Doğan Arşiray 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Bu tip çekimleri FPV gözlüğü ile kontrol edilen Cinewhoop denen küçük ve özel dronlar ile yapıyorlar. Ben de ilk fırsatta bir adet üretip ciddi ciddi ticari olarak çekim yapmayı düşünüyorum. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 ticari drone ehliyeti var mı? biz bu videodki yerlerde gezdik , emmi sağolsun, önce 3 erkek , siyah cam filmi arabada aşk vadisine giden yolu sorduk, sonra köpek saldırdı kuduz aşısı oldu bir arkadaşımız 4 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: normal drone iznin varmı önce? yoo yassagh 21 Ekim 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 benim ehliyetim var. dronumda kayıtlı yeni yapacağımıda kaydederiz. Çağlar Bayur yazdı: ticari drone ehliyeti var mı? biz bu videodki yerlerde gezdik , emmi sağolsun, önce 3 erkek , siyah cam filmi arabada aşk vadisine giden yolu sorduk, sonra köpek saldırdı kuduz aşısı oldu bir arkadaşımız o sivri ucu tuhaf, birazda tanıdık gelen yer şekillerinin olduğu yermi aşk vadisi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: cinewhoop bu bir drone türü mü kamera lensi falan mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Video kötüymüş. Başım döndü kapattım ben Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 (düzenlendi) Dogan Arsiray yazdı: birazda tanıdık gelen yer şekillerinin olduğu yermi aşk vadisi hatırlamıyorum, bilinç altına attım edit: bir kış günü idi 21 Ekim 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Görüntüler harika ama tekniğin dibini sıyırmış kim yaptıysa. Yine de insan özeniyor tabi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 (düzenlendi) cinewhoop türetilmiş bir kelime. küçük ama çok hızlı dönen pervanelerin sesi nedeniyle öyle. cvuuuuuuuuuuuuuu diye ötüyor resmen. şekil şöyle birşey http://www.multirotorguide.com/news/hglrc-veyron-cinewhoop/ 21 Ekim 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Böylesi hızlı hareketler beni hasta ediyor. 1 dakika dayanamıyorum. Perspektif noktasını yakalıyamıyorum. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: cinewhoop türetilmiş bir kelime. küçük ama çok hızlı dönen pervanelerin sesi nedeniyle öyle. cvuuuuuuuuuuuuuu diye ötüyor resmen. şekil şöyle birşey http://www.multirotorguide.com/news/hglrc-veyron-cinewhoop/ Örnekteki ürün 3D Yazıcı işine benziyor. Düşünce ufku geniş olunca üretilemeyecek makine yok gerçekten. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 (düzenlendi) emlak çekimi mesela: https://www.youtube.com/watch?v=om6s2jmDJ2c 21 Ekim 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 minnak şey bu çok güzel Ali Darbaz yazdı: Böylesi hızlı hareketler beni hasta ediyor. 1 dakika dayanamıyorum. Perspektif noktasını yakalıyamıyorum. pist günlerinde turlayalım pistte çok zevkli, Yorum bağlantısı
Aydın Sert 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Görüntüler çok sert değişiyor ve bunu çokça kullanmışlar. Gösterilmek istenen güzellikler uçup gitmiş. Başım döndü. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 (düzenlendi) Cinewhoop değil ! , bunlar bilidimiz racing drone. Cinewhoop'ta kasada pervaneler etrafında kalın halkalar yapıldı ve hava akışı ona göre değişti. Daha soft uçuşlar yapılmak için. Johnny bu Racing drone'lar ile uçan ve çekim yapanlar içinde dünyada sayılı kişilerdendir. Eleman bu, elindeki de Cine değil gayet normal Racing 22 Ekim 2020 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Bu da benim, oyuncak olan goshawk kızın. GErisi benim 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 bende aliexpress ten oyun kumandası şeklindeki çok protokollü bir kumanda sipariş ettim. radiolink marka. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Bendekiler hep hit marka. Fatshark gözlükten taranis kumandaya. Hatta benim racing'in kasa full karbon. 0-100 1 saniye falan 😛 Bir de whoop var evde orda burda oynaşmalık. Çok zevkli birşey. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 satılık iphone ipad vs var hobiye bütçe lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: Bu tip çekimleri FPV gözlüğü ile kontrol edilen Cinewhoop denen küçük ve özel dronlar ile yapıyorlar. Normal yaşadığın gezdiğin yerleri bu şekilde görmek çok güzel oluyor. İnsanda gerçek uçuyormuş hissi yaratıyor. Mükemmel çekim olmuş çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Dogan Arsiray yazdı: o sivri ucu tuhaf, birazda tanıdık gelen yer şekillerinin olduğu yermi aşk vadisi Evet orası aşk vadisi :-) diğer bir adı daha var ama ne olduğunu bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Benden tavsiye ilk önce normal whoop al ve bununla iyice antreman yap. Sonra cine sonra da normal racinge geç. Gözlükle ayakta durarken kullanmak acayip başdönmesi mide bulantısı ve düşme gibi problemler meydana getiriyor Oturarak kullanmak acemilikte en iyisi 😛 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 benim racing ile işim olmayacak. doğrudan 3" cinewhoop a giriş yaparım. önce elimdeki dronları bir kırayımda Yorum bağlantısı
Recommended Posts