Selçuk Bakış 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Benim aracıma da yanlış yakıt koysalarda yetkili serviste bedava yeniletsem enjektörleri Uğraşılmaz bu işlerle ya. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Valla ben de yakıt alırken hep başında beklerim bitene kadar. Taktığı pompaya da her zaman bakarım. İnsan faktörü her zaman hata yapmaya müsait.. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Selçuk Bakış yazdı: Uğraşılmaz bu işlerle ya. Hiç sorun yaşamadan aracın serviste yakıt sistemi komple sıfırlananlarda var Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence hiçbir sorumluluğu yok. Her şeyi kontrol edeceksek manyak oluruz ki olduk zaten. Onu kontrol et bunu kontrol et kimseye güvenme, kazıklanma derken bazılarımız hasta oldu farkında değil. Pompacı eğitim alıyor. Kapakta da yakıtın cinsi yazıyor. Olay kendin doldur olsa o zaman haklısınız. Ama sizin doldurmanıza izin vermiyorlar. Bu ne demektir? Sorumlu biziz Yukarıda bağlaç kullandım (adamın da). Sanırım orayı es gectiniz. Bir örnek vereyim. Babamın hattını Vodafone geçirdim. 20 GB, 1000 dj, bilmem kaç ama, 50 TL civarı. Onay geldi, gidin bir Vodafone bayinden alın diye msn geldi. Gittik, babam imzaladı bir sürü sözleşme. Okumadık o kadar şeyi. Verilecek şey belli. Adam bize 8 GB lik bir paket ve bunun yanında 3 tane ek paket sokusturup 150 TL aylık odetti. Vodafone imzaladım dedi, bende ödeyip başka operatöre geçtim. Burada sorumluluk bizdeymis. Pompacı benzin dedi dese adam ispat edemez. Kredi kartı cektiriyoruz, şifre girmeden yazan tutara bakıyoruz. Bakmayalim o zaman. Nasılsa doğrudur. Adaminda sorumluluğu var dedim. Pompacı doğru iş yapıyormu diye kontrol etmeliydi. Kendi arabasina zarar gelmemesi için. Yani o pompada doğru yakıtı depoya soktuğunu görmek insan hayatından çok fazla bir vakit almayacağı düşüncesindeyim. Sanırım 15 saniye civarı. Benim düşüncem bu yönde, siz arabanızı şunu doldurun diyip ne doldurduklarına bakmamayi tercih edebilirsiniz. Benim tercihim bakmak yönünde. Hatta isimde bile elemanlarimi gözümün ucuyla kontrol eder yanlış yaptıklarında müdahalede bulunurum. Prensip... Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 29 Ağustos 2020 Paylaş 29 Ağustos 2020 İsviçre'de yaşayan bir tanıdık yıllar önce oradan bir karavan alarak memlekete tatile geliyor. Türkiye sınırından geçtikten sonra hem yakıt almak hem de lavabo için bir istasyona giriyor. Pompaya yanaşıp istediği yakıtı söyleyip içeri giriyor. Döndüğünde pompacıyı elinde huniyle görünce hayırdır bununla ne yaptın diye soruyor adam bilmiş edayla abi senin araç yurtdışı ya daha yanaşırken fark ettim, senin depo ağzına bizim tabancalar uymadığı için huniyle dolum yaptım diyor ama o da ne, karavanın kullanım suyu deposuna basmış yakıtı. Sonrası perişanlık... Su deposu temizlense de koku hiç kaybolmamış. 3 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Benzer durum bir abimin başına geldi araba hibrit corolla edirne merkezden benzin yerine dizel basıyorlar yarim depo araç kapıkule sınır kapısında ariza veriyor firma ile anlaşamadılar durum mahkemelik araç 6 aydır servis otoparkında mağdur kiralık araç kullanıyor sonuç belirsiz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2020 Serkan Aktay yazdı: Yukarıda bağlaç kullandım (adamın da). Sanırım orayı es gectiniz. Bir örnek vereyim. Babamın hattını Vodafone geçirdim. 20 GB, 1000 dj, bilmem kaç ama, 50 TL civarı. Onay geldi, gidin bir Vodafone bayinden alın diye msn geldi. Gittik, babam imzaladı bir sürü sözleşme. Okumadık o kadar şeyi. Verilecek şey belli. Adam bize 8 GB lik bir paket ve bunun yanında 3 tane ek paket sokusturup 150 TL aylık odetti. Vodafone imzaladım dedi, bende ödeyip başka operatöre geçtim. Burada sorumluluk bizdeymis. Pompacı benzin dedi dese adam ispat edemez. Kredi kartı cektiriyoruz, şifre girmeden yazan tutara bakıyoruz. Bakmayalim o zaman. Nasılsa doğrudur. Adaminda sorumluluğu var dedim. Pompacı doğru iş yapıyormu diye kontrol etmeliydi. Kendi arabasina zarar gelmemesi için. Yani o pompada doğru yakıtı depoya soktuğunu görmek insan hayatından çok fazla bir vakit almayacağı düşüncesindeyim. Sanırım 15 saniye civarı. Benim düşüncem bu yönde, siz arabanızı şunu doldurun diyip ne doldurduklarına bakmamayi tercih edebilirsiniz. Benim tercihim bakmak yönünde. Hatta isimde bile elemanlarimi gözümün ucuyla kontrol eder yanlış yaptıklarında müdahalede bulunurum. Prensip... Bu tedbir. Türkiye’de kimse işini düzgün yapmadığı için her zaman tedbirli olmak zorunda kalıyoruz. Ama olayın sorumluluğu kimde diye sorarsanız, pompacıda. Kullanıcı yakıt tipini söylemesine gerek bile yok. Kapakta yazıyor. Eğer pompacı tabancayı kendi kullanmaya yetkiliyse, bize vermiyorsa, tüm sorumluluk ona aittir diye düşünüyorum ben. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Sorumluluk istasyon elemanındadır. Yukarıda yazdığım gibi ben her zaman kontrol etsem de, bizim onu kontrol etme sorumluluğumuz, zorunluluğumuz yok. Herkes işini düzgün yapacak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Dispenser görevlisi yaşamsal gelir alsa ve yaşam kalitesi yüksek olsa yere yakıt bile damlatmaz bırak yanlışı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Levent Güzelkalp yazdı: Benzer durum bir abimin başına geldi araba hibrit corolla edirne merkezden benzin yerine dizel basıyorlar yarim depo araç kapıkule sınır kapısında ariza veriyor firma ile anlaşamadılar durum mahkemelik araç 6 aydır servis otoparkında mağdur kiralık araç kullanıyor sonuç belirsiz ya akü süyu bassalardı değilmi? beterin beteri var 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Serin 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Shell'de plaka girilince farklı yakıt istese de veremiyor.Zaten başka pompa depoyu açmıyor. Ben yine de Shell kartın iki tarafına kocaman dizel yazdım. Ayrıca kendileri de depo kapağına dizel etiketi yapıştırmışlar. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 ya akü süyu bassalardı değilmi? beterin beteri var [emoji3] öyle valla abi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Dispenser görevlisi yaşamsal gelir alsa ve yaşam kalitesi yüksek olsa yere yakıt bile damlatmaz bırak yanlışı Bende otobil var, adamlar depodan taşana kadar dolduruyor. Araç giderken de kaportaya akıyor fazlası. Sürekli uyarmak zorunda kalıyorum. Adam açısında sattığı yakıtı arttırıyor. Ülke açısından milli servet yere dökülüyor. Bizim açımızdan dökülen yakıtın da parasını ödüyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 tetik atınca bırakın diye derim özellikle tc verirken ya da 400'e dolan depo için 350 derim, abi diğer türlü dediğin gibi bazısı açık cam bulsa içeri de dolduracak gibi ''fulllüyor'' Yorum bağlantısı
Recommended Posts