Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Mertol Kip yazdı: Zaten yasak ki. Denetleme yok. ariel’e bile 2 milyon ceza kestiler. Gördüklerine yapıştırıyorlar. Yeni mevzuat koymadan direkt denetleme başlayabilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mart Paylaş 12 Mart https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/suruculer-dikkat-beyaz-far-tarihe-karisiyor-agir-para-cezalari-2308500 burada kasıt herhalde bembeyaz yanan abuk subuk ampuller. yoksa hangi birini kontrol edeceksinki? Yorum bağlantısı
Deniz Kom 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) ARkasına arazi tip bilmem kaç Watt led spot takan otobüse ne demeli! Birkaç ay önce gece yarısı acilen bir yere gitmem gerekiyordu. Servisçilik yapan 46'lık bir otobüs keyfi şekilde yolu daraltıyordu. Yol istemek adına selektör yaptım. Hareket halindeyken beni taciz etmek adına gözümün içine arkaya taktığı o kocaman spotu yaktı. Ön cam bembeyaz oldu. O karanlıkta o ışığı aniden yedim diye kısa süre göremedim, yolu seçemedim (ki hareket halindeydim). Sonra adam o halde beni yolun sol çıkışına atacak şekilde üzerime bir manevra yaptı ve sağa kırıp kaçtı. Arkada plakası falan okunmuyordu, zaten ben okuyamayacak şekildeydim. Bunu gören polis ne yaptı? Koca bir hiç.. 12 Mart tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Mart Paylaş 12 Mart Doğan Arşiray yazdı: https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/suruculer-dikkat-beyaz-far-tarihe-karisiyor-agir-para-cezalari-2308500 burada kasıt herhalde bembeyaz yanan abuk subuk ampuller. yoksa hangi birini kontrol edeceksinki? Tam da LED bakıyordum, sarı LED takarız o zaman Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Mart Paylaş 12 Mart Bu profesyonel LED mercek takan yerler vs ne olacak. Kıstas sonradan takılan demiş de göz alan için demiş sanırım Birde fabrikasyon göz alan ledler var ayarsizliktan onlar serbest mi olacak Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Mart Paylaş 12 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu profesyonel LED mercek takan yerler vs ne olacak. Kıstas sonradan takılan demiş de göz alan için demiş sanırım Birde fabrikasyon göz alan ledler var ayarsizliktan onlar serbest mi olacak Yasak uygulanırsa tüm sonradan takılanlara ugulanır, hiçbir memur bu göz alıyor mu almıyor mu bakmaz Merceklilere serbest olaydı bari, gece görmüyoruz. Yada Avrupa'daki gibi yolları aydınlatsalar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Fabrikasyon olduğunu nasıl tespit edecek Gündüz olmaz bu iş. Karanlıkta kaputu açtırıp farın tipine bakarlar mı? Bakarlar. Para lazım. yanlış biliyor olabilirim ama orijinalinde beyaz ışıklı farlardaki ampül ile sonradam takılan led ampül farklı olmalı. Soketleri, far tipi falan farklı. O yüzden ayırt etmesi kolay. ama mesela osram’ın tüv’den onay aldığı ece sertifikalı led ampülleri var. Onlar ne olacak gibi sorular da mevcut Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela osram’ın tüv’den onay aldığı ece sertifikalı led ampülleri var. Onlar ne olacak gibi sorular da mevcut cevabı bende, onaylı halojen ampül ile tüv de kaldım ben ağır kusur verdi osram a 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gündüz olmaz bu iş. Karanlıkta kaputu açtırıp farın tipine bakarlar mı? Bakarlar. Para lazım. yanlış biliyor olabilirim ama orijinalinde beyaz ışıklı farlardaki ampül ile sonradam takılan led ampül farklı olmalı. Soketleri, far tipi falan farklı. O yüzden ayırt etmesi kolay. ama mesela osram’ın tüv’den onay aldığı ece sertifikalı led ampülleri var. Onlar ne olacak gibi sorular da mevcut Farın üstünde d2s yazıyor. İçinde ise komple LED mercek var. Ampül vs goremezsin. Sokette göremezsin. Farlarda Ford parça mühürlü hadii hadii. Halojen fara takılan LEDi anlayacak teknik yeterlilik de şaibeli poliste. Çağlar Bayur yazdı: cevabı bende, onaylı halojen ampül ile tüv de kaldım ben ağır kusur verdi osram a Ben ceza yedim sarı ampulden. Halojen ve göz almayan bir şeydi. Etmirem hakkımi ula etmireem. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Mart Paylaş 12 Mart Fabrikasyondan kasıt mercekli olanlardır bence. Yoksa imkanı yok ayrım yapılamaz. Hangi arabayı kim hangi bilgi ile kontrol edecek, ama mercek yoksa beyaz ampül varsa kolay. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Önder Özcan yazdı: Fabrikasyondan kasıt mercekli olanlardır bence. Yoksa imkanı yok ayrım yapılamaz. Hangi arabayı kim hangi bilgi ile kontrol edecek, ama mercek yoksa beyaz ampül varsa kolay. merceksiz araba mı kalmış yahu sene kaç ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: İyi ki bi far yaptırdık.. Seninki led mi xenon mu abi? Yorum bağlantısı
Deniz Kom 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: merceksiz araba mı kalmış yahu sene kaç ? Gebze'de teknoloji çok geriden geliyor. Matbaa ile geçen sene tanıştık Merceksizlerin ana vatanı gibi burası. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart Paylaş 12 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Seninki led mi xenon mu abi? Şu an led.. ama gerektiğinde halojen de takabilirim.. H7 mercek takıldı.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Mart Paylaş 12 Mart Anlayıpta kesebilecekleri tek şey merceksiz, halojen farlara sonradan takılan ledler. Bariz vaziyette, aşırı göz alanlara yaslarlar. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Mart Paylaş 12 Mart Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor... Ağır para cezaları uygulanacak İçişleri Bakanlığı, trafikte karşıdan gelen sürücülerin görüşünü olumsuz etkileyen beyaz far kullanımını yasaklama kararı aldı. Yeni düzenlemeyle fabrika çıkışı dışında takılan beyaz farlar artık tarihe karışacak. Haber kaynak 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 Mart Paylaş 12 Mart Gerçekten merceksiz kimi farlar kör eder derecede rahatsızlık veriyor. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 12 Mart Paylaş 12 Mart Çok isabetli bir karar. Karşıdan 10 araba geliyor 7 si çakma zenon göz alıyor. İnşallah yüklü bir cezası olurda millet vazgeçer. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Mart Paylaş 12 Mart Ömer Sarıgül yazdı: Çok isabetli bir karar. Karşıdan 10 araba geliyor 7 si çakma zenon göz alıyor. İnşallah yüklü bir cezası olurda millet vazgeçer. Yeminle kör gibi yanından geçiyorum. Bu kadar da olmaz. Kul hakkıdır bu bir yerde. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Borsada halojen ampul firmalarına yatırım yapmak lazım. Bu ara hisseleri baya artacak 😂 Bir de şu gece gündüz ön arka tüm sis farı açık araçlara bassalar cezayı. Ön sisin estetik olduğunu düşünüyor açıyor da arkadaş arkada tek sis farını ne halt etmeye yakarsın anlamıyorum. Simetrik bile değil tek taraf stop ampulü patlamış gibi gidiyor. 12 Mart tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart Paylaş 12 Mart Aynı kararlılığı çakarlı arabalarda da bekliyoruz.. Trafikteki araçların % 10'unda çakar var.. Çakarı olan resmi araçların bile göreve giderken yakabileceği bir çakar, bu kadar arabada neden var anlamıyorum.. Hangi göreve gidiyor onlar. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts