Koray Demir 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: Benim babam emekli albay beylik tabancasını evde parçalara ayırıp her parçasını farklı yerde saklardı ki kimse ulaşıp başına iş almasın derdi Babanız sivilden mi geçme Harbiye mezunu mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Askerliğimi yedek subay olarak yaptım, 3 ay tuzla eğitimi 1 ay foça 12 ay şırnak sınır bölüğü, askerlik sıkıntılı iş, çok sabırlı ve itaatkar olmak lazım, bele silah için yapılacak iş değil. 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: Koray Demir yazdı: Babanız sivilden mi geçme Harbiye mezunu mu? Askeri lise girişli ozamanlar hava lisesi kapalıymış lise 1 2 3 olarak alım yapmış oradan da harbiyeye geçmiş Tevellüt 61-62’ falandır o zaman. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Gerçekten teknik işlerle uğraşmak istiyorsanız Hava Kuvvetleri. On lisans mezunsunuz, Hava teknik okulları (simdiki adi MSU Hava Meslek Yuksek okulu sanirim) ni araştırınız derim. Geçen Hava ihbar Kontrol Asb. Bir Üstçavuş ile tanıştım. Bilgisayar Öğretmenliğini bitirmiş. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Ekim 2020 Yazar Paylaş 9 Ekim 2020 Mustafa Yanar yazdı: Askerliğimi yedek subay olarak yaptım, 3 ay tuzla eğitimi 1 ay foça 12 ay şırnak sınır bölüğü, askerlik sıkıntılı iş, çok sabırlı ve itaatkar olmak lazım, bele silah için yapılacak iş değil. Abi bele silah değil ki mevzu, dediğim gibi zaten istemediğim kadar var bende. Benim görüşüm çok farklı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ekim 2020 Paylaş 9 Ekim 2020 Ebrar şunun birini kullansana. Clash Report (@clashreport) Tweetledi: Armed UAVs of Azerbaijan: Tens of Target... 🎯 💯%💯 Success.. 🏹 No Collateral Damage (September 27 - October 5) https://t.co/6RNO6B41OA https://twitter.com/clashreport/status/1314258656498716674?s=20 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ekim 2020 Paylaş 9 Ekim 2020 ne güzel günlerdi be şua 1 hafta 10 gün kendi devremle askerlik yapma şansım olsa yine giderim hasret gidermeye Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Ekim 2020 Paylaş 9 Ekim 2020 Rizeliler biraz meraklıdır silah işlerine dededen atadan gelir bu tutku özellikle Pazar, Ardeşen civarları, çok yadırgamamak lazım neredeyse her evde vardır 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Arada bazı mesajları gizledim arkadaşlar.. Bir mesajda olmaması gereken ifadeler var, ona bağlı verilmiş cevaplar var.. Müsait zamanda bakacağım açılabilecek olanları açacağım. Özelikle devlet ile ilgili yorumlarda biraz dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Ekim 2020 Yazar Paylaş 11 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Ebrar şunun birini kullansana. Clash Report (@clashreport) Tweetledi: Armed UAVs of Azerbaijan: Tens of Target... 🎯 💯%💯 Success.. 🏹 No Collateral Damage (September 27 - October 5) https://t.co/6RNO6B41OA https://twitter.com/clashreport/status/1314258656498716674?s=20 Allah devletimizi, bunları kullanmayı gerek duyacak bi duruma sokmasın diyorum. Eğer benim askerlik dönemime denk gelirse seve seve kullanırım Koray Demir yazdı: Rizeliler biraz meraklıdır silah işlerine dededen atadan gelir bu tutku özellikle Pazar, Ardeşen civarları, çok yadırgamamak lazım neredeyse her evde vardır 😊 Memlekette kürekle kovan toplamışlığımız vardır 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Askerlik herkesin yapabilecegi bi iş degil ,mesela bana hic uygun degil..Ama bu isi birileri yapmali ,Allah yapanlardan razi olsun.Vatana bir cok sekilde de hizmet edilebilir,bulundugu konumun hakkini verip,yaptigi isin en iyisiini nasil yaparim derdinde olmak da bi vatan borcudur bana göre.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Askerlik hiç dışarıdan göründüğü gibi değil. Gidip görüp karar vermen en sağlıklısı olur. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Ekim 2020 Yazar Paylaş 11 Ekim 2020 İsmail Avcı yazdı: Askerlik herkesin yapabilecegi bi iş degil ,mesela bana hic uygun degil.. Ama bu isi birileri yapmali ,Allah yapanlardan razi olsun. Vatana bir cok sekilde de hizmet edilebilir,bulundugu konumun hakkini verip,yaptigi isin en iyisiini nasil yaparim derdinde olmak da bi vatan borcudur bana göre.. Batuhan abiyle görüştüm, Allah razı olsun çok bilgilendirdi beni, kafamdaki yolu çizdim. Tabi orasıda öyle yaptığın işi ahlakıyla yapmak da vatan borcu. Ben uzaktan gördüğüm kadarı ile o atmosferi sevdim, bakalım içine girince sevgimde bi değişiklik olacakmı zamanla göreceğiz. Erhan Doruk yazdı: Askerlik hiç dışarıdan göründüğü gibi değil. Gidip görüp karar vermen en sağlıklısı olur. Abi zaten askere gitmeden olmayacak, askerliği yaparken o ortamı görünce daha rahat karar vereceğimi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts