Emre Şimşek 12 Mart Paylaş 12 Mart Çok şikayetçi olduğum bir konuydu. Geceleri dışarı bile çıkmak istemiyorum bu sebepten dolayı. Umarım devamı gelir Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı kararlılığı çakarlı arabalarda da bekliyoruz.. Trafikteki araçların % 10'unda çakar var.. Çakarı olan resmi araçların bile göreve giderken yakabileceği bir çakar, bu kadar arabada neden var anlamıyorum.. Hangi göreve gidiyor onlar. Her çskarlı sivil aracı 112 te bildiriyorum 1 dk sürüyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mart Paylaş 12 Mart Ben H4 aydınlatmıyor diye gidip bissürü para harcayıp mercek taktırıp zamanın en iyisi led aldım. Kesilme çizgim far yükseklik ayarım vs çalışıyor. Nolcak şimdi? 4000k led yok mu daha sarımsı. Halogen gibi? Hemen değiştireyim 🤪 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart Oğuzhan Çakır yazdı: Ben H4 aydınlatmıyor diye gidip bissürü para harcayıp mercek taktırıp zamanın en iyisi led aldım. Kesilme çizgim far yükseklik ayarım vs çalışıyor. Nolcak şimdi? 4000k led yok mu daha sarımsı. Halogen gibi? Hemen değiştireyim 🤪 Var, 4300k kulaniyorum ben. Sari degil ama beyaz da degil kesinlikle. Beyaz camli halojen gibi. Metin Uzunoğlu yazdı: Her çskarlı sivil aracı 112 te bildiriyorum 1 dk sürüyor. Sonra ne oluyor? Emre Şimşek yazdı: Çok şikayetçi olduğum bir konuydu. Geceleri dışarı bile çıkmak istemiyorum bu sebepten dolayı. Umarım devamı gelir Bende gorememekten sikayetciyim farlarin orijinal ozurlulugunden. Illa mercek operasyonu yapacagim anlasilan Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: ben de aradım da ulaşamdım gmren bilen varsa makbule geçer link varsa, gaztecilerin yazıları hariç Aslında şöyleki yeni bir düzenlemeye gerek yok . Teknik değişiklik yapmak yasak Madde 64/1B-5 “Yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmak”: 2024 yılı ceza tutarı 690 TL, Ceza Puanı 20. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: Bende gorememekten sikayetciyim farlarin orijinal ozurlulugunden. Illa mercek operasyonu yapacagim anlasilan Continental de böyle bir sorun ilk kez duyuyorum 😂 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: ben de aradım da ulaşamdım gmren bilen varsa makbule geçer link varsa, gaztecilerin yazıları hariç Aslında şöyleki yeni bir düzenlemeye gerek yok . Teknik değişiklik yapmak yasak Madde 64/1B-5 “Yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmak”: 2024 yılı ceza tutarı 690 TL, Ceza Puanı 20. Mustafa Tüfekçi yazdı: Aslında şöyleki yeni bir düzenlemeye gerek yok . Teknik değişiklik yapmak yasak Madde 64/1B-5 “Yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık takmak ve kullanmak”: 2024 yılı ceza tutarı 690 TL, Ceza Puanı 20. Burdaki yönetmeliğe dönüp bakmak lazım. Ben daha önce yediğim cezaya itiraz edecektim de o zaman haksız cikiyorum diye ustelemedim. Bu arada ceza yeme sebebim halojen all season tarzı sarı yanan kısa far idi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Trafik cezalarıyla ilgili torba şeyler olabilir. Benim anladığım denetim yoktu, artık olacak. Cezası da resmi olarak artırılacak. Başka cezaların artırımı da söz konusu. bu arada her türlü orijinal ekipman harici beyaz yasak diye haber yaptılar. Eğer mercekliyi ayırma durumu olursa bu sefer mercek taktırma durumu oluşur. Takılan merceğin uygunluğu da soru işareti? Trafik polisinin sonradan mı yoksa orijinal far mı olup olmadığını anlaması 30sn sürer. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: yasaklanma yazısı var mı? medyadan değil ama medyada insgstagramda devamlı dolaşıyor . Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trafik polisinin sonradan mı yoksa orijinal far mı olup olmadığını anlaması 30sn sürer. Farın üstünde kullanılan ampulün tipi yazıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: ceza yeme sebebim halojen all season tarzı sarı yanan kısa far idi. aynı ampül ile tüv de kaldım ben osram Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Farın üstünde kullanılan ampulün tipi yazıyor zaten. Farın üstünde kullanılan model ampülun beyaz renklisi takılırsa da mı ceza yazacaklar? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: aynı ampül ile tüv de kaldım ben osram Kangoya dün akşam taktım ya bende osram hemde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: aynı ampül ile tüv de kaldım ben osram O yüzden yasak ve cezalı işte :P 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Fatih Uzun yazdı: Farın üstünde kullanılan model ampülun beyaz renklisi takılırsa da mı ceza yazacaklar? Yazar, sen de mahkemeden iptal ettirirsin. Halojen reflektörlere LED Xenon zart zurt takanlar dışında ya da far ayarı çok bozuk olanlar dışında sorun çıkacağını pek sanmıyorum ben. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Servet Aydın yazdı: Kangoya dün akşam taktım ya bende osram hemde şu duş kabini gibi buzlu cam olan farlara mı , terzi neden dikemez kendi ceketini 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Son habere göre yasağın başlayacağı tarih için bakanlığın resmi açıklaması bekleniyormuş. Bu yıl içinde yürürlüğe girmesi bekleniyormuş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Son habere göre yasağın başlayacağı tarih için bakanlığın resmi açıklaması bekleniyormuş. Bu yıl içinde yürürlüğe girmesi bekleniyormuş Millet saldırdı sanayiye. Cidden. Herkes karşıdakini kör ettiğini bile bile kullanıyormuş demekki. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart İlkay Başaran yazdı: Millet saldırdı sanayiye. Cidden. Herkes karşıdakini kör ettiğini bile bile kullanıyormuş demekki. Kulakları çınlıyordu, bilirler tabi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Kulakları çınlıyordu, bilirler tabi. Daha geçen hafta (malum en batıda sayılırız zindan gibi havada işe gidiyoruz) arkamdaki tofaş kör etti beni. Yol verdim mecburen ışık hızını geçemeyeceğimi bildiğim için. Defol git yeterki dedim adam önündekini bile kör ediyor karşıdan gelene neler yapar.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mart Paylaş 13 Mart İlkay Başaran yazdı: Daha geçen hafta (malum en batıda sayılırız zindan gibi havada işe gidiyoruz) arkamdaki tofaş kör etti beni. Yol verdim mecburen ışık hızını geçemeyeceğimi bildiğim için. Defol git yeterki dedim adam önündekini bile kör ediyor karşıdan gelene neler yapar.. Ben de kışın akşam çıkışta her gün söve söve gidiyordum, inşallah biter. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart bizim burada hiç öyle acaip farlı araba yok yahu. nerede denk geliyorsunuz eskiden deli mavi xenon lar filan vardı. İnan Çınar yazdı: Continental de böyle bir sorun ilk kez duyuyorum 😂 uşak için soruyorum tamammmı... ühühü 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: bizim burada hiç öyle acaip farlı araba yok yahu. nerede denk geliyorsunuz eskiden deli mavi xenon lar filan vardı. uşak için soruyorum tamammmı... ühühü Ortalama gelir düştükçe çakma zenon popülasyonu artıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart İlkay Başaran yazdı: Ortalama gelir düştükçe çakma zenon popülasyonu artıyor. haklı olabilirsin. görün beni diyor belkide görmekten öte. sesi sonuna kadar açan sağırlar gibi. pardon sığır diyecektim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: haklı olabilirsin. görün beni diyor belkide görmekten öte. sesi sonuna kadar açan sağırlar gibi. pardon sığır diyecektim. Evet öyle olur. 200 bin tl lik arabada 150 bin tl lik set olur. Muayene yok ama benzin de yok araba 10 senedir benzin görmemiş. Evde çatı yok her akşam araba 100 km yol yapar bacak arasında kutu içecek. Anadolu kırsalı bir acaip. Ha birde ses sonda değişik değişik müzikler... Hva eksi 1 ön camlar açık onu yazmayı unutmuşum. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts