Yaşar Akbaş 25 Temmuz 2020 Paylaş 25 Temmuz 2020 Herkese merhaba Mk2 mk3 kasa mondeo ya binmiş biri olarak mk4 2.0 tdcı aldım aracın süspansiyon sistemi haddinden fazla sert geldi ustalara gösterdim sorun yok diyorlar lastiklerim 235 45 17 mıchelin bu sorunu yaşayan varmı? Yorum bağlantısı
Soner Soyçerçel 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Merhabalar, Aracın süspansiyonları tatlı-sert diyebileceğimiz bir ayarda. Sert süspansiyon nedir Anlamak için Leon Fr, focus mk 2,5 veya makyajsız kasa focus 3 kullanırsanız aracın değerini anlarsınız. 235 45 17 lastikler düşük profilden dolayı şehir içinde kısa tümsek ve yol bozukluklarında sönümleme yapamadığı için araç konforsuz hissettiriyor ancak bu da bizim yolların sıkıntısı ve yol tutuş için ödenmesi gereken bedel. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Yaşar Akbaş yazdı: Herkese merhaba Mk2 mk3 kasa mondeo ya binmiş biri olarak mk4 2.0 tdcı aldım aracın süspansiyon sistemi haddinden fazla sert geldi ustalara gösterdim sorun yok diyorlar lastiklerim 235 45 17 mıchelin bu sorunu yaşayan varmı? Kesinlikle Soner beye katılıyorum kendim de bir mk4 kullanıcısı olarak. Araç süspansiyon olarak tatlı sert bir araç fakat lastikleriniz orijinal ebat değil bundan kaynaklı böyle bir hissiyat oluşabilir. 17 inç olarak orijinal ebat 215 50 17 kullanılıyor mk4 için. Soner beyin dediği gibi focus 2,5 kasa da var bizde. Ondan indikten sonra Mondeo bir Fransız kadar yumuşak geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Eğer sürekli şehir içinde düşük hızlarda kullanıyorsanuz lastik basınçlarını kapıda yazandan 2-3 psi az yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 26 Temmuz 2020 Paylaş 26 Temmuz 2020 Herkese merhaba Mk2 mk3 kasa mondeo ya binmiş biri olarak mk4 2.0 tdcı aldım aracın süspansiyon sistemi haddinden fazla sert geldi ustalara gösterdim sorun yok diyorlar lastiklerim 235 45 17 mıchelin bu sorunu yaşayan varmı? benm avensis de öyle. ama virajlarda araba sollarken şehir içinde kazık gibi süspansiyonları unutuyorsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts