Sani Gerşon Cuma 13:09 Paylaş Cuma 13:09 Önümüzdeki ay ben de servise sokacağım. Enjektör temizleyici bakım tablosunda belirtiliyor. Bu sebeple kullanılmazsa garantiden çıkabilir. 4 bujinin bu rakam etmesi gerçekten şok edici. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:29 Yazar Paylaş Cuma 13:29 Sani Gerşon yazdı: Önümüzdeki ay ben de servise sokacağım. Enjektör temizleyici bakım tablosunda belirtiliyor. Bu sebeple kullanılmazsa garantiden çıkabilir. 4 bujinin bu rakam etmesi gerçekten şok edici. dışarıda tanesi 1000 den aşağı değil galiba. Denso yok. Muadil ngk var piyasada. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:02 Paylaş Cuma 18:02 Sani Gerşon yazdı: Enjektör temizleyici bakım tablosunda belirtiliyor yakıt deposuna katılıyor yani zorunlu ? yetkili serviste? zorunlu mu isteğe mi bağlı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 18:48 Yazar Paylaş Cuma 18:48 Çağlar Bayur yazdı: yakıt deposuna katılıyor yani zorunlu ? yetkili serviste? zorunlu mu isteğe mi bağlı? isteğe bağlı. Ama egr dolar, bujiler işer, gökten taş düşer, enjektör temizleyici kullanmamışsınız diyerekten toyota on kapsamından faydalandırmaz. Böyle bir şey olmadı lakin ben çoğunlukla şehir içindeyim diye egr’nin emme manifold tarafında oluşturduğu pisliği belki biraz söker diye attırıyorum. uzmanlar ne der? Uzun yol yapanlar kullanmasın. Şehir içi kullananlar kullansın ama bir işe yaramadığını bilerek kullansın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 19:13 Paylaş Cuma 19:13 Çağlar Bayur yazdı: yakıt deposuna katılıyor yani zorunlu ? yetkili serviste? zorunlu mu isteğe mi bağlı? Hangi mantıkta sorduğunu bilemiyorum ama, yakıt filtresi de istemezsen değiştirmezler? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 20:08 Yazar Paylaş Cuma 20:08 Sani Gerşon yazdı: Hangi mantıkta sorduğunu bilemiyorum ama, yakıt filtresi de istemezsen değiştirmezler? bazen servise gidiyorum. Hiçbir şey yapmayın diyorum. Sabahları simit poğaça var. Kahve çay da var 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:46 Paylaş Cuma 21:46 Sani Gerşon yazdı: Hangi mantıkta sorduğunu bilemiyorum ama, yakıt filtresi de istemezsen değiştirmezler? şu: depoya, yağa atılan katkı dünyada standart bakımda hiçbiçr markada yok olmaz da, carbon clean var o dıştan bağlanıyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: enjektör temizleyici kullanmamışsınız diyerekten toyota on kapsamından faydalandırmaz. onu faydalandırmayacak olana bir adet soru sorarım, sonrasında motoru yalar temizler bile... Tansu Kalafatoğlu yazdı: egr’nin emme manifold tarafında oluşturduğu pisliği belki biraz söker diye attırıyorum. çakma atkinson çevrim taklidi yapan subap zamanlaması olduğu için onu önleyemezler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 05:03 Paylaş Dün saat 05:03 (düzenlendi) Bu nasıl bir fiyat rakam şakamı bu. Bu araba hybrid değilmiydi. Neden bu kadar erken buji değişiyor. https://www.onlineyedekparca.com/urun/citroen-c3-1-4-1-6-vti-atesleme-buji-takimi-orjinal Dün saat 05:04 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 05:21 Paylaş Dün saat 05:21 Benim fiyat algım değişmeye başladı artık neyin pahallı neyin uygun olduğunu kestirememeye başladım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:52 Yazar Paylaş Dün saat 05:52 Ali Darbaz yazdı: Bu nasıl bir fiyat rakam şakamı bu. Bu araba hybrid değilmiydi. Neden bu kadar erken buji değişiyor. https://www.onlineyedekparca.com/urun/citroen-c3-1-4-1-6-vti-atesleme-buji-takimi-orjinal bilmem. Hiç senin kadar motor, yağ, su kaçaklarla uğraşmadım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:55 Paylaş Dün saat 06:55 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bilmem. Hiç senin kadar motor, yağ, su kaçaklarla uğraşmadım Artık uğraşmam 6 aydır su kaçağın yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu nasıl bir fiyat rakam şakamı bu. Bu araba hybrid değilmiydi. Neden bu kadar erken buji değişiyor. https://www.onlineyedekparca.com/urun/citroen-c3-1-4-1-6-vti-atesleme-buji-takimi-orjinal aşırı kurum birikimi yapar bu motorun çalışma tasarımı, ondan değişmeli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aşırı kurum birikimi yapar bu motorun çalışma tasarımı, ondan değişmeli Cruze 70 bin km önce değişti. Değiştirmeye gerek var mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aşırı kurum birikimi yapar bu motorun çalışma tasarımı, ondan değişmeli aşırı az değil mi? Ultra hiper falan desek hibrit takside 400.000’de yaptı. Egr ve manifold temizledi. O sıra sahibi çözüldü dedi ama ben olsam egr değiştiririm. taksi motoru sürekli sıcak çalışıyor. Bendeki daha erken tıkanabilir. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Yağ hariç 21 bin lira? Senden çöp vergisi almışlar. Shdjdjdjfjf 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Mertol Kip yazdı: Yağ hariç 21 bin lira? Senden çöp vergisi almışlar. Shdjdjdjfjf bujiyi, şanzıman yağını, fren hidroliğini, enjektör temizleyiciyi çıkarsam 11.200 düşer. İşçilik 5700 yazmış. Üsttekileri çıkarınca o da 1700 iner. yani sadece periyodik bakım 8000 lira yetkili servisler arasında toyota epey ucuz kalıyor bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: şanzıman yağını, bunu teknisyen kendi arabasına alıp sana mı fatura etti?= Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani sadece periyodik bakım 8000 lira yetkili servisler arasında toyota epey ucuz kalıyor bence. yağ hariç 8000 ise, merso yetkili servisinde aynı işl için6500 alıyorlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bunu teknisyen kendi arabasına alıp sana mı fatura etti?= yağ hariç 8000 ise, merso yetkili servisinde aynı işl için6500 alıyorlar. Koydu bir yere bilmiyoruz pardon. Hesaba yağı da eklersek 11 bin ediyor. 11 de ucuz değil. Eh işte Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bujiyi, şanzıman yağını, fren hidroliğini, enjektör temizleyiciyi çıkarsam 11.200 düşer. İşçilik 5700 yazmış. Üsttekileri çıkarınca o da 1700 iner. yani sadece periyodik bakım 8000 lira yetkili servisler arasında toyota epey ucuz kalıyor bence. Bence arabayi servisten cikar, hepsi bedavaya gelir Çağlar Bayur yazdı: yağ hariç 8000 ise, merso yetkili servisinde aynı işl için6500 alıyorlar. Ucuzmuş işte pis fakir ne anlarsın sen hıh ! 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mertol Kip yazdı: Ucuzmuş işte pis fakir ne anlarsın sen hıh ! bi şort bi terlik yaşıyoruz hayatı rıhtımda, kafi 2 tip beton dökmüşler birisi pahalı güneşte ısınmıyor, bi adım atıyorsun zemin 75C 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts