İçeriğe Yönlendir

Connect’mi,Doblo’mu,Kangoo’mu ?

Burak Alçal

Recommended Posts

Burak Alçal

Öncelikle Selamun Aleyküm abilerim,kardeşlerim sizlere bir sorum olucak.Biz köyde çiftçilik ile uğraşıyoruz şu an Reno Toros’umuz var ama arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz geniş bir aileyiz yazın 3 ay köyde geçiriyoruz haliyle yeri geldiğinde tarlaya arabamız ile gidiyoruz,uzun zamandır araştırma yapıyorum bu 3 araba arasında kaldım connect ve kango arasında gidip geliyorum dobloyu bu 2 araca nazaran pek beğenmiyorum sağlam bir araba hissi yaratmıyor bu 3 araba içinde 3. Tercihim desem yeri ama dobloyu öneren tanıdığım da çok,maksimum 75.000₺ bütçemiz var öncelikle sağlam,yakıdı fazla olmayan hangi aracı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Connect'derim.
Geçmişinde bakımları düzgün olan ve kullandığınız süre boyunca bakımlarını aksatmadığınız süre sizi üzmez.
Yakıtı diğerlerinden bir tık fazladır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

2 yıl connect kullandım 75lik. Sağlam araba yakıtı biraz fazla ve hantal kalıyor biraz.

4 yıldır da doblo kullanıyorum 1.6 dizeli. 2 yıl 120lik 2 yıl 105lik. Yakıtı connectten az, daha atik.

Dobloyu daha çok sevdim. Kullanımı kolay insani yormuyor şehir içinde. 

Tabiki connect daha sağlamdır. Connect olacaksa 90lığı tavsiye ederim. Geçmişi düzgünse üzmeyecektir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Doblo öneririm. 6 sene sorunsuz kullandık. Yakıtı connectten az kangodan biraz fazladır. parça maliyeti düşük ve ustası çoktur. altı yüksek kolay kolay sürtme yapmaz. 

Burada şahsi fikrim ise iç mekan ve kullanım hissiyatı diğer modellere göre biraz daha otomobile yakın doblo kullanırken ticari kullandığım hissiyatı daha az oldu.Yeni jenerasyon modellerde rakipleri bu farkı kapattı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

3 ünü de kullandım, Connect daha sağlam ve güvenli ama yakıtı bir miktar fazla. Doblo her konuda ortalama kalır. Kango en az yakanıdır ama virajlarda çok güven vermiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Alacağınız olsun. Herkes "75 lik Connect" demiş, ama "forumda şu Ahmet arkadaşımız satıyor" dememiş :) Gücendim valla.

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Van da dağ köyünde çalıştım 3 sene. O connect ler olmasa varya hayatta gidip gelinmez. Araba taş mübarek. o kadar çukura düşüyor sarsıntı geçiriyor berbat yollarda gidiyor ama asfalta çıkınca sadece motor sesi.. Ben köyde kullanılacaksa kesinlikle connect derim..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İlk arabam 110 luk connecti

Daha sonra 1.9 105lik doblo kullandım. 

Bu yüzden tercihim kangoo olurdu. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
(düzenlendi)

Connect 90 ps 9 yıldır kullanıyorum. Sıkıntılı bir arıza  cıkartmadı. Yağı suyu zamanında değişsin sıkıntı yok yola devam.340000 km olan aracımda enjektör dahi sökülmedi tıkır tıkır çalışıyor. Connectler köy yolunda çok sağlam bir araba kolay kolay dağılmaz sert araç. Konforu yol tutuşu güzel. Yakıt olarak şehir içinde 7 litre yakar. Az yakan araç masraf açtımı zaten yakıt parası masrafa gidiyor.

tarihinde Murat Kırçal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Kullanım amacına bakardım ben olsam eski Doblolardan uzak duruyorum ben dayanıklı degiller yeni Dobloyu kullanıyorum eskiye oranla iyi.Kangoo da kullandım yol konforu falan fena değil motor az yakar kaçar ama arkadaşların dediği gibi yol tutmuyor.Sehir içi kullanımda Connect Kangoo  arasinda bayağı bir ikilemde kalırdım siz Tarlada kullanacağım diyorsunuz sert dayanıklı Connect en uygun seçim olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...