Nejat Tağmat 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Arkadaşlar 98 otomatik mondeo aracımın benzin dolum hortumu delinmiş.Tamircim Dayson kullanarak deliği kapattı 24 saat benzin kullanma dedi.Bu hortumu çok aradım ama bulamadım Dayson beni uzun süre idare edermi.Önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Yakıt hortumu dizel araçlarda büyük risk doğurmasa da, özellikle benzinli araçlarda şakaya ihmale gelmez. İlk fırsatta değiştirmeniz gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Bir an önce değiştirmeniz lazım bence de. Bir arkadaşımın aracında aynı durum olmuştu. Hortumu bulamamıştık. İvedik osb de başkent hortum rekor var. 1344 sokakda. Her türlü hortum çeşidi var elinde. Eski hortumla beraber gittiğinizde uygun hortumu rekoruna bağlayarak teslim ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Nejat Tağmat 14 Ekim 2020 Yazar Paylaş 14 Ekim 2020 İlginiz için tşk en kısa zamanda değiştirecegim o zaman 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 depoya inen dolum borusu mu? havalandırma mı? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 benzin daysona temas ettiği gibi eritir geçer, o yaptığı tadilat bir işe yaramaz yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Hortum olduğundan emin misiniz. Benimki depoyu çok doldurunca birleşim yerinden kaçırırdı. Lpg de olduğu için. Hep 50 liralık alarak sızmasını önlüyordum. Yorum bağlantısı
Nejat Tağmat 14 Ekim 2020 Yazar Paylaş 14 Ekim 2020 Arkadaşlar ustanın dediğine göre benzin dolum hortumu.Oğuzkan arkadaşın dediği yerde yenisini yaptıracağım artık.Mehmet bey bende öyle yapıyordum ama bugün dolumu fazla yaptırayım dedim tam zamanında farkettim depoyu yarıya kadar boşalttırdım yarın yine bir deneyeceğim.Bazı arkadaşlar benzini çeyrek deponun altına düşürmenin sakıncalı oldugundan bahsetti(benzin pompasının soğuması için) Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 (düzenlendi) Nejat Tağmat yazdı: Arkadaşlar ustanın dediğine göre benzin dolum hortumu.Oğuzkan arkadaşın dediği yerde yenisini yaptıracağım artık.Mehmet bey bende öyle yapıyordum ama bugün dolumu fazla yaptırayım dedim tam zamanında farkettim depoyu yarıya kadar boşalttırdım yarın yine bir deneyeceğim.Bazı arkadaşlar benzini çeyrek deponun altına düşürmenin sakıncalı oldugundan bahsetti(benzin pompasının soğuması için) Nejat bey ben motor içinde bulunan hortumlar için konuştum. Dolum hortumu yoktur orada ama yine de bir görüşmek lazım. Kusura bakmayın dolum hortumu olduğunu atlamışım yazarken. Yanlış bilgilendirme yapmayım üzüldüm şimdi. 15 Ekim 2020 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 Orası hortum değil de borudur bence. Birleşim yerinden kaçırıyordur. Contası vardır muhtemelen ve contadan kaçırıyordur. Yorum bağlantısı
Nejat Tağmat 15 Ekim 2020 Yazar Paylaş 15 Ekim 2020 Hafta sonu ostim ve şaşmazı ziyaret etmek gerekecek artık.Önerileriniz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 Nejat Tağmat yazdı: Hafta sonu ostim ve şaşmazı ziyaret etmek gerekecek artık.Önerileriniz için teşekkürler Yıldız sanayide belki bulabilirsiniz Güven'de olabilir belki. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 Örnek gönderirseniz birebir yapıyorlar: https://www.acarhortum.com/ Yorum bağlantısı
Nejat Tağmat 15 Ekim 2020 Yazar Paylaş 15 Ekim 2020 Bakacağım ilk yer Güven olacak şansim varsa bulabileceğim.Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı tşk ederim sağolun. 1 Yorum bağlantısı
Onur Sayin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Arkadaşlar merhaba 2001 mk2 mondeo'nun benzin filtresine giren soketli hortum ucundan damlatma yapıyor bunu nasıl çözebilirim izmir'deyim. soket bulamadım hortumu beraber onu da bulamadım. Hortum kestirip iki taraftan kelepçe taktım yine olmadı damlatma devam ediyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce takıldığı taraftaki veya bunun içindeki oring yerinde mi? Yorum bağlantısı
Onur Sayin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: takıldığı taraftaki veya bunun içindeki oring yerinde mi? Abim ona hiç dikkat etmedim. Plastik halka di mi o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onur Sayin yazdı: Abim ona hiç dikkat etmedim. Plastik halka di mi o damdan düşeni.. ben onu düşürmüştüm yanlışlıkla o zaman dikkatimi çekmişti pompa yan sanayi idi birde içindeki tırnağın çevresini metal kıskaçlar sabitler konik geçme prensibi, şıundan diyorum bunun benzin kaçırması çok ufak bir ihtimal karşı taraftaki boru orjinal mi pompa? Yorum bağlantısı
Recommended Posts