Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Led ampuller ucuzlar arttık.. Almalı.. özellikle mercek içine takılanlardan almalı bolca. h11 ve d2s gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: özellikle mercek içine takılanlardan almalı bolca. h11 ve d2s gibi H7 4300K iyi bir led biliyor musun.. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Mart Paylaş 13 Mart Benim araç da mercekli, madem problem olmayacak hesaplı bir LED linki paylaşında alalım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart link yasak, far da yasak, herşey yasak daha da yasak olacak. 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: link yasak, far da yasak, herşey yasak daha da yasak olacak. Seni link paylaşmayı seversin abi özelden gönder Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Mart Paylaş 13 Mart Doğan Arşiray yazdı: ampul türü ne? Hiç hayır diyemiyoruz 😂 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mart Paylaş 13 Mart Benim bi-led farlar bana zayıf geliyor. Değiştirilebilir mi acep? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart Paylaş 14 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Benim araç da mercekli, madem problem olmayacak hesaplı bir LED linki paylaşında alalım Az bekle.. stoklar elde patlasın.. Alacağız 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Az bekle.. stoklar elde patlasın.. Alacağız Beni unutmayın 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mart Paylaş 14 Mart Doğan Arşiray yazdı: 350 den alınır... Sen Uğur'dan da ölücü çıktın. O da her arabaya 15 fiyat verirdi bir zamanlar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Sonradan takılan led ampullere muayenede ağır kusur gelmiş galiba 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs birkaç gün önce bir arkadaş muayeneden kaldığını söyledi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ahmet Çankaya yazdı: birkaç gün önce bir arkadaş muayeneden kaldığını söyledi arkadaşınızın aracında mercek varmıydı? Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Fatih Uzun yazdı: arkadaşınızın aracında mercek varmıydı? aracı yakın zamanda aldı. teknik olarak çok anlamaz. elektrikçi bir tanıdığına söktürürken epey kaliteli, taktıran iyi para vermiştir demiş usta... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Kaliteli olması optimum aydınlatma için yeterli değil malesef. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Sonradan takılan led ampullere muayenede ağır kusur gelmiş galiba tüm ampullermi?? park amplü sis farı dahil yani. öyle ise ayvayı yedik. uğraş dur her muayene öncesi dandik halojenleri takmak için. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs muayeden kalan led farlarda montaj hatası olduğu söylendi 2 hafta sonra bakalım başıma neler gelecek 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: tüm ampullermi?? park amplü sis farı dahil yani. öyle ise ayvayı yedik. uğraş dur her muayene öncesi dandik halojenleri takmak için. Bilemedim Ali Gülmez yazdı: muayeden kalan led farlarda montaj hatası olduğu söylendi 2 hafta sonra bakalım başıma neler gelecek Takipteyiz 9 Mayıs tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts