Rifat Şeker 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 850 civarı kasko 525 trafik sigortası dün yapıldı. 2013 Astra araç için. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Rifat Şeker yazdı: 850 civarı kasko 525 trafik sigortası dün yapıldı. 2013 Astra araç için. İyi fiyat kasko ve trafik için Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 (düzenlendi) Sigorta veya Kaskoyu trafik cezaları etkiliyor mu ? 2 Ekim 2020 tarihinde Osman Nuri Köknar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Osman Nuri Köknar yazdı: Sigorta veya Kaskoyu trafik cezaları etkiliyor mu ? Hayır etkilemiyor. şu an öyle bir çalışma yok. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 465 TL AK SİGORTA 7. basamak bu sene geçtim aynı plakalı aracımın 2. Sigortası, 1668 TL AXA KASKO 2. Senem kasko olarak. 500.000 TL İhtiyari mali sorumluluk değeri girmişlerdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Arif Aykın yazdı: 465 TL AK SİGORTA 7. basamak bu sene geçtim aynı plakalı aracımın 2. Sigortası, 78 plakaya özgü bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 78 plakaya özgü bir durum. Olabilir abi bilemiyorum bende şaşırdım 6. Kademede geçen sene 700 civarı ödemiştim. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Furkan Bakırel yazdı: Sigorta 400 kasko 3800 yaptınız mı kasko Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Benim arabanın kasko değeri 33.000TL iken bana 3.300TL kasko fiyatı çıkarıyorlardı Bir kaç sene bindikten sonra Mehmet abi saolsun iyi bir fiyatla başlattı. Şimdi 3. poliçem ve 1136 liraya yaptık. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 yaptınız mı kaskoEvetO arabanin bir farı 8 10 bin cami da bi 6 7 bin vardır değil mi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 O arabanin bir farı 8 10 bin cami da bi 6 7 bin vardır değil mi Bir farı kasko parası ne gerek var riske bence gerek yok kafam rahat.Boraya kasko için 1000 lira teklif almıştım yaptırmadım o zaman yaptırsaydım şimdi daha düşük olurdu kasko fiyatı ayrıca babam gitti direğe kafa attı güzelim arabayı turşu etti 7 bine yakın para harcadım parçaların çoğu yan sanayi olmasına rağmen ama kasko olsaydı hiç uğraşmazdım atardım servisin başına yapılırdı güzelce. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Bir farı kasko parası ne gerek var riske bence gerek yok kafam rahat.Boraya kasko için 1000 lira teklif almıştım yaptırmadım o zaman yaptırsaydım şimdi daha düşük olurdu kasko fiyatı ayrıca babam gitti direğe kafa attı güzelim arabayı turşu etti 7 bine yakın para harcadım parçaların çoğu yan sanayi olmasına rağmen ama kasko olsaydı hiç uğraşmazdım atardım servisin başına yapılırdı güzelce.Belki de pert olurdu ona da uğraşmazdın. Yeni arabayı alırdın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Arif Aykın yazdı: Olabilir abi bilemiyorum bende şaşırdım 6. Kademede geçen sene 700 civarı ödemiştim. Ak sigorta 10-15 gün önce bazı küçük illerde trafik fiyatlarını aşağı çekti. Tabi geçici bir durumdur. Gelecek ay bakarız en yüksek yapar.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Ak sigorta 10-15 gün önce bazı küçük illerde trafik fiyatlarını aşağı çekti. Tabi geçici bir durumdur. Gelecek ay bakarız en yüksek yapar.. Indirim varsa şu an sigorta kaskoyu yenileyebilir miyiz yoksa illa tarihi mi gelecek [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Indirim varsa şu an sigorta kaskoyu yenileyebilir miyiz yoksa illa tarihi mi gelecek Son 30 gün kala yenileyebiliriz.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Osman Nuri Köknar yazdı: Sigorta veya Kaskoyu trafik cezaları etkiliyor mu ? Mehmet Ozyurek yazdı: Hayır etkilemiyor. şu an öyle bir çalışma yok. Çalışmalar hız kazandı yakında uygulanabilir de, uygulanmayabilir de.... 4.04.2019 tarih ve 30754 Sayılı Resmi Gazete’ de yer alan “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” in 1. maddesinde; MADDE 1 - 14/7/2007 tarihli ve 26582 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir. “(7) Risk değerlendirmesinde esas alınabilecek trafik kuralı ihlalleri sonucu sürücülere uygulanan ceza puanları ile sürücü belgelerine el konulma süresi ve nedenleri sigorta priminin tespitinde kullanılabilir.” hükmü amirdir. Bu kapsamda, Ağustos 2020 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nden sürücülere uygulanan ceza puanlarının alınmasına yönelik çalışmalar Merkezimizce tamamlanmış olup, EGM’den alınan ceza puanlarının Sigorta Şirketleri ile paylaşılmasına yönelik EGM-Sorgu webservisi altında “surucuCezaPuanıSorgu” fonksiyonu hazırlanmıştır. Bu fonksiyon ile sürücü kimlik bilgisi ile sorgulama yapılarak sürücüye ait son bir yıl içerisindeki aktif ve toplam ceza puanlarına erişilebilecektir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Çalışmalar hız kazandı yakında uygulanabilir de, uygulanmayabilir de.... 4.04.2019 tarih ve 30754 Sayılı Resmi Gazete’ de yer alan “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” in 1. maddesinde; MADDE 1 - 14/7/2007 tarihli ve 26582 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir. “(7) Risk değerlendirmesinde esas alınabilecek trafik kuralı ihlalleri sonucu sürücülere uygulanan ceza puanları ile sürücü belgelerine el konulma süresi ve nedenleri sigorta priminin tespitinde kullanılabilir.” hükmü amirdir. Bu kapsamda, Ağustos 2020 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nden sürücülere uygulanan ceza puanlarının alınmasına yönelik çalışmalar Merkezimizce tamamlanmış olup, EGM’den alınan ceza puanlarının Sigorta Şirketleri ile paylaşılmasına yönelik EGM-Sorgu webservisi altında “surucuCezaPuanıSorgu” fonksiyonu hazırlanmıştır. Bu fonksiyon ile sürücü kimlik bilgisi ile sorgulama yapılarak sürücüye ait son bir yıl içerisindeki aktif ve toplam ceza puanlarına erişilebilecektir.Sürücü, ruhsat sahibi değilse ne olacak. ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Sürücü, ruhsat sahibi değilse ne olacak. ? Kişi fiyatlanacaktır büyük ihtimal, işleten değil sürücü skorlanacaktır. Yönetmelik ve alt yapı müsait ama uygulamaya yakın zamanda geçer mi? Orası muamma. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Furkan Bakırel yazdı: Metin Akbal yazdı: O arabanin bir farı 8 10 bin cami da bi 6 7 bin vardır değil mi Bir farı kasko parası ne gerek var riske bence gerek yok kafam rahat.Boraya kasko için 1000 lira teklif almıştım yaptırmadım o zaman yaptırsaydım şimdi daha düşük olurdu kasko fiyatı ayrıca babam gitti direğe kafa attı güzelim arabayı turşu etti 7 bine yakın para harcadım parçaların çoğu yan sanayi olmasına rağmen ama kasko olsaydı hiç uğraşmazdım atardım servisin başına yapılırdı güzelce. Anlıyorum. Size kazasız günler mi desem , kazalı günler mi desem bilemedim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Anlıyorum. Size kazasız günler mi desem , kazalı günler mi desem bilemedim. Dur yahu ne kazası [emoji16] Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Dur yahu ne kazası Allah göstermesin ya nerden çıktı kaza. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Ekim 2020 Yazar Paylaş 5 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: çok ucuz yahu ne güzel. ben 800 900 ödüyorum nedense. kaçıncı sigrotanız aynı araba ile ? İlk sigortalar pahalı oluyor , ve yaş da önemli tabi 35 yaş altının pahalı çıktığı söyleniyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ekim 2020 Paylaş 5 Ekim 2020 Murat Öngür yazdı: kaçıncı sigrotanız aynı araba ile ? İlk sigortalar pahalı oluyor , ve yaş da önemli tabi 35 yaş altının pahalı çıktığı söyleniyor. aynı arabaya 3 kere sigorta kestirmedim daha paso değiştik 2 senede yaş 30 daha vaktimiz var demekki Yorum bağlantısı
Recommended Posts