Emrah Korkmazz 12 Kasım 2020 Yazar Paylaş 12 Kasım 2020 Emrah Altun yazdı: Falken ziex ze310 ecorun aldım. Henüz kargo gelmedi ama yorumlar ve testler güzel şeyler söylüyor. Fiyat bandı aynı Baktığım lastiklerden biri de ze310du ztn. Dogru mu bilmem ama ıslak fren performansi A seviyesinde belirtilmis.Yorumlar da oldukça iyi olunca ben de kasım indirimlerinden faydalanıp 4 tane sipariş verdim bakalım takınca görücez performansını. Ali Ozan Yurtsever yazdı: Ben de falken ile laufen arasında kaldım geçen hafta falken taktırdım. netten fiyatları 2 aydır takip ediyorum, nette ki en uygun fiyat ile gidip lastikçide taktırmak aynı paraya geliyor. ben falkeni en uygun 506 tl ye bu indirimlerde gördüm ki sök tak balans yok. Ben de ana bayi de 525 e taktırdım herşey dahil. Falkeni öneririm aynı fiyat bandında. Önceki aracım Jazzda da kullanmıştım. iyi lastik. Fabrikası Çankırıda imiş. Ben de 4 tane ze310 siparişi verdim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Kasım 2020 Yazar Paylaş 12 Kasım 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeo mk5 aracımdaki yazlık lastikler continental contisport 5 ikisi 2019, ikisi 2016 diş derinlikleri iyi. gördüğüm kadarıyla conti nokiandan daha fazla yıpranan konforlu bir lastik. aynı ölçüde nokian yok 18" jant bulırsam nokian powerprof bulamazsam iki adet continental contisport 5 alıp devam edeceğim. 2014 den beri hep nokian almışım ama fiyatları bayağı artırdılar alternatif düşünülebilir ama yıllık maliyete vurduğumuz zaman çok bir fark çıkmıyor. Lastik güvenliğimizin temeli çokta fiyata takılmamak lazım. Abi pahalı olmasını bir kenara koyup nokiandan devam etmek isterdim aslında ama çatlak ve parcalanmalar başladı lastikte diş derinliği çok iyi olmasına rağmen hatta direksiyona balans falan yaptırmaya başlayınca ön arka yaptım düzeldi ama yavastan onlar da aynı hale gelmeye başladı. Bu yüzden çok yumuşak bir lastik olsun istemedim.Falken'in bayağı yorumunu ve test videosunu izledim mantıklı geldi bana.Tanesi 560 liraya geldi bana henüz elime ulaşmadı ama lastikler.Tesadüf şu ki abi senin arabayı aldığımda verdiğin lastik garanti belgesinde yazan satıcıdan aldım lastikleri Aktaş Oto Lastik Antalya'da.Başka saticilarda da vardi lastik ama yorumlara bakınca onlardan almaya karar verdim ama son 2 tane kalmıştı şansıma neyse onları alayım dedim aldım. Bugün de aradım durumu anlattım dediler zam geldiği için fiyat güncellemesi yapılacak o yüzden satışa kapattık stokta var lastik aslinda dediler ama madem siz bizi tercih ettiniz sizi mağdur etmeyelim havale yapın size aynı fiyattan gönderelim 2 tane daha dediler. Çok memnun oldum,havale kismi kafami kurcalasa da ilk aldigim lastiklerin faturasindan ibani teyit edince havaleyi yaptım,kargoya verilecektir bugün lastikler. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Emrah Korkmazz yazdı: Çok memnun oldum,havale kismi kafami kurcalasa da ilk aldigim lastiklerin faturasindan ibani teyit edince havaleyi yaptım,kargoya verilecektir bugün lastikler. Hayırlı olsun, Firma büyük köklü bir kuruluş Babadan oğula devam ediyorlar. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Kasım 2020 Yazar Paylaş 12 Kasım 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun, Firma büyük köklü bir kuruluş Babadan oğula devam ediyorlar. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Sağol abi.Ben de sanmıyorum sorun çıkacağını. Çok ilgilerdi sahibinden çalışanına kadar hatta sahibi kendi telefonunu ayrıca verdi bir sorun olursa diye. Metin Akbal yazdı: Valla testlere yorumlara ona buna baktım aklım yine Nokian da Şu anda da Nokian kullanıyorum. Nokian yıllardır kullanıyoruz ailecek.Özellikle kış lastiğinde üzerine tanımam ama dis derinligi cok iyi olmasina ragmen yazlıkları biraz çabuk deforme oldu nedense.Daha önce 4 mevsimini aldirmistim arkadaşıma o da kopmalar yaşadı lastikte kısa sürede. Galiba soğuk ülkelere göre dizayn edilmiş yazliklar bile. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Nokian yıllardır kullanıyoruz ailecek.Özellikle kış lastiğinde üzerine tanımam ama dis derinligi cok iyi olmasina ragmen yazlıkları biraz çabuk deforme oldu nedense.Daha önce 4 mevsimini aldirmistim arkadaşıma o da kopmalar yaşadı lastikte kısa sürede. Galiba soğuk ülkelere göre dizayn edilmiş yazliklar bile.Bende tam 3 sene oldu alalı. Ön lastikler iç kısımdan biraz yemiş rot ayarım bozuk olabilir. Üstelik köy yollarında da çok kullandım. Virajlara güzel girerim Durumları şu şekilde: Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 Kasım 2020 Yazar Paylaş 12 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Bende tam 3 sene oldu alalı. Ön lastikler iç kısımdan biraz yemiş rot ayarım bozuk olabilir. Üstelik köy yollarında da çok kullandım. Virajlara güzel girerim Durumları şu şekilde: Benim lastikler de 3 senelik.Metin abi takmıştı aldığımda üzerindeydi. Bence aynı dertten muzdaribiz. Ben de çok rot ayarına bahane buldum ama ayar yaptırmama rağmen sonuç sizinki gibi benim arabanin lastikler de aynı durumda. Bence tamamen lastiğin yapısıyla alakalı. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 12 Kasım 2020 Paylaş 12 Kasım 2020 Falkenleri taktırdım. Aracın üzerindeki 4 yıllık lastiklerden haliyle daha sessiz. Yorumlarda belirtildiği gibi davlumbazlara bir tık fazla taş toprak fırlatıyor ama benim için pek sorun değil. Lastik tasarımı gereği az dışa bombeli. Bu sayede jant hafif içeri gömülü kalıyor bu da jantın kaldırıma vs. sürtünme gibi durumlardan koruyor. Bu açıdan ekstra beğenimi kazandı. Kaldırıma sıfır park etme meraklısı bir insan olduğum için 1 2 kere jantı sürtmüşlüğüm var Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Emrah Altun yazdı: Falkenleri taktırdım. Aracın üzerindeki 4 yıllık lastiklerden haliyle daha sessiz. Yorumlarda belirtildiği gibi davlumbazlara bir tık fazla taş toprak fırlatıyor ama benim için pek sorun değil. Lastik tasarımı gereği az dışa bombeli. Bu sayede jant hafif içeri gömülü kalıyor bu da jantın kaldırıma vs. sürtünme gibi durumlardan koruyor. Bu açıdan ekstra beğenimi kazandı. Kaldırıma sıfır park etme meraklısı bir insan olduğum için 1 2 kere jantı sürtmüşlüğüm var Evet dışa bombe benim de dikkatimi çekti. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Kasım 2020 Yazar Paylaş 14 Kasım 2020 Sipariş verdiğim Falken ze310 yazlık lastiklerim geldi.İlk izlenim nokianlara göre daha sert ama orta sertlikte bir lastik.Tercih etme sebebim de biraz bu oldu zaten.Ayrıca jantla lastiğin birleşme noktası denildiği gibi bombeli biraz. Simdilik stoktalar kış sonu takmayı düşünüyorum.Şehir dışına çıkmadığım için nokianlar şimdilik işimi görür diye düşünüyorum.Lastiklerin dördünü üst üste istif yaptım.Acaba doğru muhafaza şekli bu mudur? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 jantsız lastik dik stoklanır, jantlı lastik yatay Yorum bağlantısı
Emrah Altun 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Emrah Korkmazz yazdı: Sipariş verdiğim Falken ze310 yazlık lastiklerim geldi.İlk izlenim nokianlara göre daha sert ama orta sertlikte bir lastik.Tercih etme sebebim de biraz bu oldu zaten.Ayrıca jantla lastiğin birleşme noktası denildiği gibi bombeli biraz. Simdilik stoktalar kış sonu takmayı düşünüyorum.Şehir dışına çıkmadığım için nokianlar şimdilik işimi görür diye düşünüyorum.Lastiklerin dördünü üst üste istif yaptım.Acaba doğru muhafaza şekli bu mudur? Ben benim Falkenleri taktım 100km felan kullandım. Fren mesafesi harika. Islak zemin performansı da güzel. Ses konusunda da epey iyi ama yolda ne varsa davlumbaza atıyor gerçekten. Şu ince kalın kum gibi olan küçük çakılları bile atıyor. Acaba eski lastikde mi böyleydi yoksa benim mi farkındalığım arttı bilmiyorum ama bi zaman sonra takıntı yaptı rahatsız etmeye başladı. Zamanla alışırım inşallah. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Virajlara güzel girerim Beni ne övüyosun kardeşim 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Beni ne övüyosun kardeşim [emoji23]Daha bi numaranı göremedik ben yol videoları attım [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Daha bi numaranı göremedik ben yol videoları attım bizi biz anlatmayız. Asfaltlara sor 😂 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Kasım 2020 Yazar Paylaş 14 Kasım 2020 Emrah Altun yazdı: Ben benim Falkenleri taktım 100km felan kullandım. Fren mesafesi harika. Islak zemin performansı da güzel. Ses konusunda da epey iyi ama yolda ne varsa davlumbaza atıyor gerçekten. Şu ince kalın kum gibi olan küçük çakılları bile atıyor. Acaba eski lastikde mi böyleydi yoksa benim mi farkındalığım arttı bilmiyorum ama bi zaman sonra takıntı yaptı rahatsız etmeye başladı. Zamanla alışırım inşallah. Falkenlerde durum çok mu abartı takmadan bişey diyemem ama normalde her yeni lastik kullanılmış lastikten daha fazla taş atar. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Emrah Korkmazz yazdı: Falkenlerde durum çok mu abartı takmadan bişey diyemem ama normalde her yeni lastik kullanılmış lastikten daha fazla taş atar. İnşallah zamanla azalır. Başka sıfır lastiğim olmadı hiç o yüzden yorum yapamıyorum bu konuda. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Kasım 2020 Yazar Paylaş 14 Kasım 2020 Emrah Altun yazdı: İnşallah zamanla azalır. Başka sıfır lastiğim olmadı hiç o yüzden yorum yapamıyorum bu konuda. Normale döner diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bu markanın 4 mevsim lastiğini kullanan var mı? Yada şöyle sorayım 4 Mevsim lastik olayı nedir? Ne değildir? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Fatih Evcin yazdı: Bu markanın 4 mevsim lastiğini kullanan var mı? Yada şöyle sorayım 4 Mevsim lastik olayı nedir? Ne değildir? hiçbirşeyi tam yapamayan pahalı lastiklerdir bunlar. ılıman iklimlerde çok iyi iş yapar ancak soğuk ve yağışlı iklimde olmaz. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: hiçbirşeyi tam yapamayan pahalı lastiklerdir bunlar. ılıman iklimlerde çok iyi iş yapar ancak soğuk ve yağışlı iklimde olmaz. Bende o tarz düşünüyorum ama kullananlar bayağı memnun. Kışın değil de özellikler Bursa'da aşırı sıcaklarda nasıl bir tepki verecek onu düşünüyorum. @Ali Darbaz 4 mevsim falken lastikleri ile videolarını gördükten sonra belirdi bu fikir kafamda Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 sıcak ta birşey olmuyor. normal lasitk işte. bu lastiklerin ucuz ve orta ayar olanlarının temel farklı, desenin belli yerlerinde gerçekten de tutunmayı arttıracak kadar çık kılcal kesik olmasından ileri geliyor. pahalı olanlarının desenleri bariz şekilde varklı. mesela goodyear vector. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bende o tarz düşünüyorum ama kullananlar bayağı memnun. Kışın değil de özellikler Bursa'da aşırı sıcaklarda nasıl bir tepki verecek onu düşünüyorum. [mention=19804]Ali Darbaz[/mention] 4 mevsim falken lastikleri ile videolarını gördükten sonra belirdi bu fikir kafamda [emoji4]O 80 ile gidiyor ama [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: O 80 ile gidiyor ama 80 iyidir az yakar . Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: O 80 ile gidiyor ama Son zamlardan sonra ben de öyle gidiyorum Ali Darbaz yazdı: 80 iyidir az yakar . normal lastik ile 4 mevsim arasında yakıt farkı oldu mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Fatih Evcin yazdı: Son zamlardan sonra ben de öyle gidiyorum normal lastik ile 4 mevsim arasında yakıt farkı oldu mu? Sadece sertlik. Bir miktar sert, pt515den gectiğim için daha kaliteli lastikler ile fark açılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts