İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Doğan Arşiray

Ioniq 6 nin ortalama kosullarda daha kucuk batarya ile yakin menzil gidebilmesi hele ioniq 5 gibi bir kontrol kumesi varsa, tamamen aerodinamik kabugundandir. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Amerika sigorta analisti auto justice attorney’e göre 

10 milyar mil başına ölüm sayısı

1- tesla 33,7

2- ram 26,9

3- hyundai 25,8

4- chevrolet 23,1

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Tesla şu otonom sürüş fantazisinden vazgeçmeli. Insanoğlu ve altyapı buna hiçbir yerde uygun değil. Ve birde araba üretmeye başlamalı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Amerika sigorta analisti auto justice attorney’e göre 

10 milyar mil başına ölüm sayısı

1- tesla 33,7

2- ram 26,9

3- hyundai 25,8

4- chevrolet 23,1

ram çiftlikte saman taşır genelde, denk bir karşılaştırma olmaz bu , hunday zaten pizza dağıtan kaçak göçmenlerde olur, kazayı bırak korna bile çalmazlar

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ram çiftlikte saman taşır genelde, denk bir karşılaştırma olmaz bu , hunday zaten pizza dağıtan kaçak göçmenlerde olur, kazayı bırak korna bile çalmazlar

alaska’da 800 tane elektrikli otomobil yüklü gemi yandı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

alaska’da 800 tane elektrikli otomobil yüklü gemi yandı

1800  kişilik geminin motoru stop etti bir daha çalışmadı, helikopterle rile tahliye ettiler, sebebi hatalı yağ seviye senözr yazılım mantığı tasarımı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Vurdurur yine çalıştırırdım onu

Len olm aile var ayiptir. Sgshdjdjdj

• Beğen 1
  • Mutlu 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Vurdurur yine çalıştırırdım onu

benim birader gemi mak müh. Ona sordum. Biz de vurduruyoruz dedi. Sektörde gelenek galiba

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

-2 işte orada ikinci el toplama zamanı

2. eli olmazki, direk geri dönüşüme :tongue:

yine yazayım, gelecekte araba alınmayacak, tam otonomdan kaçış yok, yeterli veriyi toplasınlar alayı otonomoa geçecek, göreceksiniz, araba lazımmı oldu, taksi gibi çağır ve git, kredi hesabından düşülür devam, kişesel araba alma devri bitecek, kesin ve net.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

benim birader gemi mak müh. Ona sordum. Biz de vurduruyoruz dedi. Sektörde gelenek galiba

Tıpta ve denizde ayıp olmaz

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yine yazayım, gelecekte araba alınmayacak, tam otonomdan kaçış yok, yeterli veriyi toplasınlar alayı otonomoa geçecek, göreceksiniz, araba lazımmı oldu, taksi gibi çağır ve git, kredi hesabından düşülür devam, kişesel araba alma devri bitecek, kesin ve net.

Bizde araba sevdasi bitmez.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Çok daha uygun olurdu bu sistem orası garanti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

Bizde araba sevdasi bitmez.

sadece içten yanmalalılar ama, bak 50 yaşında motor istiyorum mesela, elektriklinin ne koleksiyonu olur nede özlenir, bunlar nasıl diyim, hergün binip işe gittiğin otobüs-metro-taksi vs. gibi hayatın içinde olan rutin şeyler gibi, cep telefonu gibi hatta, varmı var bitti...

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Orasi burasi akacak kokacak tamir ettikce aslinda kendini onaracaksin. O nedenle paylasimli arac bize olmaz. Otobus gibi görene olur. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Doğan Arşiray yazdı:

Orasi burasi akacak kokacak tamir ettikce aslinda kendini onaracaksin. O nedenle paylasimli arac bize olmaz. Otobus gibi görene olur. 

tam otonom taksiler olacak, binip gideceksin, paylaşımlı araç falan yok, araba sahibi zaten olmayacaksın, devre mülkmü bu arkadaş, paylaşımlı araçmı olur :tongue:  pilli tam otonom ruhsuz araçlar olacak o kadar, fazlasına zaten gerek yok, haa zenginlerde olur, süslü otonom araçlar o kadar, onlarda hack yer kim vurduya gider, yani o işte zor :D  hem suçta azalır, bu araçlar binen tanır, suçlular hayatta binmez, bizide komple izlerler, olacağı zaten bu :D  

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Doğan Arşiray yazdı:

Hemen w123 300d alip samanliga koymali

kullan, yatan araç ölür gider.... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

land rover. 

motor da merso swap olacak miss

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Landrover yerine kabinlitraktor de olabilir. Sifir ergonomi. Alman iyidir 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

Landrover yerine kabinlitraktor de olabilir. Sifir ergonomi. Alman iyidir 

Traktörde aksın üzerinde oturuyorsun, land roverda 4 tekerde yay var. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sadece içten yanmalalılar ama, bak 50 yaşında motor istiyorum mesela, elektriklinin ne koleksiyonu olur nede özlenir, bunlar nasıl diyim, hergün binip işe gittiğin otobüs-metro-taksi vs. gibi hayatın içinde olan rutin şeyler gibi, cep telefonu gibi hatta, varmı var bitti...

Sanki günlük hayatımızda 67 shelby ye biniyormuş gibi kıytırık arabaları saklamanın hayalini mi kuruyoruz? Geçin bunları ya hu. Arabalar vardır, araçlar vardır. Son 50 senedir erişilebilir araba üretilmiyor zaten.

Konu başlığında yazıldıği gibi günlük kullanım için elektrikli araçlar gayet mantıklı. Kimse bunlardan muscle yaratmak derdinde değil zaten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

sen olayı anlamamışsınki arkadaş, ben içten yanmalı dedim, hem bak aklına hemen ne geliyor, 67 Shelby, :) işte olay bu, 100 sene sonrada bunun gibilerine ah keşke deriz ama pillide bu olmaz...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...