İçeriğe Yönlendir

Kör Eden Farlar

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Dogan Arsiray yazdı:

şu anda cevap vermiyorlar. sorun o.

bize torpil yapacak dayı yok mu ki?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mehmet Göktürk yazdı:

başvuralım oluyorsa ben hemen başvururum.

Bir öğrenelim detayları nasıl olurmuş öğrenelim. Kağıt üstündekiyle gerçek farklıdır elbet.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mert Yeldan yazdı:

Fahri trafik müfettişi olabilmek için,
  • en az 40 yaşında,
  • yüksek okul mezunu,
  • en az 10 yıllık sürücü belgesine sahip olmak,
  • müracaat tarihinden geriye doğru toplam beş yıl içerisinde hakkında 100 ceza puanı uygulaması sonucu sürücü belgesinin geri alınmamış,
  • kamu hizmetlerinden yasaklı olmaması gerekiyor.

Fahri trafik müfettişi olmak isteyenler, ikametlerinin bulunduğu ildeki Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerine müracaat edebiliyor. Başvuru sırasında, T.C. kimlik numarası, adres bilgileri, sabıka kaydı olmadığı beyanı, sürücü belgesi bilgileri, öğrenim durumu belgelerini yanlarında götürmelerine artık gerek kalmadı. İstenen bu belgeler ilgili kurumların sisteminden online olarak alınabiliyor. Bilgilerin ilgili kurum ve kuruluşlardan güvenli elektronik sistem üzerinden doğrulamasının yapılamadığı durumlarda ise, başvuru sahibinden ilgili belge talep edilebilecek.

Kaldı 4 yılım :)

Kesin bilgi mi? Ona göre yayacam 😁

eskiden Valiliğe dilekçe veriliyormuş şimdi trafik denetleme şube müdürlüğü alıp valililiğe ulaştırıyor olabilir. Ama olmaması için neden yok en önemlisi başvurmuş olmak :)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bizim çalışma arkadaşımız 6 aydır haber bekliyor. ilgilenmiyorlar ankara da.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Fahri trafik müfettişi olmak için bana sorarsanız bir sınava girmek şart. Bu ilan edilen şartlara göre verilirse çok yanlış işler yapılabilir.

"ota moka" sınav yapıp duruken böyle önemli bir işe sınav koymamak büyük risk toplum için. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ha sınav çok abes olmaz tabi de bir bariyer oluşturur. sayı da kontrol altında olur. Sanırım sayı nedeniyle yanıt verilmiyor. 

Dogan Arsiray yazdı:

zaten sınavı var. 1 hafta eğitimden sonra.

Ha süper.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

iha lisansı aldım amatör işi mesela. onunda sözde sınavı vardı. biraz ciddiyet kazandırıyor olay o bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Dogan Arsiray yazdı:

iha lisansı aldım amatör işi mesela. onunda sözde sınavı vardı. biraz ciddiyet kazandırıyor olay o bence.

Elbette

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mert Yeldan yazdı:

Fahri trafik müfettişi olabilmek için,
  • en az 40 yaşında,
  • yüksek okul mezunu,
  • en az 10 yıllık sürücü belgesine sahip olmak,
  • müracaat tarihinden geriye doğru toplam beş yıl içerisinde hakkında 100 ceza puanı uygulaması sonucu sürücü belgesinin geri alınmamış,
  • kamu hizmetlerinden yasaklı olmaması gerekiyor.

Fahri trafik müfettişi olmak isteyenler, ikametlerinin bulunduğu ildeki Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerine müracaat edebiliyor. Başvuru sırasında, T.C. kimlik numarası, adres bilgileri, sabıka kaydı olmadığı beyanı, sürücü belgesi bilgileri, öğrenim durumu belgelerini yanlarında götürmelerine artık gerek kalmadı. İstenen bu belgeler ilgili kurumların sisteminden online olarak alınabiliyor. Bilgilerin ilgili kurum ve kuruluşlardan güvenli elektronik sistem üzerinden doğrulamasının yapılamadığı durumlarda ise, başvuru sahibinden ilgili belge talep edilebilecek.

Hafta içi gidiyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Dogan Arsiray yazdı:

bizim çalışma arkadaşımız 6 aydır haber bekliyor. ilgilenmiyorlar ankara da.

Referansı var mıydı veya neydi?

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

20 gün önce gebzeye gittim geldim . Otobanda orta şerit ve özellikle sol şeritte 110la gitmek nerdeyse imkansız. 300 m geriden bmw merso audi bir selektör yapıyo sanki validesine kötü sözler sarfetmişim gibi. ailem vardı uğraşmadım ama sinir küpü olarak döndüm.

Yıllar önce bu konu forumda tartışılmıştı bazı arkadaşlar otobanda hızlı gitme hakkından bahsetmişti. Tamponuna girip sonradan taktığı ekstra ledlerle nasıl aklını aldığını büyük iş başarmış gibi anlatırlarken garipsemiştim. Nispeten bilinçli sayılabilecek bu forumda bile bu zihniyet varken tofaşlara çok görmüyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Yeni arabaların hepsi göz alıyor özellikle Megane o nasıl bir fardır yahu sanki güneş doğuyor ve trafikte bencil oluyorlar uzunları açık gidiyorlar kapatmıyorlar.

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Furkan Avcı yazdı:

Bencillik başka bir şey değil. Muayeneye giderken halojen takıp çıktıktan sonra merceksiz xenon a geçenleri trafikte ekipler denetleyip kontrol etse cezayı bassa bak bakalım takıyorlar mı? 

Bir kaç kez uzun yolda güzergah bildirerek şikayet etmişliğim var, 4 lü yakıyorsun; utanmadan bu kısa diye selektör yapıyor ahlaksız....

Uyariyorsun tinlamiyor. Arkaya geçiyorsun uzunları açıyorsun, dibe giriyorsun.

Arkadaş akilliya. Hemen oda boşluğu yakalayıp arkaya geçip aynısını yapmaya kalkıyor sende yiyorsun.

Sonra önde giderken 15 MT mesafe koyup bir anda frene tam güç tokat atıyorsun. 

Arkada ayağı frene yapışmış bir sazan. Toz duman vahşet :))))

Metin Uzunoğlu yazdı:

Hafta içi gidiyorum. 

1 senem var. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Tayfun Aydın yazdı:

Beyaz ışıkla karşıdan gelenlere karşı içimden geçenleri yazsam forum kapanır :D

Cehenneme gidecek isem suçlusu onlar 😁

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Koray Demir yazdı:

Referansı var mıydı veya neydi?

referans bizim çalışan işte? adama haber gelmedi başvurusunun onaylandığına dair. telefon ediyor açan yok.

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Dogan Arsiray yazdı:

referans bizim çalışan işte? adama haber gelmedi başvurusunun onaylandığına dair. telefon ediyor açan yok.

Zımnen reddedilmiş olabilir.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bugün aradık, geçen seferki alımların 6 seneye kadar sürdüğünü kabul olunca sms ile bildirileceğini söylemişler........?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Fahri trafik müfettişliği için ben de araştırma yaptım 1 hafta kadar evvel, 2,5 x 3 cm. 2 foto isteniyor. Bir de Üni. mezuniyet belgesi. Form ilgili birimde varmış,internette olan formları kabul etmiyorlar. Başvuru yeri Boğaz Köprüsü Anadolu Yakası tarafındaki Bölge trafik denetleme merkezi (fahri trafik müf. bürosu). 2 sene sürebilir dediler bana telefonda.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Dogan Arsiray yazdı:

bende sınavına girdim.  lisansı nerden alacaz onun nasıl o iş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...