İçeriğe Yönlendir

Ticari Binek (Caddy, Doblo vs.) Eldeki Otomobil

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Crv’nin o geniş rahat koltukları nasıl yoruyor ki  

Gürültü, yol sesi vs. Smax lerdeki 2.0 tdci motorlar harika.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Çoğu kullanıcısı memnun. Satanlar da sorun yaşayanlar abi. Bendeki şansla gider o sorunluyu alırım :) çok ilan yok zaten otomatikler için. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bir de bunlarda iki otomatik şanzıman var. Hangi sene hangisi o da belli değil. Ps ve aisin. Hem temizini hem de aisin şanzımanlı bulmak oldukça zor

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

S-Max cidden tam uzun yol aracı, kriterlerinize uyan bir tane çıkacaktır. Aracı kullanmadığımı belirteyim, önden bir test etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Evren Erakçora yazdı:

170bin TL'ye ecosport almıştı bir arkadaş, 10 yaşındaki suvdan iyidir.

İçinin c segmentten farkı yok. Ben hacim büyütmek istiyorum. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sefa Çelik yazdı:

2011' e kadar makyajsızlar aisin. 2011 makyajlılar aisin. 2012 sonrası makyajlılar powershift.

Makyajlılarda da aisin görünce kafam karışmıştı. Aynı yıl içinde değişmiş olabilir. Çünkü 2018 de beşiktaşta bi smax bakmaya gittiğimde makyajlıydı ve tam otomatik şanzımanı vardı

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hem sürüş güvenliği, hem hız sınırları, hem de sıfır alayım diye mecburiyetten aldığım kamyonetin yıllık işletme masrafı hoşuma gitmedi. Ama bir yandan aracımın yaşı da ilerliyor artık. 2 küçük çocukla ve eşyalarıyla zorlanıyoruz. Biraz fazla yükümüz oluyor

Anladım bu piyasada işiniz zor. 1.5 Ecoblue Titanium TDCI Focus SW tarzı araç işinizi görmez mi bayi çıkışlı olsa gibi mesela?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mersin-ford-bayi-ergin-a.s-focus-station-1.5-tdci-titanium-852462232/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Anladım bu piyasada işiniz zor. 1.5 Ecoblue Titanium TDCI Focus SW tarzı araç işinizi görmez mi bayi çıkışlı olsa gibi mesela?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mersin-ford-bayi-ergin-a.s-focus-station-1.5-tdci-titanium-852462232/detay

Birkaç yıllık düşük km trend paketler 220 civarı. Biraz bakınayım ben buna. Tşkler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...