Sani Gerşon 22 Ağustos 2020 Paylaş 22 Ağustos 2020 Hayırlı olsun aracınız 90'lık motor 110'luğa göre bir miktar daha ekonomik ama tabi daha güçsüz. Şehir içi daha ekonomik ama yüksek hızda yetersiz kalıyor. 5 vites olmalı şanzımanınız. Bu sebeple üst hızlarda güzel yakar. Uzun yolda 90'a sabitlerseniz 4.5'u çok rahat yakalarsınız. 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 22 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun aracınız 90'lık motor 110'luğa göre bir miktar daha ekonomik ama tabi daha güçsüz. Şehir içi daha ekonomik ama yüksek hızda yetersiz kalıyor. 5 vites olmalı şanzımanınız. Bu sebeple üst hızlarda güzel yakar. Uzun yolda 90'a sabitlerseniz 4.5'u çok rahat yakalarsınız. Teşekkür ederim, aslında pek de hypermill gayretinde değilim. Motorun verimli ve ideal sarfiyat aralığını yakaladıktan sonra bir kullanım alışkanlığı oturacaktır zaten. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Ağustos 2020 Paylaş 22 Ağustos 2020 Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Müsait zamanda çayını içelim [emoji846] 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 22 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2020 Abdullah Aladı yazdı: Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Müsait zamanda çayını içelim Allah razı olsun Abdullah Hocam, çayı tatlıyı vesile edip bir görüşelim inşallah. Çok iyi olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Evet kesinlikle, daha evvel nadir bulunan renk ve model bir aracım vardı (Okyanus mavisi Carisma), sakin bir şehirde yaşıyorsanız daha da dikkat çekiyor. Aracı uzaktan gören tanıdıklar yerinizi keşfedebiliyor. Turuncu renkte focus 3 vardı bende. Hemen hemen benzer renkte dediğiniz gibi bulması çok kolay oluyor aracı ? ama ben yıkayıp cila attığımda ayrı bir güzel duruyordu araç. Sonradan beyaz bir focus oldu yıka yıkama hep aynı ? renginin git gide daha çok seveceksiniz. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence araba kırmızı ve tonlarında olmalı diğer türlü şirket arabası gibi oluyor ama bizim insanımız beyaz ya da gri tercih ediyor. O da güneş yanığı olmasın pasta cila vs uğraşmayım diye sanırım ? 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Hayırlı olsun rengi çok tatllı kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 23 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Hayırlı olsun.? Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun Ersen şahin yazdı: Hayırlı olsun rengi çok tatllı kazasız belasız inşallah Ali Gürbüz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 23 Ağustos 2020 Paylaş 23 Ağustos 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Hayırlı olsun. Tüketiminiz biraz fazla, araca biraz daha alışırsanız düşer, merak etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 hayırlı olsun. bence bu arabaya daha kalın yanaklı lasitk lazım. orijinal ebatmı bu? çon ince geldi gözüme. 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 24 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2020 Dogan Arsiray yazdı: hayırlı olsun. bence bu arabaya daha kalın yanaklı lasitk lazım. orijinal ebatmı bu? çon ince geldi gözüme. Teşekkür ederim, evet bu orijinal ebat 205/55/17. Ama sarsıntıyı azaltmak için 60 takılabilir sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Ağustos 2020 Paylaş 24 Ağustos 2020 Hayırlı olsun renk de araç da güzel. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 14 Ocak 2021 Paylaş 14 Ocak 2021 (düzenlendi) Ben de geçen hafta 2013 Model Captur 0.9 Tce Touch versiyonu alarak bir Renault sahibi oldum. Aracı keşfetmeye ve tanımaya çalışıyorum. İlk fırsatta aracı tanıtacağım. Şimdilik gayet memnunum ve beklentilerimi karşılıyor. İçime sinen ve hoşuma giden bir araç oldu Renault Captur. 14 Ocak 2021 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Mustafa Hocam, konunuzu Korhan komutanım sayesinde gördüm. Her ikinize de hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Hayırlı olsun, nayloncular çoğalıyor, gerçi naylonluğu son çıkanlarda kalmadı gibi, altı naylon kaplı artık 90 lık motoru dusterdan biliyorum, iyidir az yakar yüksek hızda yetersizdir gücü fakat normal kullanımdaki artık hep öyle kullanıyoruz, gayet yeterli bir araç, uzun yolda 90 a sabitlersen benim kilyo kadar yakıyor, gayet ekonomik... 2 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 15 Ocak 2021 Yazar Paylaş 15 Ocak 2021 Aydın Sert yazdı: Mustafa Hocam, konunuzu Korhan komutanım sayesinde gördüm. Her ikinize de hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Teşekkür ederim Aydın Bey. Korhan Bey de konu açarsa 0.9 motor tecrübelerini okuruz. Hayırlı olsun... Korhan Şenörer yazdı: Ben de geçen hafta 2013 Model Captur 0.9 Tce Touch versiyonu alarak bir Renault sahibi oldum. Aracı keşfetmeye ve tanımaya çalışıyorum. İlk fırsatta aracı tanıtacağım. Şimdilik gayet memnunum ve beklentilerimi karşılıyor. İçime sinen ve hoşuma giden bir araç oldu Renault Captur. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, nayloncular çoğalıyor, gerçi naylonluğu son çıkanlarda kalmadı gibi, altı naylon kaplı artık 90 lık motoru dusterdan biliyorum, iyidir az yakar yüksek hızda yetersizdir gücü fakat normal kullanımdaki artık hep öyle kullanıyoruz, gayet yeterli bir araç, uzun yolda 90 a sabitlersen benim kilyo kadar yakıyor, gayet ekonomik... Teşekkürler Ali Bey, aracı makul limitlerde kullanıyorum pek sıkıştırmam uzun yolda 110 civarına sabitliyorum genelde. 90 ile sanırım 4 litreyi anca görür. Balıkesir'de şehir içi kullanımda şu an 5.5 lt gösteriyor. Kısa mesafelerimiz çok oluyor malum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ocak 2021 Paylaş 15 Ocak 2021 Kazasız belasız arızasız keyifle kullanın, yenisine baktım geçen, icon olanı yok ve fiyatıda çok fazla, öyle bir fiyata çıkıyorki başka markaya kayıyorsun... 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 15 Ocak 2021 Yazar Paylaş 15 Ocak 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Kazasız belasız arızasız keyifle kullanın, yenisine baktım geçen, icon olanı yok ve fiyatıda çok fazla, öyle bir fiyata çıkıyorki başka markaya kayıyorsun... Teşekkür ederim. Evet, dizel olsun icon donanımlı olsun dediğinizde rakam müthiş fırlıyor ve bir üst sınıfın fiyat yelpazesine taşıyor. O zaman bu parayı neden b sınıfına vereyim ki diyor insan. Donanımlar arası fiyatta oluşan makas açıklığı Allah'tan ikinci elde biraz daha kapanıyor yoksa sıfırda ben de o farkı ödemek istemem. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts