Doğan Arşiray 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Ioniq 6 nin ortalama kosullarda daha kucuk batarya ile yakin menzil gidebilmesi hele ioniq 5 gibi bir kontrol kumesi varsa, tamamen aerodinamik kabugundandir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 07:51 Paylaş Perşembe 07:51 Amerika sigorta analisti auto justice attorney’e göre 10 milyar mil başına ölüm sayısı 1- tesla 33,7 2- ram 26,9 3- hyundai 25,8 4- chevrolet 23,1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 09:57 Paylaş Perşembe 09:57 Tesla şu otonom sürüş fantazisinden vazgeçmeli. Insanoğlu ve altyapı buna hiçbir yerde uygun değil. Ve birde araba üretmeye başlamalı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:35 Paylaş Perşembe 13:35 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerika sigorta analisti auto justice attorney’e göre 10 milyar mil başına ölüm sayısı 1- tesla 33,7 2- ram 26,9 3- hyundai 25,8 4- chevrolet 23,1 ram çiftlikte saman taşır genelde, denk bir karşılaştırma olmaz bu , hunday zaten pizza dağıtan kaçak göçmenlerde olur, kazayı bırak korna bile çalmazlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 14:44 Paylaş Perşembe 14:44 Çağlar Bayur yazdı: ram çiftlikte saman taşır genelde, denk bir karşılaştırma olmaz bu , hunday zaten pizza dağıtan kaçak göçmenlerde olur, kazayı bırak korna bile çalmazlar alaska’da 800 tane elektrikli otomobil yüklü gemi yandı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:05 Paylaş Perşembe 15:05 Tansu Kalafatoğlu yazdı: alaska’da 800 tane elektrikli otomobil yüklü gemi yandı 1800 kişilik geminin motoru stop etti bir daha çalışmadı, helikopterle rile tahliye ettiler, sebebi hatalı yağ seviye senözr yazılım mantığı tasarımı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 18:11 Paylaş Perşembe 18:11 Vurdurur yine çalıştırırdım onu 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 19:35 Paylaş Perşembe 19:35 İlkay Başaran yazdı: Vurdurur yine çalıştırırdım onu Len olm aile var ayiptir. Sgshdjdjdj 1 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 19:42 Paylaş Perşembe 19:42 İlkay Başaran yazdı: Vurdurur yine çalıştırırdım onu benim birader gemi mak müh. Ona sordum. Biz de vurduruyoruz dedi. Sektörde gelenek galiba 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Perşembe 20:03 Paylaş Perşembe 20:03 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: -2 işte orada ikinci el toplama zamanı 2. eli olmazki, direk geri dönüşüme yine yazayım, gelecekte araba alınmayacak, tam otonomdan kaçış yok, yeterli veriyi toplasınlar alayı otonomoa geçecek, göreceksiniz, araba lazımmı oldu, taksi gibi çağır ve git, kredi hesabından düşülür devam, kişesel araba alma devri bitecek, kesin ve net. Perşembe 20:07 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 20:21 Paylaş Perşembe 20:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim birader gemi mak müh. Ona sordum. Biz de vurduruyoruz dedi. Sektörde gelenek galiba Tıpta ve denizde ayıp olmaz 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:04 Paylaş Dün saat 08:04 Ali Cihangiroğlu yazdı: 2. eli olmazki, direk geri dönüşüme yine yazayım, gelecekte araba alınmayacak, tam otonomdan kaçış yok, yeterli veriyi toplasınlar alayı otonomoa geçecek, göreceksiniz, araba lazımmı oldu, taksi gibi çağır ve git, kredi hesabından düşülür devam, kişesel araba alma devri bitecek, kesin ve net. Bizde araba sevdasi bitmez. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 08:18 Paylaş Dün saat 08:18 Ali Cihangiroğlu yazdı: 2. eli olmazki, direk geri dönüşüme yine yazayım, gelecekte araba alınmayacak, tam otonomdan kaçış yok, yeterli veriyi toplasınlar alayı otonomoa geçecek, göreceksiniz, araba lazımmı oldu, taksi gibi çağır ve git, kredi hesabından düşülür devam, kişesel araba alma devri bitecek, kesin ve net. Çok daha uygun olurdu bu sistem orası garanti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 12:40 Paylaş Dün saat 12:40 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: Bizde araba sevdasi bitmez. sadece içten yanmalalılar ama, bak 50 yaşında motor istiyorum mesela, elektriklinin ne koleksiyonu olur nede özlenir, bunlar nasıl diyim, hergün binip işe gittiğin otobüs-metro-taksi vs. gibi hayatın içinde olan rutin şeyler gibi, cep telefonu gibi hatta, varmı var bitti... Dün saat 12:41 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 12:52 Paylaş Dün saat 12:52 Orasi burasi akacak kokacak tamir ettikce aslinda kendini onaracaksin. O nedenle paylasimli arac bize olmaz. Otobus gibi görene olur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Orasi burasi akacak kokacak tamir ettikce aslinda kendini onaracaksin. O nedenle paylasimli arac bize olmaz. Otobus gibi görene olur. tam otonom taksiler olacak, binip gideceksin, paylaşımlı araç falan yok, araba sahibi zaten olmayacaksın, devre mülkmü bu arkadaş, paylaşımlı araçmı olur pilli tam otonom ruhsuz araçlar olacak o kadar, fazlasına zaten gerek yok, haa zenginlerde olur, süslü otonom araçlar o kadar, onlarda hack yer kim vurduya gider, yani o işte zor hem suçta azalır, bu araçlar binen tanır, suçlular hayatta binmez, bizide komple izlerler, olacağı zaten bu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hemen w123 300d alip samanliga koymali 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Hemen w123 300d alip samanliga koymali kullan, yatan araç ölür gider.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: land rover. motor da merso swap olacak miss Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Landrover yerine kabinlitraktor de olabilir. Sifir ergonomi. Alman iyidir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Landrover yerine kabinlitraktor de olabilir. Sifir ergonomi. Alman iyidir Traktörde aksın üzerinde oturuyorsun, land roverda 4 tekerde yay var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sadece içten yanmalalılar ama, bak 50 yaşında motor istiyorum mesela, elektriklinin ne koleksiyonu olur nede özlenir, bunlar nasıl diyim, hergün binip işe gittiğin otobüs-metro-taksi vs. gibi hayatın içinde olan rutin şeyler gibi, cep telefonu gibi hatta, varmı var bitti... Sanki günlük hayatımızda 67 shelby ye biniyormuş gibi kıytırık arabaları saklamanın hayalini mi kuruyoruz? Geçin bunları ya hu. Arabalar vardır, araçlar vardır. Son 50 senedir erişilebilir araba üretilmiyor zaten. Konu başlığında yazıldıği gibi günlük kullanım için elektrikli araçlar gayet mantıklı. Kimse bunlardan muscle yaratmak derdinde değil zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: sen olayı anlamamışsınki arkadaş, ben içten yanmalı dedim, hem bak aklına hemen ne geliyor, 67 Shelby, işte olay bu, 100 sene sonrada bunun gibilerine ah keşke deriz ama pillide bu olmaz... 14 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sen olayı anlamamışsınki arkadaş, ben içten yanmalı dedim, hem bak aklına hemen ne geliyor, 67 Shelby, işte olay bu, 100 sene sonrada bunun gibilerine ah keşke deriz ama pillide bu olmaz... Bence sen mevzuyu anlamamişsin. Herhangi bir icten yanmaliyi elde tutmana gerek yok. Bunlara ister icten yanmali olsun, isterse elektrikli, günlük binip geçecen işte. 1967 model bi opel record'u fanları ya da o modelle ilgili duygusal bagi olan insanlar dışinda para verip alacak kimse bulamazsin. Ama shelby yi parasi olan alir garajina koyar. Tablo almak gibi bir sey o, yatirim degeri var ve her zaman talep gorecek. Calismasina bile gerek yok. Demek ki neymis, bizi bir yerden otekine tasimak icin yapilmis araclara sanat eseri muamelesi yapmayacakmisiz. Ister icten yanmali olsun isterse elektrikli. Madem 100 sene sonrayi konusuyoruz, birde şu ihtimal var, bundan 100 sene sonra, "dedemlerde cok gerizekaliymis, bakkala gitmek icin petrolle calisan 2 litre motorlu araba yapip atmosferin icine etmisler, onlarin bu salakliklari yuzunden bugun sokaga cikamiyoruz, sorumsuz herifler" de diyebilirler. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts