Hakan Tarım 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Normal drone değil bu tarz drone kullandın mı hiç ? Ya ilk önce kumandayı pc ye bağlayıp drone simularla iyicem eğitim al, ya da nobula tarzı whoop al antreman yap. Stick kontrollerinin normal drone denilen zımbırtılarla alakası olmadığını anlayacaksın. Misal sol sickten sola çekip sonra ortaya getirdin, sola gitmeye devam eder, illa sol sitck ile tekrar gerektiği kadar sağ yapıp düzeltmelisin. Racing ve varyasyonları olan miniwhoop cinewhoop vsvswhooplarda onun için bazı takla hareketleri mecburen yapılır. Daha rahat düzleme oturtursun cihazı. Bu iyidir. https://store.steampowered.com/app/410340/Liftoff_FPV_Drone_Racing/ 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ne oldu bu iş emekli bir FPV'ci olarak var mı forumda bu işle uğraşanlar merak ettim. Bu konuyu kaçırmışım ben. Hakan uğraşıyormuş. (eksiden yaptığım bir intro attı önüme google foto ordan anılarım depreşti) 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Onur Demir yazdı: eksiden yaptığım bir intro attı önüme google foto Bu video 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce birsürü parça var elimde. hiç birşeyle uğraşasım yok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts