Tansu Kalafatoğlu Dün saat 16:08 Paylaş Dün saat 16:08 Bakanlık elektrikli araba reklamlarına 15,8 milyon lira ceza kesmiş. Gerçek menzil değerleri yerine yanıltıcı değerler veriliyormuş Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Dün saat 16:51 Paylaş Dün saat 16:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakanlık elektrikli araba reklamlarına 15,8 milyon lira ceza kesmiş. Gerçek menzil değerleri yerine yanıltıcı değerler veriliyormuş Şehir içi menzil diye birşey uydurdular, onunla araç satmaya çalışıyorlar. İyi olmuş. Bu arada reno5 gelmiş, komik 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 17:49 Paylaş Dün saat 17:49 komik değil daha ne yapsın ki adam? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 18:27 Paylaş Dün saat 18:27 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: komik değil daha ne yapsın ki adam? tam tahmin ettiğim oldu, ses sistemi eklemek şart, kendi sistemi vasat deniyor, 30 kaat ekle 1.55 milyon, gelişmiş sürüş pakedi diye birşey avrupada göremedim, sanırım technoda standart olan bizde opsiyon olmuş iconic five donanım gelmemiş seçmekte yok, ısıtmalı koltuk direksiyon doğal olarak yok, yine eksik araba, paranlada alamıyorsun, ben var kızmak, bayiye gelsin bakıcam ama, yinede olmaz bu fiyat, araba zaten ufak, en üst tüm opsiyonlar dahil byd dolphini geçmemeliydi ki ikisi içinde bu fiyat fazla, şuan byd mi reno desen yeni kasa gelmiş olsa byd derdim hatta, almazdım ama seçim olarak böyle Dün saat 18:31 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 18:40 Paylaş Dün saat 18:40 Dolphin ile r5 mi karsilastircaz?? Bence fiyat uygun. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 18:49 Paylaş Dün saat 18:49 Mehmet Göktürk yazdı: komik değil daha ne yapsın ki adam? 999999 a satsin mesela. Mehmet Göktürk yazdı: Dolphin ile r5 mi karsilastircaz?? Bence fiyat uygun. Dolphin in teknik verileri cok daha iyi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 19:05 Paylaş Dün saat 19:05 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ama o bir dolfin.. valla daha iyi donanıma ve pile sahip, reno nun tipi güzel, al beni için tam dolu olmalı ve fiyatıda uygun olmalı, hele bayiye gelsin direksiyoda f1 kulakçıklı rejen ayarı yokmuş, R4 ü beklemeye başlarım, onda var çünki ve az daha büyük Mehmet Göktürk yazdı: Dolphin ile r5 mi karsilastircaz?? Bence fiyat uygun. dolfin döver dua etsin reno dolfin çinli... bu arada pejo e208 de olmuş 1.632, yuh artık, r5 e çok derken bu iyice hayal alemine girmiş... Dün saat 20:42 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 19:46 Paylaş Dün saat 19:46 Bu durumdan etkilenmemek icin cok etkili bir silahimiz var, almamak. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 19:59 Paylaş Dün saat 19:59 Doğan Arşiray yazdı: Bu durumdan etkilenmemek icin cok etkili bir silahimiz var, almamak. kesinlikle, birlik olsak süper olucakta nerdeeeee... Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Bugün hyundai inster gördüm. şaka gibi küçücüktü. e-c3ün yarısı kadar resmen. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: valla daha iyi donanıma ve pile sahip, reno nun tipi güzel, al beni için tam dolu olmalı ve fiyatıda uygun olmalı, hele bayiye gelsin direksiyoda f1 kulakçıklı rejen ayarı yokmuş, R4 ü beklemeye başlarım, onda var çünki ve az daha büyük dolfin döver dua etsin reno dolfin çinli... bu arada pejo e208 de olmuş 1.632, yuh artık, r5 e çok derken bu iyice hayal alemine girmiş... Senin sevişmeye gönlün yok, yerim dar yenim dar sayıyonda sayıyon. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bu arada reno5 gelmiş, komik Bence pahalı. Aynı segmentte frontera var ve 200 lira daha ucuz. 400 kez batarya doldurmak demek, o da min 3-4 sene. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts