İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Vay Tansuya bak sen. Oruç ağız taylanda mı gitmiş. Dünyanın en güzel kadınlarını görmeye mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Vay Tansuya bak sen. Oruç ağız taylanda mı gitmiş. Dünyanın en güzel kadınlarını görmeye mi? Ticarete gittik. Uygun fiyatlı bulunca aldık. ladytayland çıktı. Yandan atıyor dumanı @Ali Darbaz ben sürmüyorum. Araç kısa mesafeler için kullanılıyor 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen geçen gün Tayland ile sıfır t.c motorun Bir şeyler dönüyor ama çözemedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Renault Tailant 1.0 tce demek istemiştim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ticarete gittik. Uygun fiyatlı bulunca aldık. ladytayland çıktı. Yandan atıyor dumanı @Ali Darbaz ben sürmüyorum. Araç kısa mesafeler için kullanılıyor Leyland dır o 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Metin Akbal yazdı: Zırhlı Land da olabilir. üç yıldızlı otelde kaldık. Güzeldi ama güven vermedi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Kuşakabin banyosu temizse sorun yok 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts