Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Isındıkça ses değişiyor demi ? Mile eye ile tırtıklar aç. Yapabilirsen pafta varsa vida dişi açar gibi iz aç. Dişlinin içine japonu bas Bir taraftan bas diğer taraftan çıksın. Sonra mile oturt ve soğut. Bir gün de beklesin. Sonra tak. Genişlet Aynen ısındıkça değişiyor abi. Bende yivleri eye ile biraz derinleştirip, plastik dişli içine şöyle güzel bi epoksi basıp öyle sokayım diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Kilidi de temizle ve yağla. Yağ katılaşmasın. Toz almasın. Zorlamasın. Zorlamazsa kaçırma tekrar 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Motorlar zorlandıkça ses değişir verim düşer bu sebepten dolayı zorlayan bir akşam var. Yivli dişlide problem olsa boşluk gibi motor boşa dönmeye çalışır. Ben hala büyük dişlide sıkıntı olduğunu yivli dişli büyük dişliyi döndüremediğinden dolayı motoru zorluyor ve motor verimini düşürürek dönmesini engellediğini düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kilidi de temizle ve yağla. Yağ katılaşmasın. Toz almasın. Zorlamasın. Zorlamazsa kaçırma tekrar Genişlet Kilidi kapattım taktım abi. Motorsuz manuel çalışıyor şu an. Motoru tamir edince içini temizleyip gresleyecem. Arif Aykın yazdı: Motorlar zorlandıkça ses değişir verim düşer bu sebepten dolayı zorlayan bir akşam var. Yivli dişlide problem olsa boşluk gibi motor boşa dönmeye çalışır. Ben hala büyük dişlide sıkıntı olduğunu yivli dişli büyük dişliyi döndüremediğinden dolayı motoru zorluyor ve motor verimini düşürürek dönmesini engellediğini düşünüyorum. Genişlet Evet doğru. Verim düşer ama son videoda ben plastik dişliyi Kargaburnu ile tutarken milin ucuna da dokundum. Plastik dişli duruyor, mil dönüyordu. Yani mil boşta dönüyor. Sıyırdıkça ısınıyor. Isındıkça gevşiyor ve ses tizleşiyor. Yani daha kolay boşta dönüyor. Önce mil-plastik sıyırmasını çözeyim hocam. Olmadı o büyük dişliye de girerim. Sonu yenisini almakla sonuçlanabilir ucuz da değil. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen ısındıkça değişiyor abi. Bende yivleri eye ile biraz derinleştirip, plastik dişli içine şöyle güzel bi epoksi basıp öyle sokayım diyorum. Genişlet Çözüm doğru epoksi sertleştikten sonra montajını yapın sıkıntı olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ağustos 2020 Paylaş 30 Ağustos 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kilidi kapattım taktım abi. Motorsuz manuel çalışıyor şu an. Motoru tamir edince içini temizleyip gresleyecem. Evet doğru. Verim düşer ama son videoda ben plastik dişliyi Kargaburnu ile tutarken milin ucuna da dokundum. Plastik dişli duruyor, mil dönüyordu. Yani mil boşta dönüyor. Sıyırdıkça ısınıyor. Isındıkça gevşiyor ve ses tizleşiyor. Yani daha kolay boşta dönüyor. Önce mil-plastik sıyırmasını çözeyim hocam. Olmadı o büyük dişliye de girerim. Sonu yenisini almakla sonuçlanabilir ucuz da değil. Genişlet Mil dönüp dişli duruyorsa dediğinizde haklısınız videoda onu farketmedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts