Fatih Evcin 27 Ekim 2020 Paylaş 27 Ekim 2020 Burak Kuşçu yazdı: Teşekkür ederim Evet iş yerimin önünde çekmiştim. beklerim... Bende Küçük sanayideyim 25. Blokta bende beklerim mutlaka. Daha karavanı test edecektik şimdi de Navarayı işimiz çok 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 28 Ekim 2020 Yazar Paylaş 28 Ekim 2020 Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun yeni aracınız. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 28 Ekim 2020 Paylaş 28 Ekim 2020 Allah kaza bela göstermesin oldum olası şu Navara yı severim 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 (düzenlendi) Birkaç ufak dokunuş gerçekteştirdim. Ön vinç üstüne açılır plaka adaptörü ve kare plaka uygulaması yaptım. Böylelikle plaka olması gereken bölgede. Amortisör takozu ve makas küpesi ile 5 cm yükseltme yapıldı. Forumda okuduğum olumsuz yorumlara istinaden ön panjuru plastidip ile mat siyah kapladım bakalım umarım atma yapmaz 😀 Yükseltme sonrası yandan görünüş. 11 Kasım 2020 tarihinde Burak Kuşçu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 son arabamı almadan önce navara alacam diye sattım öncekini . alacak olduğum ekspertizden onay alamadı sonra da düzgün bulamadım kısmet olmadı şnorkel bu kasaya çok yakışıyor Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Ali Gök yazdı: son arabamı almadan önce navara alacam diye sattım öncekini . alacak olduğum ekspertizden onay alamadı sonra da düzgün bulamadım kısmet olmadı şnorkel bu kasaya çok yakışıyor şnorkel aldığımda üzerinde vardı fakat şuan olsa kendim taktıramazdım herhalde çamurluğu kestirip aksesuar montajlamak büyük cesaret 😀 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Hayırlı olsun Burak, kazasız belasız güle güle kullan. 🧿 İç mekan fotoğraflarını da bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 12 Kasım 2020 Yazar Paylaş 12 Kasım 2020 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Burak, kazasız belasız güle güle kullan. 🧿 İç mekan fotoğraflarını da bekliyoruz. Teşekkür ederim Cenk hocam. En kısa sürede paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts