Murat Gedik 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 İyi akşamlar arkadaşlar. Akşam bulaşıkları filan yıkarken bir sinek kafamın kenarından yavaş yavaş geçti. Ve ben de bir anlık refleks ile yakalamak için elimi savurdum. Elim avizeye çarptı. Fotoda görünen bir tanesi kırıldı. Kirada oturuyorum. Avize fiyatına baktım. Eski model ama 1000 tl. Avize ev sahibinin. Acaba bunun kırılan camını bulmak mümkün müdür? Yarın Nevşehir'deki tüm avize satan yerleri gezecem inşallah bulurum. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Kasım 2020 Yazar Paylaş 3 Kasım 2020 Evet Sani bey o sinek işte. Teşekkür ederim. Ama ilk şoku atlattıktan sonra icabına baktım ?. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Murat Gedik yazdı: Evet Sani bey o sinek işte. Teşekkür ederim. Ama ilk şoku atlattıktan sonra icabına baktım ?. 3 bacağından sallandırıp diğerlerine örnek yapmak lazımdı 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Murat Gedik yazdı: İyi akşamlar arkadaşlar. Akşam bulaşıkları filan yıkarken bir sinek kafamın kenarından yavaş yavaş geçti. Ve ben de bir anlık refleks ile yakalamak için elimi savurdum. Elim avizeye çarptı. Fotoda görünen bir tanesi kırıldı. Kirada oturuyorum. Avize fiyatına baktım. Eski model ama 1000 tl. Avize ev sahibinin. Acaba bunun kırılan camını bulmak mümkün müdür? Yarın Nevşehir'deki tüm avize satan yerleri gezecem inşallah bulurum. Şimdiden teşekkürler. Çözüm olarak, camı kırık tarafın iptal edilmesini öneriyorum üçlü değil de ikili olsun.. 2 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Kasım 2020 Yazar Paylaş 3 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Çözüm olarak, camı kırık tarafın iptal edilmesini öneriyorum üçlü değil de ikili olsun.. Avize benim olsa gözünün yaşına bakmam ama ev sahibinin. ☺️ Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Kasım 2020 Yazar Paylaş 3 Kasım 2020 Olmadı şöyle birşey alıp camları bizimkine takacam. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Sökün illa üreticinin adı sanı vardır. Ulaşabilirseniz büyük ihtimalle yardımcı olurlar Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Kasım 2020 Yazar Paylaş 3 Kasım 2020 Tahir İlter yazdı: Sökün illa üreticinin adı sanı vardır. Ulaşabilirseniz büyük ihtimalle yardımcı olurlar Google lens kullanarak marka model buldum. avonni av 4063 marka model. Ama bu büyük ihtimalle yan sanayi ürün. Biraz da eski. Tekli olanı 150 tl'ye buldum. İhtimal olarak duruyor. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Suçlu da fotolarda. Geçmiş olsun. HAHAHAHA Abi ne güldüm ya :D: D Mehmet Ozyurek yazdı: Çözüm olarak, camı kırık tarafın iptal edilmesini öneriyorum üçlü değil de ikili olsun.. Sanatsal bir bakış açısı mehmet abi 3 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 (düzenlendi) ev sahibi mesajinizi begendi.. ? 889 tl olarak gorunuyor 3’lu 3 Kasım 2020 tarihinde Furkan Sumer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 benzer bir 3'lü avize ile değiştirin, bu sizin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Firmaya bir sorun belki yedek cam tedariği vardır. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 http://www.ustunavize.com.tr/contact-us.html Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bu tip durumlarda aynı camlardan bulmak çok zor. Eğer bulamazsanız avize tamir diye aratın. Yedep parçacıları bulursunuz. Bi tanesi de ikitelli dolapdere sanayi içindeydi ben de can almıştım hatta. 3 benzer cam alıp takabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 (düzenlendi) Mobilya sektöründe çalıştığım zamanlarda yetkili servis olarak biz bile yedek parçasına ulaşamıyorduk çünkü bunlar ithal ve tek kullanımlık. yani yedek parçası üretilmiyor genelde. Peki nasıl bulursunuz? Satış yapan bayi servis vs gibi yerlerde mutlaka biri kırılan diğerlerini sağlam diye kenarda tutarlar. Biz öyle yapıyorduk. yedek parça tedarik edemediğimiz için çok iade almışlığımız vardır. Firmaların garanti belgesine bakarsanız yedek parçası ile ilgili mutlaka bir ibaresi vardır. biz 10 yıl yedek parça bulunabilirliği konusunda garanti veriyorduk yoksa iade alıyorduk (fatura bedeli geri ödenerek) mecburen. avize dünyası firmalarına bakınız belki vardır. tavsiyem şu ki ev sahibi sorarsa düştü kırıldı dersiniz kafaya takmayın. depozit verdiyseniz düşer olur biter. yada yerine farklı bir avize alıp takarsınız. geçmiş olsun. 4 Kasım 2020 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Arkadaşlar verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim. Tüm fikirleri sırasıyla deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Suçlu da fotolarda. Geçmiş olsun.Bildiğin manyak zaten onlar 2 4 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 http://avizecamlari.com/avize-camlari-menu/ Adrese bakın, aynısı olmasa bile yakın birşeyler olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Evren Barış Özbek yazdı: http://avizecamlari.com/avize-camlari-menu/ Adrese bakın, aynısı olmasa bile yakın birşeyler olabilir. Çok teşekkür ediyorum bakıyorum hemen. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 5 Kasım 2020 Yazar Paylaş 5 Kasım 2020 Evren Barış Özbek yazdı: http://avizecamlari.com/avize-camlari-menu/ Adrese bakın, aynısı olmasa bile yakın birşeyler olabilir. Camların tanesi 25-30 TL'den başlıyormuş. Bu model yok ama uyumlu camlar var dedi. Eğer Uyumlu güzel bir cam bulursam 3 tane alacağım. Hiç avizeci filan gezmeyeceğim. Zaten büyük ihtimalle onlarda da yoktu. Çünkü eski bir model. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Bildiğin manyak zaten onlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts