Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: o adam için kendi karı olur ülkenin yine zararı olur. işte bakış açısı dediğim bu idi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: "ne olur" diye yorum yapmıyorum. Olanı analiz ediyorum. Analiz edince elektrik daha karlı..değil diye ortaya çıkıyorsan hodri meydan. Birilerinin cebi dolacak diye yanlış kararlar alınırsa bu neyin karlı olduğunu değiştirmez. o adam için kendi karı olur ülkenin yine zararı olur. Bak ali ışığı gördü elektrikli araç vergisi getirecek.. netekim avusturalya getiriyor. yolları yapıyorduk verginizle artık elektrik olduğundan vermiyorsunuz sizden ayrıca yol vergisi alacağız (ötv vs) demişler. Ee kaçış yok, Tigu dursun kenerda, demedi deme sonra , Land daha iyi dursun ama daha ne ışıklar power ledler laser lar var bende, hepsi olacak dur sen... bu arada Ruslar yarından itibaren Bitcoin i kendi borsalarında (MOEX) yayınlamaya başlayacakmış, hımmmm 6 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işte bakış açısı dediğim bu idi ben onu anladım da ülke için daha karlı olduğu gerçeğini değiştirmez. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: yolları yapıyorduk verginizle artık elektrik olduğundan vermiyorsunuz sizden ayrıca yol vergisi alacağız (ötv vs) demişler. Bizimkiler hem vergi alip hem de yol yapmadiklari ve hatta yama yapmayi bile beceremedikleri icin bizde calismaz o arguman. Zaten Togg projesi olmasa bu kadar ilerlemezdi bu iş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) stellantisede laf etmiş bu arada... tek padalı ve direksiyonda shifterıda var, 5 neden koymadılarsa, antika reno... seneyde bu geliyor, ille aldıracaklar bana arakadaş sonununu özellikle izleyin, 45:27 den itibaren bozarım ben bu aleti 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts