Murat Öngür 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Merhabalar dün trafik sigortasının günü geldiğinden yenisini yaptırdım , hasarsızlık indiriminde 7. kademe yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorum bu fiyat şuan ki piyasaya göre normal mi sizce ? 575 TL SAMPO Sigorta Yorum bağlantısı
Cihat Eyüboğlu 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 7. kademe, alabileceğiniz en yüksek indirimin olduğu kademedir. 575 tl çok iyi fiyat. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Güzel fiyat. Temmuzda kayınbabama 7.kademede 526tl ve 14 lira indirimle 512tl gibi bir rakama yaptık netten. Benzer fiyata şubatta kendi aracımı yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Murat Öngür yazdı: Merhabalar dün trafik sigortasının günü geldiğinden yenisini yaptırdım , hasarsızlık indiriminde 7. kademe yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorum bu fiyat şuan ki piyasaya göre normal mi sizce ? 575 TL SAMPO Sigorta Ben Ocak ayında 1400 liraya sigorta yaptırdım Sizin sigorta çok çok ucuz 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Murat Öngür yazdı: Merhabalar dün trafik sigortasının günü geldiğinden yenisini yaptırdım , hasarsızlık indiriminde 7. kademe yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorum bu fiyat şuan ki piyasaya göre normal mi sizce ? 575 TL SAMPO Sigorta bende 2 ay önce 574 TL yaptırdım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 o zaman iyi fiyatmış arkadaşa da kasko 1070 TL çıktı, benim kaskoya daha var Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 15 gün önce Ethica Sigorta 450 tl ödedim? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Fatih Evcin yazdı: Ben Ocak ayında 1400 liraya sigorta yaptırdım Sizin sigorta çok çok ucuz 1400 e yaptırdınız ama bu aynı araba ile kaçıncı sigortanız ? yada arabayı yeni mi aldınız ? ilk sigorta pahalı oluyor genellikle Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 çok ucuz yahu ne güzel. ben 800 900 ödüyorum nedense. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Murat Öngür yazdı: 1400 e yaptırdınız ama bu aynı araba ile kaçıncı sigortanız ? yada arabayı yeni mi aldınız ? ilk sigorta pahalı oluyor genellikle Aynı araç ile ilk sigortam. Sigorta yeniletemedim uzun yıllardır Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Bu sigorta işi tam bir muamma.Zannedersem farklar şunlardan kaynaklanıyor.İşin ehilleri yanlışımı düzeltsin.Bir araca bir firma 1000-tl çıkarıyor diğer firma 600-tl çıkarıyor.Burda faktörler zannedersem sigorta şirketinin verdiği teminatla alakalı.Mesela ev sigortası yaptırıyorsun.Teminatları yüksek tutarsan fiyatda yüksek çıkıyor. Soru şu? düşük teminatlarda cana ve mala gelen zararlarda alacaklı alacağını tam olarak tahsil edemediği zaman muhatap olarak direk kazaya karışanın şahsına dava açabiliyormu?Çünkü ben sigorta yaptırdım ve sigorta şirketi muhatap olmalı.Şirket teminatı düşük tutup poliçemi kestiyse teminatın yetmediği yerde günah keçisi aranıyormu? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Fatih Evcin yazdı: Aynı araç ile ilk sigortam. Sigorta yeniletemedim uzun yıllardır ondan sizinki yüksek çıkmış 2. sigortada %35 kadar düşecektir Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Murat Öngür yazdı: ondan sizinki yüksek çıkmış 2. sigortada %35 kadar düşecektir bakalım yenileme zamanına kadar kalırsa aracım Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Fatih Sarıkaya yazdı: Bu sigorta işi tam bir muamma.Zannedersem farklar şunlardan kaynaklanıyor.İşin ehilleri yanlışımı düzeltsin.Bir araca bir firma 1000-tl çıkarıyor diğer firma 600-tl çıkarıyor.Burda faktörler zannedersem sigorta şirketinin verdiği teminatla alakalı.Mesela ev sigortası yaptırıyorsun.Teminatları yüksek tutarsan fiyatda yüksek çıkıyor. Soru şu? düşük teminatlarda cana ve mala gelen zararlarda alacaklı alacağını tam olarak tahsil edemediği zaman muhatap olarak direk kazaya karışanın şahsına dava açabiliyormu?Çünkü ben sigorta yaptırdım ve sigorta şirketi muhatap olmalı.Şirket teminatı düşük tutup poliçemi kestiyse teminatın yetmediği yerde günah keçisi aranıyormu? Valla bu soruyu ancak sigortacılar bilir herhalde ama ben sigorta firmalarına güvenmiyorum sigorta firmalarının experlerine de güvenmiyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Benim bu sene geçen seneden olan fiyat çıkarsa göbek atarım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Ruhsat sahibinin yaşına, plakaya, hasarsızlık indirimine, kullandığı araca, kaç yıldır 7. basamakta olduğuna göre değişen bir fiyattır. Emsal olmaz.. 500'ün altı da mümkündür. Ancak soruya cevap verecek olursak, evet 575 iyi bir fiyattır. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Ruhsat sahibinin yaşına, plakaya, hasarsızlık indirimine, kullandığı araca, kaç yıldır 7. basamakta olduğuna göre değişen bir fiyattır. Emsal olmaz.. 500'ün altı da mümkündür. Ancak soruya cevap verecek olursak, evet 575 iyi bir fiyattır. kendi grubunda araçla alakası yok diyorlar abi. misal otomobil grubu. 2006 veya 2016 olması birşeyi değiştirir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: daha önce daha pahalıydı? Evet bir kaç rekabetçi şirket yüzünden fiyatlar geri gidiyor. Fiyatlarla birlikte hizmet kalitesi de geriliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Ümit Türk yazdı: kendi grubunda araçla alakası yok diyorlar abi. misal otomobil grubu. 2006 veya 2016 olması birşeyi değiştirir mi? Yasa olarak değiştirmez.. Yasaya göre, basamak, plaka ve araç cinsi. Ancak pratikte değişir.. 4. basamak, 34 plaka, sıfır otomobile 1000-1100 liraya kadar poliçe yapabilirken, ikinci el bir araçta bu rakam 1400-1500 lere çıkabiliyor. Yine aynı şekilde 45 yaşında birine 1100 liraya poliçe yapabilirken, 22 yaşında birine 1500'e bulduğumuz fiyata çok iyi diyoruz.. Pratikte her şey farklı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Bence çok güzel fiyat. Fatih Evcin yazdı: bakalım yenileme zamanına kadar kalırsa aracım İlana koymadan haber bekliyorum Fatih abi ? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet bir kaç rekabetçi şirket yüzünden fiyatlar geri gidiyor. Fiyatlarla birlikte hizmet kalitesi de geriliyor. Peki teminatlarda fark oluyormu? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet bir kaç rekabetçi şirket yüzünden fiyatlar geri gidiyor. Fiyatlarla birlikte hizmet kalitesi de geriliyor. valla mecbur olduğum birşey bence çok daha ucuz olmalı. kasko yaptıran ise bundan da muaf olmalı bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Fatih Sarıkaya yazdı: Peki teminatlarda fark oluyormu? Yok teminat standart Dogan Arsiray yazdı: valla mecbur olduğum birşey bence çok daha ucuz olmalı. kasko yaptıran ise bundan da muaf olmalı bence. Kaskolar trafik sigortasındaki şartları sağlarsa fiyatları trafik sigortası kadar artar.. Bu şartları sağlayan kaskolar muaf olabilir. Yorum bağlantısı
Uğur Barbaros Özdemir 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Ayın 13'unde bitiyor sigortam. Anadolu sigorta teklifi 565 TL. Yorum bağlantısı
Recommended Posts