Metin Akbal Dün saat 20:54 Paylaş Dün saat 20:54 Ali Darbaz yazdı: @Tansu Kalafatoğlu bugün ilk tam teşekkullü Bsfc testimi yaptım. Öyle böyle değil harbi yaptım. Klimasız 500 km araç sürdüm. Başka hiç bir etki altında kalmadı araba. Her seferinde resetledim. 100 km yolu 100 km/h ile gittim 4.7 litre yaktı 100 km yolu 90 km/h ile gittim yine 4.7 litre yaktı Otobana çıktım 80 km yolu 120 ile gittim 5.7 litre yaktı. Sonra tek şerit dağ yolunda 100 kmden fazla mesafeyi 70 80 ile sürdüm 4.6 litre yaktı. Adamlar 7nci vitesin çan eğrisini tam bsfc en verimli hattında geçirmiş. 100 Üstündeki hızlarda araba yakıyor, 100 altı hızlarda yaptığın emeğe deymiyor. Şehir dışı hybrid phew gereksiz olmuyor mu Bir dahaki şirket aracın insallah 1.0 TSI DSG olur. 120 km hızla 5.5 in altını rahat görür. 2 3 hafta içerisinde bir uzun yolum olacak. Geçen sene 3 yetişkin 2 çocuk ile bazen 140 150 ani hızlanmalarla 450 km yolu 5.2 ile tamamlamıştım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 20:57 Paylaş Dün saat 20:57 Çağlar Bayur yazdı: şu yola dağ devrilmiş yolda gece yarısı giderken esp lambası yanmayan kangoo dimi, heee zaten esp de yok diye sonradan beyan edilen? Fazla detay vermesek? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:58 Paylaş Dün saat 20:58 Servet Aydın yazdı: Fazla detay vermesek? katmer mi? konu ne unuttum ki... cezerye de olacak mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Tansu Kalafatoğlu bugün ilk tam teşekkullü Bsfc testimi yaptım. Öyle böyle değil harbi yaptım. Klimasız 500 km araç sürdüm. Başka hiç bir etki altında kalmadı araba. Her seferinde resetledim. 100 km yolu 100 km/h ile gittim 4.7 litre yaktı 100 km yolu 90 km/h ile gittim yine 4.7 litre yaktı Otobana çıktım 80 km yolu 120 ile gittim 5.7 litre yaktı. Sonra tek şerit dağ yolunda 100 kmden fazla mesafeyi 70 80 ile sürdüm 4.6 litre yaktı. Adamlar 7nci vitesin çan eğrisini tam bsfc en verimli hattında geçirmiş. 100 Üstündeki hızlarda araba yakıyor, 100 altı hızlarda yaptığın emeğe deymiyor. Şehir dışı hybrid phew gereksiz olmuyor mu PHEV: Ben ne alaka yaaa 🙄 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: PHEV: Ben ne alaka yaaa 🙄 Uzun yolda hybrid corolla 120 sabit hızla kaç yakıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Uzun yolda hybrid corolla 120 sabit hızla kaç yakıyor Hibritte vites yok. Motor her zaman tam yükte. O yüzden vitese göre yakıt değişmiyor. Rampada bayırda sabitlenen hıza göre motorun gücünü değiştiriyor. O yüzden hızlandıkça sürtünmeye bağlı lineeer olarak artıyor yakıt 40km/s hız ile 2,08lt/100km 50km/s hız ile 2,12lt/100km 60km/s hız ile 2,42lt/100km 70km/s hız ile 2,73lt/100km 80km/s hız ile 3,11lt/100km 90km/s hız ile 3,59lt/100km 100km/s hız ile 3,90lt/100km 110km/s hız ile 4,31lt/100km 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hibritte vites yok. Motor her zaman tam yükte. O yüzden vitese göre yakıt değişmiyor. Rampada bayırda sabitlenen hıza göre motorun gücünü değiştiriyor. O yüzden hızlandıkça sürtünmeye bağlı lineeer olarak artıyor yakıt 40km/s hız ile 2,08lt/100km 50km/s hız ile 2,12lt/100km 60km/s hız ile 2,42lt/100km 70km/s hız ile 2,73lt/100km 80km/s hız ile 3,11lt/100km 90km/s hız ile 3,59lt/100km 100km/s hız ile 3,90lt/100km 110km/s hız ile 4,31lt/100km Ne güzel hep peak noktada gidiyorsun. Çiçek gibi. Bugün bir Toyota Corrolla hybrid sıfır fiyatı nedir. 1.7 milyon tl Hyundai i20. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce i20 yi önce bi 30 yap ki corolla ligine yükselsin Tansu Kalafatoğlu yazdı: PHEV: Ben ne alaka yaaa 🙄 biri sorsa diye beklyordum cevap geldi mi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: PHEV: Ben ne alaka yaaa 🙄 Tansu şimdi bende bi soru soracağim ama 😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İki parseli birleştirirsek ortak asansör, ortak giriş, ortak arka bahçe çıkışı. Maliyet düşer. Görünüş güzelleşir. Dairenin değeri artar. O zaman çatı yapmak gereksiz. çatı: ….. oldu mu 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İki parseli birleştirirsek ortak asansör, ortak giriş, ortak arka bahçe çıkışı. Maliyet düşer. Görünüş güzelleşir. Dairenin değeri artar. O zaman çatı yapmak gereksiz. çatı: ….. oldu mu Phev ile gidersek şantiyeye maliyet düşermi 😂(çatı olayı hala kilit bu arada imar kapali)+yangın merdiveni. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Maliyet düşer. bakış açısına göre değişir, aidatlar ne olur durumda? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şu yola dağ devrilmiş yolda gece yarısı giderken esp lambası yanmayan kangoo dimi, heee zaten esp de yok diye sonradan beyan edilen? Hani giderken direksiyona geçenin yapışıp bırakmadığı focus kadar keyifli olan eski kango. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: kadar keyifli olan mondeo halt etmiş, elektrikli direksiyonu hariç yeni kangunun dacia olduğunu öğrenince kaçmıştım 2+2 koltuklu onu hala anlamam yenide 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına göre değişir, aidatlar ne olur durumda? Son serbest zammı yaptılar. Seneye tüfeye mi bağlı olacak şimdi? Sinan Akgöl yazdı: Phev ile gidersek şantiyeye maliyet düşermi 😂(çatı olayı hala kilit bu arada imar kapali)+yangın merdiveni. bizde devam. Buyrun gelin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Seneye tüfeye mi bağlı olacak şimdi? igdaşa sormalı ben bilmem , sorarken internet tarifesine de değil gelen faturaya bakmalı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali bilir, internetin kwh’i kaç para acaba Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansuyu nasi kitledik Phev konusuna ama hybrid arabasiyla 😂 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hibritte vites yok. Motor her zaman tam yükte. O yüzden vitese göre yakıt değişmiyor. Rampada bayırda sabitlenen hıza göre motorun gücünü değiştiriyor. O yüzden hızlandıkça sürtünmeye bağlı lineeer olarak artıyor yakıt 40km/s hız ile 2,08lt/100km 50km/s hız ile 2,12lt/100km 60km/s hız ile 2,42lt/100km 70km/s hız ile 2,73lt/100km 80km/s hız ile 3,11lt/100km 90km/s hız ile 3,59lt/100km 100km/s hız ile 3,90lt/100km 110km/s hız ile 4,31lt/100km Corolla Cross'ta da aynı mıdır? Yorum bağlantısı
Recommended Posts