmamış olursun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts