Aykut Gülecci 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Porsche Cayende 4.5 S araç hakkında bilgi almak istiyorum. Yakıt dışında Kronik sorunları nedir ? Çok beğendiğim bi araç ama sorunları ilgili pek bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . 2003,2004,2005 modeller ... Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Cayenne olacak. Bu tür otomobiller her zaman yüksek masraf çıkarabilir. Bakımları bile diğer markaların 3-4 katı olabilir. Alış bedeline aldanmamak lazım. Sıfırının fiyatına bakın, masraflarını ona göre hesaplayın. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 karabükte porse servisi varmı öncelikle orayla görüşmekte fayda var Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Vw servisleri bakar sanırım ama ne kadar anlarlar bilinmez. Yaşı itibariyle yedek parça temini vs sıkıntılı olabilir küçük şehirlerde. Ama güzel araçtır. Allah gönlünüze göre versin :) Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Bir arkadaşım, Mersin Tarsus'ta bu araca biniyor. Ustaların yaptığı hatalar yüzünden baya masraf etti. Genellikle sensörlerden dolayı arızalar yaşıyor, airmatic'te sorun yaşamıştı, lehim yaptılar bir yerlere düzeldi, arazi vites konum sensöründe sorun yaşıyor, araziye alırsa geri çıkaramıyordu, kutup başı söküp sıfırlıyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Aykut Gülecci 2 Kasım 2020 Yazar Paylaş 2 Kasım 2020 Sami Demirpaz yazdı: Bir arkadaşım, Mersin Tarsus'ta bu araca biniyor. Ustaların yaptığı hatalar yüzünden baya masraf etti. Genellikle sensörlerden dolayı arızalar yaşıyor, airmatic'te sorun yaşamıştı, lehim yaptılar bir yerlere düzeldi, arazi vites konum sensöründe sorun yaşıyor, araziye alırsa geri çıkaramıyordu, kutup başı söküp sıfırlıyorlardı. Bu sorunlar kronik sorunları mı yoksa araca göre sorun mu ? Yani düzenli bakımları yapılırsa bu tip sorunlar genede çıkarır mı ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Aykut Gülecci yazdı: Bu sorunlar kronik sorunları mı yoksa araca göre sorun mu ? Yani düzenli bakımları yapılırsa bu tip sorunlar genede çıkarır mı ? Sensörlerin bakımla alakası yok genelde, zamanı geldikçe eskiyorlar. Bir de uyumlu cihazla nokta atış arıza tespiti yapılamayınca özellikle Anadolu bölgesinde, sensörden çıkan bir hata için bir ton uğraştırır. Yani motoru dinleyerek sürerek vs birçok arızaları tespit etmek zor artık. 4.5 hacimli turbo bir makine sonuçta. 1 Yorum bağlantısı
Aykut Gülecci 2 Kasım 2020 Yazar Paylaş 2 Kasım 2020 Selim Bilgin yazdı: Cayenne olacak. Bu tür otomobiller her zaman yüksek masraf çıkarabilir. Bakımları bile diğer markaların 3-4 katı olabilir. Alış bedeline aldanmamak lazım. Sıfırının fiyatına bakın, masraflarını ona göre hesaplayın. Yüksek masraf dışında benim öğrenmek istediğim kronik arızalar illa ki masrafı olur ama durduk yerde oluşan arızalar can sıkar genelde ve yüksek maliyetli olur Yorum bağlantısı
Aykut Gülecci 2 Kasım 2020 Yazar Paylaş 2 Kasım 2020 Ali Gök yazdı: karabükte porse servisi varmı öncelikle orayla görüşmekte fayda var Maalesef Karabük’te yetkili servisi yok. Cem Işık yazdı: Vw servisleri bakar sanırım ama ne kadar anlarlar bilinmez. Yaşı itibariyle yedek parça temini vs sıkıntılı olabilir küçük şehirlerde. Ama güzel araçtır. Allah gönlünüze göre versin Genel olarak zaten bakımları Karabük dışında olur eğer alırsam sabit olarak Karabük’te kalmıyorum zaten Sağolun daha iyileri sizlerin olsun 🙂 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Ortalama 15-17 yaşlarında bir araçtan bahsediyoruz, rutin sorunlar bile baya büyük dert açabilir . Ben 2002 model jeep cherokee kullandım 5-6 sene kadar . 2017'de bir gece saat 2:00'da tem otoyolunda kalakaldım misal, şanzıman balataları bittiğinden. Jeep servise çektirdim aracı, 2 günde tamiri yapıldı.(3.500 TL ödedim balata değişimine 3 sene evvel) Görece eski bir araç olduğundan yıpranması muhtemel parçaların da tamiri düşünmeli. Ya tüm bakımları eksiksiz yapılmış bir araç bulunacak ki, bakımı servisi vs dert olmasın. Ancak bu dünyaya bir kez geliyoruz, isteklerimizi frenlemenin de mantığı yok. Kafanıza göre güzel bir araç bulursunuz dilerim. Ben de yeltendim hatta jeep'i satınca 3.2 motorlu chayenne'e ama lpg'li olduğundan istanbul'da kapalı otopark vs dert olacağından vazgeçmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 (düzenlendi) Arabanın baş harfi , herşeyi özetliyor. Paranın P si. Fakirin F si Fiat, Cıbırın C si Chevrolet gibi 2 Kasım 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Cem Işık yazdı: Ortalama 15-17 yaşlarında bir araçtan bahsediyoruz, rutin sorunlar bile baya büyük dert açabilir . Ben 2002 model jeep cherokee kullandım 5-6 sene kadar . 2017'de bir gece saat 2:00'da tem otoyolunda kalakaldım misal, şanzıman balataları bittiğinden. Jeep servise çektirdim aracı, 2 günde tamiri yapıldı.(3.500 TL ödedim balata değişimine 3 sene evvel) Görece eski bir araç olduğundan yıpranması muhtemel parçaların da tamiri düşünmeli. Ya tüm bakımları eksiksiz yapılmış bir araç bulunacak ki, bakımı servisi vs dert olmasın. Ancak bu dünyaya bir kez geliyoruz, isteklerimizi frenlemenin de mantığı yok. Kafanıza göre güzel bir araç bulursunuz dilerim. Ben de yeltendim hatta jeep'i satınca 3.2 motorlu chayenne'e ama lpg'li olduğundan istanbul'da kapalı otopark vs dert olacağından vazgeçmiştim. Jantinin J si jeep te var birkere... Eski porsche, para yoksa çekilir dert olmazdı bence. Para var ise zaten eskisini almazdınız. Fantaziden öte değil bence. Konu kilit. 2 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Aracı seviyorsanız fazla acele etmeyin kafayı takın ve temiz bir tane bulun derim. Araç hakkında yabancı forum sitelerinide gezin , kronik hataları varsa daha çok yardımcı olabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Mert Yeldan yazdı: O nedir? ''sıfırı tüketmiş'' manasına gelir... 1 Yorum bağlantısı
Aykut Gülecci 2 Kasım 2020 Yazar Paylaş 2 Kasım 2020 Dogan Arsiray yazdı: Jantinin J si jeep te var birkere... Eski porsche, para yoksa çekilir dert olmazdı bence. Para var ise zaten eskisini almazdınız. Fantaziden öte değil bence. Konu kilit. Fanteziden öte şuanki piyasaya göre bi Renault parasına Porsche yani hangisinin konforu bi duruşu var tartışılır eski olması şuanki piyadaki çoğu araçtan kaliteli olduğunu değiştirmiyor genede sağol düşüncen için Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 (düzenlendi) ben olsam hiç girmem. renault parasına çok da güzel rezil olunur oto sanayide. ilk sahibinden değilse premium pahalı kupon araç alınmaz. etraf müteahitten çıkma ceyenne ve x5 dolu. 2 Kasım 2020 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Eski kaliteli aracı yeni sıradan araca tercih ederim. Son piyasayla otomobile kazancımızdan daha çok pay ayırır hale geldik ne yazıkki. Yenisi milyonun üzerinde bir araca onda bir maliyetle binmek varken neden olmasın. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Touareg bakardım birebir aynı diye biliyorum. En azından VW altyapısı var Touareg de. Altyapı derken Touareg de bir arıza için forumlarda fikir sunulabilir ama Porsche için aynı şeyi söylemek zor Sonra tamir bakım servisine VW daha iyi anlaşılır ama Porsche zor Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Kasım 2020 Paylaş 2 Kasım 2020 Bu tarz araçlarda fiyatı aracın bakımı ve temziliği belirler. Fiyatları o yüzden çok dalgalıdır. Siz bir Cayenne edindiğinizde düzgün bakımlı hale getirin o aracın her zaman alıcısı çıkar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Touareg bakardım birebir aynı diye biliyorum. En azından VW altyapısı var Touareg de. Altyapı derken Touareg de bir arıza için forumlarda fikir sunulabilir ama Porsche için aynı şeyi söylemek zor Sonra tamir bakım servisine VW daha iyi anlaşılır ama Porsche zor fiyatları almış yürümüş tuareg lerin. oysaki çok zor satılan bir araç. ya tutarsa hesabı var sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Aykut Gülecci yazdı: Bu sorunlar kronik sorunları mı yoksa araca göre sorun mu ? Yani düzenli bakımları yapılırsa bu tip sorunlar genede çıkarır mı ? Sorunların çıkması kronik. Sorunlar değil Dogan Arsiray yazdı: ben olsam hiç girmem. renault parasına çok da güzel rezil olunur oto sanayide. ilk sahibinden değilse premium pahalı kupon araç alınmaz. etraf müteahitten çıkma ceyenne ve x5 dolu. Çok doğru. Öyle bir niyet varsa defender alıp en azından kendiniz kurcalayabilir 150 liraya su pompası değişebilirsiniz. Elektronik olmadığı için bozulmuyor. Fedai Özoğlu yazdı: Eski kaliteli aracı yeni sıradan araca tercih ederim. Son piyasayla otomobile kazancımızdan daha çok pay ayırır hale geldik ne yazıkki. Yenisi milyonun üzerinde bir araca onda bir maliyetle binmek varken neden olmasın. Onda bir maliyet tartışılabilir. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Aykut Gülecci yazdı: Fanteziden öte şuanki piyasaya göre bi Renault parasına Porsche yani hangisinin konforu bi duruşu var tartışılır eski olması şuanki piyadaki çoğu araçtan kaliteli olduğunu değiştirmiyor genede sağol düşüncen için İlk servise gittiğinizde reno ile arasındaki farkı hiç unutamayacak kadar öğrenirsiniz. 3 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Sıfır clio, egea falan alan enayi değildir bence, bu kadar çok enayi olmaz. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 en az araç+araç/3 bütçen varsa zevkli bir uğraşı gibi duruyor. diğer türlüsü yağ, ter, gözyaşı... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts