Doğan Arşiray 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Furkan Avcı yazdı: Bencillik başka bir şey değil. Muayeneye giderken halojen takıp çıktıktan sonra merceksiz xenon a geçenleri trafikte ekipler denetleyip kontrol etse cezayı bassa bak bakalım takıyorlar mı? Bir kaç kez uzun yolda güzergah bildirerek şikayet etmişliğim var, 4 lü yakıyorsun; utanmadan bu kısa diye selektör yapıyor ahlaksız.... Doğan hariç de... Ali Gök yazdı: led xenon bir apaçinin olmazsa olmazıdır deli mavi candır. bir de RGB park ekledikmi. her selektörde renk cümbüşü. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Bu iş çığrından çıktı, acilen önlem alınmalı, bir değil iki değil trafikte karşıdan gelen 10 araç varsa 4 5 böyle. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 ithalatını engellersin olur biter. yoksa muayenede bile LED ampuller ile geçiliyor. diğer türlü imkansız. yani ayarsız halojen fara ne kadar ceza var ise aşırı parlak yanan göz alan başka ampulede o kadar ceza verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: ithalatını engellersin olur biter. yoksa muayenede bile LED ampuller ile geçiliyor. diğer türlü imkansız. yani ayarsız halojen fara ne kadar ceza var ise aşırı parlak yanan göz alan başka ampulede o kadar ceza verebilirsiniz. bağla arabayı kapansın konu. sonu gelmez yoksa far terörürünün geçen hanımın köye gittik manisa turgutluya sınır bir yerde. gidiş geliş köy yolu gelen arabaların % 80 i kör eden tuhaf ampüllerle uzunlar yanık geliyor ön camımda film var gözüm sulandı artık. ön cam filiminide söktürecem vakit bulamıorum aldığımda vardı apaçilikten yaptırmadım yanlış olmasın 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 ayarsız halojeni bağlayabiliyormusun? Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: ayarsız halojeni bağlayabiliyormusun? ayarsız halojen rahatsız ediyor . led kör ediyor arada ufak bir fark var Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: ithalatını engellersin olur biter. yoksa muayenede bile LED ampuller ile geçiliyor. diğer türlü imkansız. yani ayarsız halojen fara ne kadar ceza var ise aşırı parlak yanan göz alan başka ampulede o kadar ceza verebilirsiniz. Polisin bu işe el atması lazım. İthalat yasağı ile olmaz. Ailexpressten posta ile alır adam. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Son bir aydır gece yolculuğu yapıyorum. Sıfır araçlar dahil bir çok aracın farı ayarsız. Led farlı güncel Leonlar mesela. Gözümü almayanına denk gelmedim hiç. Halojen farlı eski araçların %90’ının farı ayarsız. Biri başka yere diğeri başka yere bakıyor. Eski desenli cama sahip fara led takıp göz almayanı neredeyse yok. Courier sahiplerinin çoğunun uzunda led var. Gündüz farı olarak da yanıyor sanırım. Akşam hava hafif karardığında farları yakmadan geziyorsa gözü felç ediyor. Bunlar benim dikkatimi çekenler sadece. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Polisin bu işe el atması lazım. İthalat yasağı ile olmaz. Ailexpressten posta ile alır adam. bence zor bir iş. uzmanlık gerektirir. bu çok parlak mı diyecek, yada renk ısısı ölçer ile bu 6500Kelvin mi diyecek. evet aliexpres den alır doğru. gümrük bırakmasın. işi o değilmi? indash kameraları yakalayıp vergi kesmeyi biliyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: bence zor bir iş. uzmanlık gerektirir. bu çok parlak mı diyecek, yada renk ısısı ölçer ile bu 6500Kelvin mi diyecek. evet aliexpres den alır doğru. gümrük bırakmasın. işi o değilmi? indash kameraları yakalayıp vergi kesmeyi biliyorlar. Zor değil. Şüphelendiği araca bir fiş yazacak o fişle muayeneye gidecek eleman. Geçerse ceza olmayacak geçmezse ya da gitmezse 1 ay sonra 500 lira ceza oluşacak. diyeceksin ki muayeneye giderken söker. sonra takar.. emin ol o işin zulmüne gelemez düzeltir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Zor değil. Şüphelendiği araca bir fiş yazacak o fişle muayeneye gidecek eleman. Geçerse ceza olmayacak geçmezse ya da gitmezse 1 ay sonra 500 lira ceza oluşacak. diyeceksin ki muayeneye giderken söker. sonra takar.. emin ol o işin zulmüne gelemez düzeltir. tüvtürk kazanmasın herhangi bir işten para Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Ali Gök yazdı: tüvtürk kazanmasın herhangi bir işten para Kazansın kazansın..muayene ücretleri azalır. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Halojen, çakma xenon ya da led yine iyi, oem bi xenon farı olup ayarsız gezen var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Sis olmadığında sis lambası yakmanın da cezası olması gerek. Aslında var ama düzenli takip olmayınca vatandaş öğrenemez. hem arka hem ön. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 arka sis neden açılır sis olmayan havada? ruhu apaçi olursa açar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Dün yürüyorum mahalle arası. arkadan yanar döner bişeyler geliyor. ambulans sandım. baktım GETZ.. sis lambalarını bi sağ bi sol yanacak şekilde çakarlı modifiye etmiş cıstak cıstak geçti. ana farlar kapalı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 bir ara dti corsacılar e5 te akşam farlar kapalı gidiyorlardı tamponın 1 karış arakasında gelip ledlerde şimşek gibi selektör atıyorlardı banada yapmışlardı kaza yapıyordum gözüm 2 3 saniye görmedi hiçbişe resmen. sonra polis temizledi galiba onları . Modifiye araba yapanların bir çoğu nedense trafiği tehlikeye düşürecek hareketler yapıyorlar yurt dışındada böylemi acaba 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Beyaz ışıkla karşıdan gelenlere karşı içimden geçenleri yazsam forum kapanır Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Sis olmadığında sis lambası yakmanın da cezası olması gerek. Aslında var ama düzenli takip olmayınca vatandaş öğrenemez. hem arka hem ön. Çok yakından tanıdığım bir ftm özellikle gereksiz sis lambası yakanlara yazıyor. Eskiden koçanlıydı şimdi uygulaması var oradan çatır çatır yazıyor valla. 40’ı bi geçeyim başvuracağım ben de.. 5 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 En güzeli gece yolculuğuna fazla çıkmamak. Gündüz aydınlıkta gitmek varken. Bakın herkes muzdarip. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Coşkun Basan yazdı: Tamer Olcay Çiçek yazdı: Amerikan parkların ne gibi sıkıntısı oluyor bazı araçlarımda vardı var olanlarda kullanmaya devam ediyorum sebebini bilirsek iptal edebiliriz Sinyal ler yanıyor gibi algı oluşturuyor . Muayene den neden geçmiyor u da araştırmak gerek . modüllü olduğu icin geciyor mödül devreye girdiğinde hepsi söner sadece sağ sola hangisine komut verdiğinizde o yanıp söner ama şu konuda takılıyorum kara düzen direk şaseye bağlayıp sürekli yanan adı amerikan park olan araçlar mevcut onlarda zaten muayeneden kalıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Emre Şimşek yazdı: Çok yakından tanıdığım bir ftm özellikle gereksiz sis lambası yakanlara yazıyor. Eskiden koçanlıydı şimdi uygulaması var oradan çatır çatır yazıyor valla. 40’ı bi geçeyim başvuracağım ben de.. başvuralım oluyorsa ben hemen başvururum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 kanıt olmadan sis farı olup olmadığını nasıl anlayacak/anlatacak? bir sürü arabanın sis farı ile gündüz farı ortak bölümde yanıyor. yoruma açık olmaması lazım. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Mehmet Göktürk yazdı: başvuralım oluyorsa ben hemen başvururum. Fahri trafik müfettişi olabilmek için, en az 40 yaşında, yüksek okul mezunu, en az 10 yıllık sürücü belgesine sahip olmak, müracaat tarihinden geriye doğru toplam beş yıl içerisinde hakkında 100 ceza puanı uygulaması sonucu sürücü belgesinin geri alınmamış, kamu hizmetlerinden yasaklı olmaması gerekiyor. Fahri trafik müfettişi olmak isteyenler, ikametlerinin bulunduğu ildeki Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerine müracaat edebiliyor. Başvuru sırasında, T.C. kimlik numarası, adres bilgileri, sabıka kaydı olmadığı beyanı, sürücü belgesi bilgileri, öğrenim durumu belgelerini yanlarında götürmelerine artık gerek kalmadı. İstenen bu belgeler ilgili kurumların sisteminden online olarak alınabiliyor. Bilgilerin ilgili kurum ve kuruluşlardan güvenli elektronik sistem üzerinden doğrulamasının yapılamadığı durumlarda ise, başvuru sahibinden ilgili belge talep edilebilecek. Kaldı 4 yılım 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts